Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki']Qrcze,ale to tak daleeeekoooooo... Tłumacz się, tłumacz.Każde wytłumaczenie jest dobre ;). Cholibka,morze też daleko mam. To mieliście baskową imprezkę,a na takiej imprezce to im więcej basków,tym lepiej :).[/QUOTE] Oj daleko, daleko to jest do Uralu A teraz to zrobiłaś mi przykrość:placz: [FONT=Tahoma]ja się tu uzewnętrzniłam (co jeśli chodzi o kwestie moich placów to mówienie o tym jest dla mnie trudne). A Ty mnie tu w kategorii wymówki. Penie jak bym powiedział, że wstydzę się bo jestem za gruba to by wszyscy zrozumieli, a jak ktoś ma mniej popularny kompleks to nie znajduje zrozumienia[/FONT]:-( Basko imprezy są nawet jak nie są. Bo najczęściej na imprezach są [B]ziółki[/B] więc i Zina i latają nam nad głowami w trójkę. Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Oj daleko, daleko to jest do Uralu A teraz to zrobiłaś mi przykrość:placz: [FONT=Tahoma]ja się tu uzewnętrzniłam (co jeśli chodzi o kwestie moich placów to mówienie o tym jest dla mnie trudne). A Ty mnie tu w kategorii wymówki. Penie jak bym powiedział, że wstydzę się bo jestem za gruba to by wszyscy zrozumieli, a jak ktoś ma mniej popularny kompleks to nie znajduje zrozumienia[/FONT]:-( Basko imprezy są nawet jak nie są. Bo najczęściej na imprezach są [B]ziółki[/B] więc i Zina i latają nam nad głowami w trójkę.[/QUOTE] Przepraszam,że zrobiłam Ci przykrość.Jest mi strasznie głupio :-(.Ale jak na końcu napisałaś,że cieszy Cię,że Pina nie chce współpracować,to zabrzmiało to trochę jak wymówka.Jeszcze raz przepraszam. A morze i tak mam daleko,prawie jak Ural :eviltong:. Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cienka nie płacz ja też garbata- to u nas rodzinne :eviltong:Jak się już schylę to wyprostować nie mogę i wiecznie gnaty bolą a jak idzie deszcz to mogę pogodę przepowiadac bo tak łupie w krzyżu ,że się znieść nie da. Teraz jak po przerwach wsiadam na konia (wakacje 3 mies w roku niestety)to tydzień z wyra wstać nie mogę.Zawsze muszę to odchorować póki kondycji nie zrobię i jest to koszmar Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka nie płacz ja też garbata- to u nas rodzinne :eviltong:Jak się już schylę to wyprostować nie mogę i wiecznie gnaty bolą a jak idzie deszcz to mogę pogodę przepowiadac bo tak łupie w krzyżu ,że się znieść nie da. Teraz jak po przerwach wsiadam na konia (wakacje 3 mies w roku niestety)to tydzień z wyra wstać nie mogę.Zawsze muszę to odchorować póki kondycji nie zrobię i jest to koszmar[/QUOTE] No właśnie,nie płacz i nie gniewaj się... Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cienka szkoda życia na kompleksy- Ty masz wszystko na miejscu a ja wyglądam jak Hogata z łysej góry i jakbym miała się przejmować to bym z szafy nie wychodziła.Dla Tomeckiego jesteś najpiękniejsza, Zakochał się w Tobie takiej jaka jesteś i nie chcę słyszeć marudzenia bo jak przyjadę i przełoże przez kolano to pachy miesiąc z tyłka nie zejdą zrozumiano ?!!!:angryy: Quote
Zuza i Noddy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Ja w czerwcu kończę 27 lat:evil_lol: [/QUOTE] No ona w lipcu ;) Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']No ona w lipcu ;)[/QUOTE] To prawie jak bliźniaczki :evil_lol:. Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Hej lejdis nie gniewam się. Zmyłam się dziś z pracy o 11.30 bo lazłam do lekarza na badania kontrolne (za 2i pół tygodnia już tam nie będę pracować ale badania skończyły mi się w piątek i musiałam je zrobić). Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']No ona w lipcu ;)[/QUOTE] Zuza to teraz masz dwie siostry :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Zuza to teraz masz dwie siostry :)[/QUOTE] Super :multi: Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Hej lejdis nie gniewam się. Zmyłam się dziś z pracy o 11.30 bo lazłam do lekarza na badania kontrolne (za 2i pół tygodnia już tam nie będę pracować ale badania skończyły mi się w piątek i musiałam je zrobić).