kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 nie no nic .... ... czyli kurcze nie wyszedł mi wierszyk ... wiedziałam że pisarz ze mnie jak z koziej ...... trąbka ... wiec napisze normalnie... ja sie nie zwolniłam ...ale skoro anita juz moze zbierac kaske na konto fundacji to moze juz to rozliczac .... ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania .... Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='kama210']nie no nic .... ... czyli kurcze nie wyszedł mi wierszyk ... wiedziałam że pisarz ze mnie jak z koziej ...... trąbka ... wiec napisze normalnie... ja sie nie zwolniłam ...ale skoro anita juz moze zbierac kaske na konto fundacji to moze juz to rozliczac .... ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania ....[/QUOTE] no przeciez napisalam,ze Anita Rokita finansowa bonita,Ule chikite rozlicza;)hahahha.... Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Lolalola']Anitka Rokitka :) pieknie dodaje,sumuje,wszystko wyrownuje,Uli finansami sie zajmuje hahahhahhaa:eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::loveu:[/QUOTE] Anita równie dobrze powierzone pieniążki defrauduje hahahahahha lepsza.. nie wbijam sie w rozliczenia Lolka - rozliczasz :P [B]Lolalola złotówki liczy bo ma układy u kosmity[/B] WIEM - ciocia AIMEZ będzie liczyć :) u Ramzesa liczy - to i tu pomoże:) kochana...cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='kama210']nie no nic .... ... czyli kurcze nie wyszedł mi wierszyk ... wiedziałam że pisarz ze mnie jak z koziej ...... trąbka ... wiec napisze normalnie... ja sie nie zwolniłam ...ale skoro anita juz moze zbierac kaske na konto fundacji to moze juz to rozliczac .... ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania ....[/QUOTE] powiem tak - dla mnie rozliczenia z konta fundacji są proste [B]raport kasowy - weszły raport kasowy - wyszły + rachunek :) [I][U]ale kama tak pięknie liczy i pilnuje kto wpłacił - a kto nie[/U][/I] [/B] Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='anita_happy']powiem tak - dla mnie rozliczenia z konta fundacji są proste [B]raport kasowy - weszły raport kasowy - wyszły + rachunek :)[/B][/QUOTE] nie no spoko ... to ja głupia rozpisywałm wszystko jak najdokładniej jak sie da ... no cóż ... a ulka ma na ten rachunek deklaracje ???????? bo chyba nie ... Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='kama210']nie no spoko ... to ja głupia rozpisywałm wszystko jak najdokładniej jak sie da ... no cóż ... a ulka ma na ten rachunek deklaracje ???????? bo chyba nie ...[/QUOTE] no nie ma:) dlatego nie ma problemu kama - sama wiesz, ze ja i kasa to niebo i ziemia Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 wrzucona [url]http://www.dogomania.pl/threads/204699-starsza-pani-szuka-starszego-przyjaciela.../page3[/url] Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Ulcia - klapcichu - śniegu u was po pachu ??co Quote
Lolalola Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 :diabloti:ja nie moge rozliczac bo ja nie mam dostepu do konta fundacji i to by jakies straszne bzdury powychodzily.......istnieje tez zagrozenie,ze kupilabym sobie sukienke i kolie swarowskiego czy cus;):diabloti: poza tym szczerze zawsze bylam matematycznym oslem,Kama pamietasz jak kiedys rozliczalam Lolke chyba z Aimez,to wyszla mi nadplata:diabloti::diabloti:a w realu tzreba bylo jeszcze doplacic:evil_lol:blagam tylko nie kazcie mi rozliczac bo beda klopoty:shake::oops: Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Lolalola']:diabloti:ja nie moge rozliczac bo ja nie mam dostepu do konta fundacji i to by jakies straszne bzdury