Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

otóż... Neo - tak będzie miał na imię :) - Darka brat ma na imię Marcel więc.... jest bardzo bardzo wystraszony i niesamowicie grzeczny. Ma już swoje miejsce gdzie spokojnie spał całą noc. Jest kochany!! Właśnie przyszedł i się przytula. Jest bardzo ciekawym psem. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy...

Jak tylko wszystko się poukłada podrzucimy zdjęcia :)

ps Rita - właśnie położył się obok mnie na kanapie - tylko cicho, żeby Darek nie słyszał :)))

Posted

doroo napisał(a):
otóż... Neo - tak będzie miał na imię :) - Darka brat ma na imię Marcel więc.... jest bardzo bardzo wystraszony i niesamowicie grzeczny. Ma już swoje miejsce gdzie spokojnie spał całą noc. Jest kochany!! Właśnie przyszedł i się przytula. Jest bardzo ciekawym psem. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy...

Jak tylko wszystko się poukłada podrzucimy zdjęcia :)

ps Rita - właśnie położył się obok mnie na kanapie - tylko cicho, żeby Darek nie słyszał :)))

Imię super!A psiak był zawsze tak łagodny i kochany,jak był bezdomny też...bardzo ciesze się...piszcie jak reaguje na nowe dla niego rzeczy...bardzo nas to ciekawi...

• 2 weeks later...
Posted

rita60 napisał(a):
Zadnych wiesci z domku Marcelka:shake:

Dzwoniłam przed świętami...domek nie może nachwalić się psiaka jaki łagodny ,kochany i cudny...jest trochę wystraszony ale poza tym wszystko w porządku...mają być zdjęcia.Ja tez nie mogę się doczekać.

• 2 weeks later...
Posted

:( z Neosiem wszystko dobrze... były Święta, Sylwester i mnóstwo spraw a nasze słoniątko - bo nie wiem czy wiecie ale Neo jest słoniem w przebraniu psa, wymaga dużo opieki. Wciaga dziennie dwie duże miski jedzenia - waży 36 kg więc musimy go troche podtłuczyć.
Ranka po kastracji zagoiła się bez problemu można powiedzieć bo niestety musiał dostawać antybiotyk, ale już jest ok.
Dziś dostał wielką kość - bo nie wiem Rita czy pamiętasz moje kapcie - zebry :) to właśnie dziś odgrył im oczy i je oślepił hihih.
Jest nadal plochliwy i nawet jak się bawi to ma podkulony ogon pod siebie, choć czasem jak jesteśmy tylko z Darkiem to czuje się swobodnie. W domu już normlanie szczeka, również o 6 rano :)) a teraz kilka zdjęć ze spacer i z domu....

Posted

Witaj doroo,ciesze sie,ze u małego wszystko w porzadku:loveu:to.ze jest jeszcze płochliwy to troche potrwa,ale przy odrobinie cierpliwosci i w kochajacym domku napewno otworzy sie:lol:
Kapcie pamietam:razz:pewnie nie chciał,zeby zebra widziala co robi:evil_lol:/jeszcze by wam naskarżyła/
Pozdrawiam:multi:
Fot też nie widze:shake:może wyslij mi na maila
[email protected]

Posted

tak zrobię - -poproszę jeszcze wszystkich zainteresowanych o maila bo chyba ja nie bardzo umiem wrzucać na to forum foty :)
Dziś wieczorkiem prześle zdjęcia naszego słonia!

Posted

doroo napisał(a):
tak zrobię - -poproszę jeszcze wszystkich zainteresowanych o maila bo chyba ja nie bardzo umiem wrzucać na to forum foty :)
Dziś wieczorkiem prześle zdjęcia naszego słonia!

Myślę, że jak wyślesz do Rity, to ona podzieli się nimi z nami tutaj na wątku :-) Prawda Rita? :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Myślę, że jak wyślesz do Rity, to ona podzieli się nimi z nami tutaj na wątku :-) Prawda Rita? :-)

No tak,podalam adres mailowy w poprzednim poscie i czekam na foty:razz:

Posted

mamanabank napisał(a):
Wiem kochana, wiem widziałam ale doroo poprosiła o maila wszystkich, którzy chcą zobaczyć Neo-Marcela :-) Moja odpowiedź tego dotyczyła, że wystarczy jak wyśle do Ciebie :-)

No tak,wystarczy,ze do mnie,wtedy wrzuce na watek.

Posted

Dorro,Marcel cudny...widać,ze trochę jeszcze niepewny...błagam nie zgubcie go...jak jest jeszcze niepewny,byle co może go przerazić...pokazuj nam go częściej...wyprzystojniał chłopak,sierść ma ładniejszą.Na zdjęciu z mężem widać,ze jest zadowolony.Kochany Marcel,kochany Neo...

Posted

Neoś jest na maxa grzeczny, pierwsze zawołanie i już jest przy nodze. Chodził na smyczy przez pierwsze 2 tyg aż pewnego dnia pojechaliśmy do moich rodzicow i puscilismy go na zamkniętym terenie i jak Neo poczuł wolność to normalnie szok. Brykał, skakał, bawił się śniegiem. Swoimi brykami nawet zachęcił do zabawy starszawą i ociężałą Sabę. Od tamtej pory powolutku go spuszczamy. Nie uważacie, że jest słoniem? W miarę możliwości będę przesyłać zdjęcia do Ciebie Rita na maila.
Pozdrowienia gorące w Nowym Roku dla Wszystkich!

p.s. Darek powiedział: "A ja myślę że jest Słoniem." :)))))

Posted

doroo napisał(a):
Neoś jest na maxa grzeczny, pierwsze zawołanie i już jest przy nodze. Chodził na smyczy przez pierwsze 2 tyg aż pewnego dnia pojechaliśmy do moich rodzicow i puscilismy go na zamkniętym terenie i jak Neo poczuł wolność to normalnie szok. Brykał, skakał, bawił się śniegiem. Swoimi brykami nawet zachęcił do zabawy starszawą i ociężałą Sabę. Od tamtej pory powolutku go spuszczamy. Nie uważacie, że jest słoniem? W miarę możliwości będę przesyłać zdjęcia do Ciebie Rita na maila.
Pozdrowienia gorące w Nowym Roku dla Wszystkich!

p.s. Darek powiedział: "A ja myślę że jest Słoniem." :)))))

Dużo zdjęć chcemy...on biegał po mieście...więc kocha wolność...wiemy,ze jest super łagodny i grzeczny...pilnujcie Słonia i jak jest inna niż zawsze sytuacja to spróbujcie przewidywać co się zdarzy...on jest cudownym psem.Dla Was też samych radości w Nowym Roku.