[/QUOTE] To dobrze,bo mi nadal trochę głupio. Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki'] To zapraszam na mój trawnik,też chętnie poćwiczę.Samej to się jakoś tak nie chce.[/QUOTE] Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: [quote name='Cienka']A nie zastawiałaś się czemu cienka ma opory przed prezentowaniem. I to się nie bierze z lenistwa czy marudzenia tylko z kompleksów. Mam skrzywienie kręgosłupa wstydzę się tego, handler też powinien dobrze wyglądać a ja wyglądam jak konik garbusek. Źle sie z tym czuje nie trzeba mnie dobijać, dopiero od 3 lat ubieram sukienki za namową małża(czasem) przez jakieś 10 lat w ogolę nie nosiłam i nie posiadałam w szafie sukienek. Poniekąd jest mi na rękę, że Pina nie chce ze mną współpracować. [/QUOTE] No co Ty ja nic nie zauważyłam, za to czasem wystawiając Saidi czuję się jak słoń przy mojej gazeli :roll: Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='jamnicze']Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: :roll:[/QUOTE] Chyba faktycznie tak by wypadało.Będę się musiała zabrać za planowanie wyjazdów :). Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Planuj, planuj :). Nas najprawdopodobniej nie będzie na przełomie czerwca i lipca - czas na urlop :). Ale jeszcze nie mam pojęcia gdzie pojedziemy. Zapewne w jakieś góry ;) Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='jamnicze']Planuj, planuj :). Nas najprawdopodobniej nie będzie na przełomie czerwca i lipca - czas na urlop :). Ale jeszcze nie mam pojęcia gdzie pojedziemy. Zapewne w jakieś góry ;)[/QUOTE] To po drodze do nas wpadnijcie :evil_lol:.Górki małe,ale są-wygasłe wulkany. Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki']To dobrze,bo mi nadal trochę głupio.[/QUOTE] Spoko jak to mówią zdarza się najlepszym. [quote name='jamnicze']Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: No co Ty ja nic nie zauważyłam, za to czasem wystawiając Saidi czuję się jak słoń przy mojej gazeli :roll:[/QUOTE] Nie zauważyłaś bo ja się nigdy profilem nie ustawiam Quote
gosiaja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Cienka']W tamtym roku po Sopocie była u nas impreza to były 4 baski (Pina, Zina,Jogi i Pepe), Kanis i Ciupas (nikt[B] zielonej[/B] nie pozwolił trzymać go w klatce bo każdy chciał pogmerać białasa). A najwięcej to mieliśmy 6 basków na chacie (rude: Pina, Zina, Jogi, tri: Sajda, Morek i Azis)[/QUOTE] ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel Quote
Buszki Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='gosiaja']ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel[/QUOTE] To Morek był takim rodzyneczkiem :). Quote
Cienka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='gosiaja']ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel[/QUOTE] I właśnie ze względu na morka napisałam tylko tri a nie tricolor :cool3: Quote
Buszki Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='Cienka']I właśnie ze względu na morka napisałam tylko tri a nie tricolor :cool3:[/QUOTE] Sprytnie ;). Quote
Buszki Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Można powiedzieć odmieńce albo unikaty ;). Quote
lourdnes Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja się nie znam ale to coś z maściami tak ?:) Quote
Buszki Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='lourdnes']Ja się nie znam ale to coś z maściami tak ?:)[/QUOTE] Tak.Trindel to tricolor pręgowany.Kolor nie uznany (stąd unikatowy),ale bardzo ciekawy :). Quote
lourdnes Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Buszki']Tak.Trindel to tricolor pręgowany.Kolor nie uznany (stąd unikatowy),ale bardzo ciekawy :).[/QUOTE] Ciekawe dlaczego u nas jest tyle maści basków nieuznanych a w naturze występują i ładne są :( Quote
Recommended Posts