anita_happy Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 rozgłaszaj..rozgłaszaj..zobacz jaka przewaga !!! Quote
kasumi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [COLOR="purple"]Zapraszam na cegiełkowy bazarek - wypromuj radomskiego psiaka ![/COLOR] [B][url]http://www.dogomania.pl/threads/205643-Super-Bazarek!-Wejd%C5%BA-i-wspom%C3%B3%C5%BC-nas!-)-na-RADOMSKIE-bidy...do-14.04.11-20.00[/url][/B] /jeśli mogę po zaśmiecać.../ Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Lolalola mnie się bardzo spodobał Twój wierszyk, ale niestety nie mam kasy żeby zagłosować :-( Quote
Lolalola Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Iljova']Lolalola mnie się bardzo spodobał Twój wierszyk, ale niestety nie mam kasy żeby zagłosować :-([/QUOTE] najwazniejsze,ze Ci sie spodobal:)bardzo mi milo:) Quote
anita_happy Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Lolalola']najwazniejsze,ze Ci sie spodobal:)bardzo mi milo:)[/QUOTE] lokka sie łobraziła...to trza szukac znajomych do głosowania Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tamte też są niezłe, ale Twój jest inny i to mi się podobało kiedy czytałam to mimowoli uśmiechałam się. Jest naprawdę fajny. Ulci też napewno się spodoba jeśli ktoś jej go przeczyta ;-) Quote
Lolalola Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 :):):)na pewno Jej ktos przeczyta ...albo ja zadzwonie do Niej i Jej przeczytam;) Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ooo... To Ulcia byłaby podwójnie szczęśliwa :-) Quote
Lolalola Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 fajny dzisiaj mamy dzionek, zlapmy Ulcie za ogonek, wytargajmy Ja za uszka, dajmy buzi i kwiatuszka....;) Quote
anita_happy Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Uleńka uwielbia ubierać się w cudeńka Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Lolalola']fajny dzisiaj mamy dzionek, zlapy Ulcie za ogonek, wytargajmy Ja za uszka, dajmy buzi i kwiatuszka....;)[/QUOTE] Bardzo fajne i zabawne :lol: tylko tak dalej ;) Quote
Lolalola Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Iljova']Bardzo fajne i zabawne :lol: tylko tak dalej ;)[/QUOTE] ok:) Sliczna Ula mocno spi,cos strasznego Jej sie sni...... idzie sama poprzez lasy,placze,krzyczy w nieboglosy....nie ma domu ani pani.... straszny smutek....jestesmy sami...... nagle wiele zmienia sie,ktos o Ule martwi sie.... sciska,glaszcze i przytula...o tym wlasnie marzy Ula..... by Ja w koncu ktos pokochal....dal buziaka w mokry nochal..... ten KTOS W KONCU SIE POJAWI,nasza Ule ze smutku wybawi... oby;/ Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Masz talent do takich tekstów. Ja jak pisze to są raczej poważne, a Twoje są zabawne, ale mówiące o realiach. Mnie jakoś nie wychodzą takie teksty pisane w lekką dozą humoru :-) Quote
Lolalola Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Iljova']Masz talent do takich tekstów. Ja jak pisze to są raczej poważne, a Twoje są zabawne, ale mówiące o realiach. Mnie jakoś nie wychodzą takie teksty pisane w lekką dozą humoru :-)[/QUOTE] :) moja Ulciu ciocia wyjezdza na 2 dni,jak wroce to znow cos dla Cie zarymuje;) Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To będziemy czekać z Ulcią na Ciebie i życzymy aby te dni były spokojne. Quote
Poziomka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Podrzucam Ule. :) Za kilka dni juz bede miala wszystkie pieniazki dla Uli. Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale fajnie.....Ulcia troszke kasy dostanie...... Quote
Recommended Posts