Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megi345 napisał(a):
Potrzebny jakiś zwierz do ogłaszania?
Proszę tekst i zdjęcia. ;-)

Mala Remi ale poki co czekamy na tel bo ktos jest zainteresowany

Posted

Sunia ma dom !!!!!Dzis zadzwonial pani ze Starachowic. ja sie balam ze nie bedzie chetnych a ona ze juz ja ktos wzial,
Jutro ja odbieraja . Musze ja zrobic na bostwo:];]

Posted

[quote name='esiag']Sunia ma dom !!!!!Dzis zadzwonial pani ze Starachowic. ja sie balam ze nie bedzie chetnych a ona ze juz ja ktos wzial,
Jutro ja odbieraja . Musze ja zrobic na bostwo:];]
Mówiłam Ci że zadzwonią:) Bedzie sobie biegać nad Lubianką mała Remi:)

Posted

esiag napisał(a):
Dzieki sliczne!!!!!!! Rodzinka z okolic czy dalej? ?Dostarcze ja wszedzie poza Elkiem Suwalkami i okolice.Czekam na tel :)
Straszna z niej pieszczocha, bedzie super psem :)

Rodzinka ze Starachowic z okolic Lubianki

Posted

Miałam dobę z życiorysu,bo organizowałam pomoc dla kota znajdy z wczoraj.Sztab ludzi,akcja plakatowa,kilka godzin kota w schronisku,pilne szukanie innego DT itd.I na koniec o g.18 podczas rozwieszania plakatów pan mnie pokierował do właścicieli.Ludzie z klatki obok.Od wczoraj od.g10 nie było kota,a oni planowali może jutro albo kiedyś rozwiesić może ogłoszenia:mad:
Nie powiedziałam im nawet ile cyrku mieliśmy z powodu ich kota,bo byłam padnięta i cieszyłam się,że mamy happy end.Kot jest wychodzący w centrum miasta:mad:Państwo wiedzą,że kot zawsze wraca i już,a że 150m dalej jest wylotówka czy że są rozpędzone auta na osiedlu czy psy bezdomne czy że ten mega ufny kot może w końcu trafić na jakiegoś świra,który mu coś zrobi,to nie brali pod uwagę.Obiecali pomyśleć o siatce balkonowej:razz:Gdyby nie to,że kot był agresywny do moich kotów,to na pewno bym nie szukała jego dotychczasowych właścicieli,tylko nowych,odpowiedzialnych.Fakt,że kotek ma ADHD i im wieje (oni go znaleźli jako domowego,który już komuś zwiał),ale muszą się wysilić-to młodzi ludzie.

Posted

nie no Zuzka współczuje Ci takiego dnia,ale bardziej kotu debilnych właścicieli. Dobrze że wszystko doszło do normy,bo miałaś chyba niezły cyrk w domu

Posted

Tak potem się zastanawiałam czy dobrze zrobiłam,że im kota oddałam i ich w ogóle szukałam.Np.mojej szylkreci nie oddałabym na pewno,tylko szukam jej fajnego domu.Ale ten kocur świrował w domu,miauczał,drapał,żeby go wypuścić-widać,że typ bardzo wychodzący,a u nas musiał być zamknięty w jednym pokoju.Zmarnowałam mnóstwo czasu i energii,które mogły pójść na pomoc wielu innym zwierzakom (ogłoszenia).Wetka mi za wizytę z nim nic nie policzyła na szczęście.

Dziś trochę już nawrzucałam zwierzyńca do anonsów.

Posted

A dzis ja mam dzień na wariata:( Zadzwonili do mnie ze na naszej słynnej Górze Rocha sa dwa porzucone umierające owczarki niemieckie. Zaraz po pracy razem z Tz poszłam tam,ale psiaków nie znalazłam:( Niestety efekt mojej wyprawy jest zatrważający,juto Wam wszystko opisze. Fakt jest taki ze mamy 2 suki do sterylki(nie mają nawet imienia bo usłyszałam,że to tylko zwierze i imienia mieć nie musi),do tego jest 5 mikro szczeniąt (2 sunie i 3 pieski) fajny 7- mio miesięczny kudłaty mikro piesek i półtoraroczny komediant Wiesiek. Mam zdjecia ale nie mam już dzis mocy,jutro po pracy wrzuce wszystko i opiszę,a i jutro jade zrobić zdjecia szczeniakom od Bozenki.
Zuzka ja Cię normalnie znowu robota zawalę,mam nadzieję ze mnie nie udusisz. Te szczeniaki to maja tam koszmar,suki tez a mnie ręce opadaja:(

