Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no nic ....
... czyli kurcze nie wyszedł mi wierszyk ... wiedziałam że pisarz ze mnie jak z koziej ...... trąbka ...

wiec napisze normalnie... ja sie nie zwolniłam ...ale skoro anita juz moze zbierac kaske na konto fundacji to moze juz to rozliczac ....

ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania ....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kama210']nie no nic ....
... czyli kurcze nie wyszedł mi wierszyk ... wiedziałam że pisarz ze mnie jak z koziej ...... trąbka ...

wiec napisze normalnie... ja sie nie zwolniłam ...ale skoro anita juz moze zbierac kaske na konto fundacji to moze juz to rozliczac ....

ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania ....[/QUOTE]
no przeciez napisalam,ze Anita Rokita finansowa bonita,Ule chikite rozlicza;)hahahha....

Posted

[quote name='Lolalola']Anitka Rokitka :)
pieknie dodaje,sumuje,wszystko wyrownuje,Uli finansami sie zajmuje hahahhahhaa:eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Anita równie dobrze powierzone pieniążki defrauduje

hahahahahha
lepsza..
nie wbijam sie w rozliczenia
Lolka - rozliczasz :P

[B]Lolalola złotówki liczy
bo ma układy u kosmity[/B]

WIEM - ciocia AIMEZ będzie liczyć :)
u Ramzesa liczy - to i tu pomoże:)
kochana...cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Posted

[quote name='kama210']nie no nic ....

ale jak cos to mogę pociągnąc dalej te rozliczania ....[/QUOTE]

powiem tak - dla mnie rozliczenia z konta fundacji są proste

[B]raport kasowy - weszły
raport kasowy - wyszły + rachunek :)

[I][U]ale kama tak pięknie liczy i pilnuje kto wpłacił - a kto nie[/U][/I]

[/B]

Posted

[quote name='anita_happy']powiem tak - dla mnie rozliczenia z konta fundacji są proste

[B]raport kasowy - weszły
raport kasowy - wyszły + rachunek :)[/B][/QUOTE]

nie no spoko ... to ja głupia rozpisywałm wszystko jak najdokładniej jak sie da ... no cóż ...

a ulka ma na ten rachunek deklaracje ????????

bo chyba nie ...

Posted

[quote name='kama210']nie no spoko ... to ja głupia rozpisywałm wszystko jak najdokładniej jak sie da ... no cóż ...

a ulka ma na ten rachunek deklaracje ????????

bo chyba nie ...[/QUOTE]

no nie ma:) dlatego nie ma problemu

kama - sama wiesz, ze ja i kasa
to niebo i ziemia

Posted

:diabloti:ja nie moge rozliczac bo ja nie mam dostepu do konta fundacji i to by jakies straszne bzdury powychodzily.......istnieje tez zagrozenie,ze kupilabym sobie sukienke i kolie swarowskiego czy cus;):diabloti:
poza tym szczerze zawsze bylam matematycznym oslem,Kama pamietasz jak kiedys rozliczalam Lolke chyba z Aimez,to wyszla mi nadplata:diabloti::diabloti:a w realu tzreba bylo jeszcze doplacic:evil_lol:blagam tylko nie kazcie mi rozliczac bo beda klopoty:shake::oops:

Posted

[quote name='Lolalola']:diabloti:ja nie moge rozliczac bo ja nie mam dostepu do konta fundacji i to by jakies straszne bzdury powychodzily.......istnieje tez zagrozenie,ze kupilabym sobie sukienke i kolie swarowskiego czy cus;):diabloti:
poza tym szczerze zawsze bylam matematycznym oslem,Kama pamietasz jak kiedys rozliczalam Lolke chyba z Aimez,to wyszla mi nadplata:diabloti::diabloti:a w realu tzreba bylo jeszcze doplacic:evil_lol:blagam tylko nie kazcie mi rozliczac bo beda klopoty:shake::oops:[/QUOTE]

[B]ja czy ty - takie same problemy :)
[/B]

Posted

Ulcia co tu się u Ciebie dzieje ?!?!?! Ciotki oszalały ?!?!?! Jakie rymowisko się tu zrobiło !!! Szok !!!!!!
Ładne rzeczy. Ulcia pilnuj sama swoich finansów bo jak będziesz miała kasę to one gotowe są wydać ja na kiecki, inne fatałaszki i niewiadomo na co jeszcze. ;-) ;-) :-) ;-) ;-) :-) ;-) ;-) :-)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Anita... Zobaczyłam u Ciebie banerek i przygnałam w te pędy.
Jaka brzydula?
Ona jest piękna!
Paróweczka słodka!
Mogę jej kibicować, mogę?[/QUOTE]

[B]no w sumie - od biedy[/B]
hahhahahahaha

ULA jest - ULASTA!!! i ma józiowe stopy!

Dzika_Figa

na powitanie masz na ekranie
[IMG]http://przepisnaciast.blox.pl/resource/Dsc07430.jpg[/IMG]

ja mam w realu :P

Posted

Widzę Anitko, że dobrze się bawisz ? Czy w ten sposób reagujesz na stres ???
Witam serdecznie cioteczkę Dziką Figę u Wspaniałej, słodkiej Ulci.
Ja też na początku byłam w szoku jak zobaczyłam Ulcię. Pomyślałam gdzie jest ta brzydula przecież ta sunia jest śliczna. Teraz już wiem to był chwyt reklamowy :-)

Posted

pozwolę sobie zaprosić na MEEGA BAZAREK :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204903-MEGA-BAZAR!-Dla-wszystkich!-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne!-02.04.-20.00[/url]

Posted

[quote name='Iljova']Widzę Anitko, że dobrze się bawisz ? Czy w ten sposób reagujesz na stres ???
Witam serdecznie cioteczkę Dziką Figę u Wspaniałej, słodkiej Ulci.
Ja też na początku byłam w szoku jak zobaczyłam Ulcię. Pomyślałam gdzie jest ta brzydula przecież ta sunia jest śliczna. Teraz już wiem to był chwyt reklamowy :-)[/QUOTE]

ULCIA JEST BOSKA!!! i ma józiowe papcie