Romka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Zmieniłam już tytuł wątku...powodzenia piesku oby to był właśnie ten dom... Quote
rita60 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :multi::multi::multi:powodzenia piesku:multi::multi::multi:Dorotko napiszcie pare słów,bo obgryzamy paznokcie...:razz: Quote
doroo Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 otóż... Neo - tak będzie miał na imię :) - Darka brat ma na imię Marcel więc.... jest bardzo bardzo wystraszony i niesamowicie grzeczny. Ma już swoje miejsce gdzie spokojnie spał całą noc. Jest kochany!! Właśnie przyszedł i się przytula. Jest bardzo ciekawym psem. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy... Jak tylko wszystko się poukłada podrzucimy zdjęcia :) ps Rita - właśnie położył się obok mnie na kanapie - tylko cicho, żeby Darek nie słyszał :))) Quote
rita60 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Witaj:lol:a nie mówiłam........:razz: Na pewno bedzie szcześliwy,czekamy na foty i pozdrawiam:loveu: Quote
Romka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 doroo napisał(a):otóż... Neo - tak będzie miał na imię :) - Darka brat ma na imię Marcel więc.... jest bardzo bardzo wystraszony i niesamowicie grzeczny. Ma już swoje miejsce gdzie spokojnie spał całą noc. Jest kochany!! Właśnie przyszedł i się przytula. Jest bardzo ciekawym psem. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy... Jak tylko wszystko się poukłada podrzucimy zdjęcia :) ps Rita - właśnie położył się obok mnie na kanapie - tylko cicho, żeby Darek nie słyszał :))) Imię super!A psiak był zawsze tak łagodny i kochany,jak był bezdomny też...bardzo ciesze się...piszcie jak reaguje na nowe dla niego rzeczy...bardzo nas to ciekawi... Quote
Paula03 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ale super wieści! Strasznie się cieszę, że Marcelek już w domku! :) Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zadnych wiesci z domku Marcelka:shake: Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 rita60 napisał(a):Zadnych wiesci z domku Marcelka:shake: Dzwoniłam przed świętami...domek nie może nachwalić się psiaka jaki łagodny ,kochany i cudny...jest trochę wystraszony ale poza tym wszystko w porządku...mają być zdjęcia.Ja tez nie mogę się doczekać. Quote
doroo Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :( z Neosiem wszystko dobrze... były Święta, Sylwester i mnóstwo spraw a nasze słoniątko - bo nie wiem czy wiecie ale Neo jest słoniem w przebraniu psa, wymaga dużo opieki. Wciaga dziennie dwie duże miski jedzenia - waży 36 kg więc musimy go troche podtłuczyć. Ranka po kastracji zagoiła się bez problemu można powiedzieć bo niestety musiał dostawać antybiotyk, ale już jest ok. Dziś dostał wielką kość - bo nie wiem Rita czy pamiętasz moje kapcie - zebry :) to właśnie dziś odgrył im oczy i je oślepił hihih. Jest nadal plochliwy i nawet jak się bawi to ma podkulony ogon pod siebie, choć czasem jak jesteśmy tylko z Darkiem to czuje się swobodnie. W domu już normlanie szczeka, również o 6 rano :)) a teraz kilka zdjęć ze spacer i z domu.... Quote
luka1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 szkoda, że zdjęć nie widzę. A tak w ogóle to u mnie wszystkie miśki, maskotki i tp są ślepe i bez nosów, więc czemu masz mieć lepiej? Quote
rita60 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Witaj doroo,ciesze sie,ze u małego wszystko w porzadku:loveu:to.ze jest jeszcze płochliwy to troche potrwa,ale przy odrobinie cierpliwosci i w kochajacym domku napewno otworzy sie:lol: Kapcie pamietam:razz:pewnie nie chciał,zeby zebra widziala co robi:evil_lol:/jeszcze by wam naskarżyła/ Pozdrawiam:multi: Fot też nie widze:shake:może wyslij mi na maila [email protected] Quote