Posted

Ha,ha:evil_lol:A ja marudziłam,że mam aż 2znajdy w ciągu tygodnia:evil_lol:
Aga,pewnie,że poogłaszam.Staram się pomalutku ogarniać temat.Aktualnie mam fatalny net,który mi nawet zdjęcia nie wrzuci do ogłoszeń z cyfrówki,ale Twoje foty są zawsze pomniejszone,więc da radę.Poza tym jutro podłączam sobie coś lepszego mam nadzieję;)Muszę tę moją małą kosmitkę wrzucić pilnie na allegro,bo mnie TZ pogania,że mam szybko wydać zanim się zżyje:evil_lol:A ona już się zżyła:loveu:Z suką z ADHD odbierają na tych samych falach,kocicę nam rozruszała trochę,ew.kocica ją wychowuje:evil_lol:z nami gada tak przeraźliwie dopominając się,żeby ją już brać na ręce,że nieraz leciałam,myśląc,że ją ktoś nadepnął:evil_lol:Straszna przylepa:loveu:

Posted

Pilnie potrzebny transport Kielce-Kraków dla małego terierkowatego,bardzo grzecznego pieska.
Piesek ze schroniska kieleckiego w Dyminach,trafił na DT,a teraz czeka na niego świetny domek w Krakowie.
Proszę bezpośrednio tel/sms do jego opiekunki - 698 681 714

Szarik wstępnie ogłoszony,ale będę dorabiać więcej.

Posted

O Szarika miałam dziś telefon z Krakowa,przekierowałam na DT.
Teraz Nadja zacznie znów na Kraków jeździć więc powinno być lepiej z transportem

Posted

Wiesiek
A oto efekt wczorajszej wyprawy nr 1
Wiesiek
To młody około 1,5 roczny psiak,największa przylepa i największy komediant jakiego widziałam. Zamieszkał przy cmentarzu na firmie,która zajmuje się utrzymaniem
cmentarza i nagrobkami. Niestety zimą firma jest zamknięta i wtedy psiak zostanie pozostawiony sam sobie. Jak na razie dostaje tam jeśc i śpi ale co z nim będzie dalej.
Ostatnio Wiesiek komediant wlazł w trakcie pogrzebu na mur okalający cmentarz i lizał organistę po uchu.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Uszaty jest śliczny!:-)
Szarik ma fajną oglądalność na Krakowie.W razie potrzeby transportu do Wieliczki pamiętajcie o majowej:-)

Dziś byłam u naszej wetki,prosiła o DT dla kotka 6tyg.z minimalnymi objawami kociego kataru,tzn.wczoraj kichał,ale dzisiaj już O.K.Mimo to będzie dostawał 5dni antybiotyk.Kotek śliczny,czarny z białym krawacikiem i skarpetkami;ma piękną,krótką sierść-taka fajna kuleczka z niego.Strasznie płacze w transporterze-całe dnie.Wetka ma już 7zwierzaków w lecznicy.Szkoda mi tego małego,taki fajny,ale nawet jak wyzdrowieje z KK będzie nosicielem do końca życia,czyli chyba musi trafić do domu bez kotów,czyli u nas odpada,bo nawet szczepione koty nie są w pełni chronione,bo nie wiadomo która to odmiana KK,a szczepienie nie na wszystkie działa.

Jakiś wysyp kociąt w regionie.O tę naszą bandziorkę nikt nie dzwoni,a to jest mały Lucyfer:diabloti:-teraz to już nie tyle ujeżdża suczkę,co poluje na nią jak na królika i usiłuje jej podgryźć gardło:evil_lol:Jak przytyje,to mój 4kg pies będzie trup,bo już teraz ledwo sobie z nią radzi:evil_lol:

Posted

Uploaded with ImageShack.us
Uszaty ma jakieś 6-7 miesięcy i bardzo potrzebuje człowieka,na początku jest troszkę wystraszony,ale kiedy zaczyna się go głaskać cały się rozpływa. Oj nie ma lekko ten psiak