Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Poproszę o numer konta Uli, może ktos mi podpowie jak wstawić baner ? Quote
Lolalola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='Eden']Poproszę o numer konta Uli, może ktos mi podpowie jak wstawić baner ?[/QUOTE] konto wyslane cioteczko:) banerek musisz podswietlic,nacisnac "kopiuj" a w swoich ustawieniach w profilu wejsc w ustawienia sygntury i tam wklic ten banerroo;) wiem,wiem,ze do tlumaczenia to ja srednio sie nadaje....ale mam dobre checi;) Quote
ossa98 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witaj Uleczko, mam nadzieję, że już wkrótce będziesz grzała doooopkę w swoim domku. Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No co z tym domem dla Uli? niech się w końcu odezwie:-) Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No co ja mam za baner Uli a gdzie jej zdjęcie??????? Quote
Lolalola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='Eden']No co ja mam za baner Uli a gdzie jej zdjęcie???????[/QUOTE] arajuuuuu:)to ja nie wiem jak Ty to cioteczko zrobilas??;) Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ależ Ulcia pewnie ma radochę że tyle osób do niej zagląda :-) Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No jak można Uli nie kochać? Domku odezwij się wreszcie:-) Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No to teraz popołudniowy spacer Uli............. Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='Eden']Ula pomóż mi wstawić Twoje zdjęcie ;-)[/QUOTE] Klikasz na banerku Uli ktory ma Lolalola prawym klawiszem myszy znajdź kopiuj kliknij na tym póżniej przejdź do edycji swojej sygnatury i znowu prawy klawisz myszy i wklej to wszystko spróbuj powinno się udać . życzę powodzenia Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ale co mam kopiować adres odnosnika czy adres zdjęcia tam są trzy opcje kopiuj...wwrrrrrrrrry warcze zamiast Ulki. Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Poprostu kliknij na tym zdjęciu jak klikniesz prawym to masz na dole kopiuj i na to kliknij i powinno się skopiować wszystko potem wystarczy wkleić i zapisać banerek powinien być widoczny i podlinkowany Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Spróbuj jeszcze raz, nie poddawaj się :kciuki: Ulcia trzymaj 4 łapki za banerek u Eden :-) Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ula za chwilke bedzie mnie miala dosyć ;-) jak sie teraz nie pokaże piszę do administratora :-) Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 nie wiem ja to dokłanie robisz,bądź cierpliwa. Jeszcze raz 1. Najpierw wejdź w ustawienia i edytuj sygnaturę 2. najedź na banerek Ulci Kliknij prawym i wybierz z listy kopiuj 3. przejdź do okna edycji sygnatury i na polu sygnatury kliknij prawym i wybierz wklej. Quote
kasumi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 a ja to zawsze miałam problem z tymi banerkami, ale kiedyś wreszcie mi się udało i robiłam nieco inaczej :) 1. otworzyłam GRAFIKĘ banerka w nowym oknie 2. kopiowałam stronę www. tego wątku 3. wchodziłam w ustawienia i edytuj sygnaturę 4. potem klikałam w taką malutką kulę (odnośnik, kula jest takim malutkim obrazeczkiem niedaleko wstawiania obrazu) 5. wklejałam link do tego odnośnika 6. pole zaznaczone na niebiesko usuwałam i otwierałam to do wstawiania zdjęć 7. wkleiłam link do grafiki (banerek) 8. i gotowe :) może to wydawać się skomplikowane, ale ja inaczej nie umiem tego wstawiać...... Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ale dziwię się że Eden nie wchodzi banerek bo jakteraz robiłam tak jak pisałam to bez problemu miałam podlinkowany banerek Ja wogole robiłam tak 1. Obrazek do kompa 2. edycja sygnatury i jest tam opcja pobrania zdjęcia z kompa pobierałam i później przycisk wgraj 3. kiedy miałam już obrazek w polu sygnatury kopiowałam adres wątku i klikałam w tą kulę ziemska w otwarte okno wklejałam adres (link) i zapisywałam , więc nie wiem jaka jest przyczyna, że Eden nie ma banerka Eden masz teraz podane aposoby próbuj każdy w końcu sie uda. Nie rezygnuj :-) Trzymam kciuki, a Ulcia wszystkie swoje łapki :-) Quote
Eden Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ostatnia próba......dobranoc Uleńko, słodkich snów:-) Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 to dzisiaj już odpocznij a jutro sprobuj znowu Quote
Recommended Posts