doroo Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 tak zrobię - -poproszę jeszcze wszystkich zainteresowanych o maila bo chyba ja nie bardzo umiem wrzucać na to forum foty :) Dziś wieczorkiem prześle zdjęcia naszego słonia! Quote
Romka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ja też nie widzę zdjęć a nie mogę się doczekać... Quote
mamanabank Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 doroo napisał(a):tak zrobię - -poproszę jeszcze wszystkich zainteresowanych o maila bo chyba ja nie bardzo umiem wrzucać na to forum foty :) Dziś wieczorkiem prześle zdjęcia naszego słonia! Myślę, że jak wyślesz do Rity, to ona podzieli się nimi z nami tutaj na wątku :-) Prawda Rita? :-) Quote
rita60 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mamanabank napisał(a):Myślę, że jak wyślesz do Rity, to ona podzieli się nimi z nami tutaj na wątku :-) Prawda Rita? :-) No tak,podalam adres mailowy w poprzednim poscie i czekam na foty:razz: Quote
mamanabank Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Wiem kochana, wiem widziałam ale doroo poprosiła o maila wszystkich, którzy chcą zobaczyć Neo-Marcela :-) Moja odpowiedź tego dotyczyła, że wystarczy jak wyśle do Ciebie :-) Quote
rita60 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mamanabank napisał(a):Wiem kochana, wiem widziałam ale doroo poprosiła o maila wszystkich, którzy chcą zobaczyć Neo-Marcela :-) Moja odpowiedź tego dotyczyła, że wystarczy jak wyśle do Ciebie :-) No tak,wystarczy,ze do mnie,wtedy wrzuce na watek. Quote
rita60 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dorcia dopiero teraz wysłala foty:cool3:/gdzie smycz ??????/ Quote
Romka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dorro,Marcel cudny...widać,ze trochę jeszcze niepewny...błagam nie zgubcie go...jak jest jeszcze niepewny,byle co może go przerazić...pokazuj nam go częściej...wyprzystojniał chłopak,sierść ma ładniejszą.Na zdjęciu z mężem widać,ze jest zadowolony.Kochany Marcel,kochany Neo... Quote
doroo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Neoś jest na maxa grzeczny, pierwsze zawołanie i już jest przy nodze. Chodził na smyczy przez pierwsze 2 tyg aż pewnego dnia pojechaliśmy do moich rodzicow i puscilismy go na zamkniętym terenie i jak Neo poczuł wolność to normalnie szok. Brykał, skakał, bawił się śniegiem. Swoimi brykami nawet zachęcił do zabawy starszawą i ociężałą Sabę. Od tamtej pory powolutku go spuszczamy. Nie uważacie, że jest słoniem? W miarę możliwości będę przesyłać zdjęcia do Ciebie Rita na maila. Pozdrowienia gorące w Nowym Roku dla Wszystkich! p.s. Darek powiedział: "A ja myślę że jest Słoniem." :))))) Quote
rita60 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Taki przystojny chłopak,a wy Słoń:cool3:;) Quote
Romka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 doroo napisał(a):Neoś jest na maxa grzeczny, pierwsze zawołanie i już jest przy nodze. Chodził na smyczy przez pierwsze 2 tyg aż pewnego dnia pojechaliśmy do moich rodzicow i puscilismy go na zamkniętym terenie i jak Neo poczuł wolność to normalnie szok. Brykał, skakał, bawił się śniegiem. Swoimi brykami nawet zachęcił do zabawy starszawą i ociężałą Sabę. Od tamtej pory powolutku go spuszczamy. Nie uważacie, że jest słoniem? W miarę możliwości będę przesyłać zdjęcia do Ciebie Rita na maila. Pozdrowienia gorące w Nowym Roku dla Wszystkich! p.s. Darek powiedział: "A ja myślę że jest Słoniem." :))))) Dużo zdjęć chcemy...on biegał po mieście...więc kocha wolność...wiemy,ze jest super łagodny i grzeczny...pilnujcie Słonia i jak jest inna niż zawsze sytuacja to spróbujcie przewidywać co się zdarzy...on jest cudownym psem.Dla Was też samych radości w Nowym Roku. Quote
Recommended Posts