powychodzily.......istnieje tez zagrozenie,ze kupilabym sobie sukienke i kolie swarowskiego czy cus;):diabloti: poza tym szczerze zawsze bylam matematycznym oslem,Kama pamietasz jak kiedys rozliczalam Lolke chyba z Aimez,to wyszla mi nadplata:diabloti::diabloti:a w realu tzreba bylo jeszcze doplacic:evil_lol:blagam tylko nie kazcie mi rozliczac bo beda klopoty:shake::oops:[/QUOTE] [B]ja czy ty - takie same problemy :) [/B] Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ulcia co tu się u Ciebie dzieje ?!?!?! Ciotki oszalały ?!?!?! Jakie rymowisko się tu zrobiło !!! Szok !!!!!! Ładne rzeczy. Ulcia pilnuj sama swoich finansów bo jak będziesz miała kasę to one gotowe są wydać ja na kiecki, inne fatałaszki i niewiadomo na co jeszcze. ;-) ;-) :-) ;-) ;-) :-) ;-) ;-) :-) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ja nie wiem jak bedzie wychodzic rozliczenie Ramzia.....z tego co mysle to ciagle bede na dnie...... lepiej niech Ulcia tego nie widzi...... Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Anita... Zobaczyłam u Ciebie banerek i przygnałam w te pędy. Jaka brzydula? Ona jest piękna! Paróweczka słodka! Mogę jej kibicować, mogę? Quote
Kvik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 prosze napisac mi dokladnie wszystko o Uli/na PW/ wiek stos do innych zwierzat sterylka...gdzie jest obecnie... Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Anita... Zobaczyłam u Ciebie banerek i przygnałam w te pędy. Jaka brzydula? Ona jest piękna! Paróweczka słodka! Mogę jej kibicować, mogę?[/QUOTE] [B]no w sumie - od biedy[/B] hahhahahahaha ULA jest - ULASTA!!! i ma józiowe stopy! Dzika_Figa na powitanie masz na ekranie [IMG]http://przepisnaciast.blox.pl/resource/Dsc07430.jpg[/IMG] ja mam w realu :P Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Podłość z Twojej strony! Podłość! Idę zeżreć ciastka TŻ... a miałam nie jeść słodyczy! Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Podłość z Twojej strony! Podłość! Idę zeżreć ciastka TŻ... a miałam nie jeść słodyczy![/QUOTE] smacznego :) NO WITAM GOSCIA "chlebem i solą" :)) Quote
Iljova Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Widzę Anitko, że dobrze się bawisz ? Czy w ten sposób reagujesz na stres ??? Witam serdecznie cioteczkę Dziką Figę u Wspaniałej, słodkiej Ulci. Ja też na początku byłam w szoku jak zobaczyłam Ulcię. Pomyślałam gdzie jest ta brzydula przecież ta sunia jest śliczna. Teraz już wiem to był chwyt reklamowy :-) Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Fakt, ze dziewczynka ma w sobie to cos.......:) Uszka?......:) Quote
kasumi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 pozwolę sobie zaprosić na MEEGA BAZAREK :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204903-MEGA-BAZAR!-Dla-wszystkich!-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne!-02.04.-20.00[/url] Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Iljova']Widzę Anitko, że dobrze się bawisz ? Czy w ten sposób reagujesz na stres ??? Witam serdecznie cioteczkę Dziką Figę u Wspaniałej, słodkiej Ulci. Ja też na początku byłam w szoku jak zobaczyłam Ulcię. Pomyślałam gdzie jest ta brzydula przecież ta sunia jest śliczna. Teraz już wiem to był chwyt reklamowy :-)[/QUOTE] ULCIA JEST BOSKA!!! i ma józiowe papcie Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='anita_happy']ULCIA JEST BOSKA!!! [/QUOTE] [B]Jest absolutnie boska![/B] Quote
Lolalola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 oooo witamy nowe cioteczki na watku;) Ulcia wybacz nie bylo mnie troszke,musialam wyjechac.....ciekawe jakie bedzie to spotkanie.....:) Quote
Recommended Posts