Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No to juz niedługo tylko 3 małe baski-bobaski będą biegac pod ogródku....

Pzdr.[/QUOTE]

Niedługo tylko dwa,bo 14.01 Chausiku jedzie ;).

[quote name='M&S']Aha, dzięki za wyjaśnienie:)[/QUOTE]

Drobiazg :).

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Walczę :).

Jeszcze się pożalę.Dzisiaj pierwszy szczeniorek wyjeżdża :placz:.Wiem,że będzie miał kochający domek,już nawet paczka na Niego czeka pod choinką,ale i tak smutno :-(.[/QUOTE]
I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :)
Ja będę płakać za miesiąc ;)

Posted

[quote name='Korenia']O super, że do Wrocławia przyjeżdża kolejny baskopies ! :) Większe grono będzie na wystawie :D[/QUOTE]

I może jeszcze Zanuś się zdecyduje na wystawianie,to do Wrocka pewnie by przyjechał,bo niedaleko :).

[quote name='jamnicze']I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :)
Ja będę płakać za miesiąc ;)[/QUOTE]

Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce.
Oj będziesz,będziesz.Ja mam na tyle dobrze,że cały czas dostaję wieści od Pańci Zanusia (Chiumburu) i wiem co u Niego słychać :lol:.Ale niestety,różne domki się trafiają...

Posted

A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;)

Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula......

Miłego dnia:)

Posted

[quote name='M&S']A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;)

Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula......
Miłego dnia:)[/QUOTE]

Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;).
Słonecznego dnia :).

Posted

A z Wisły nikt fajny nie dzwonił...miło by bylo mieć kolege baska na spacerach- do naszej charcikowo -manchesterowej sfory by dolączył
ahhhh jak ruda to ja chce! ;) chociaż TZ ostatnio mowił że chyba bardziej wolałby pręgusa :D
pomarzyć sobie lubimy,
no ale narazie tylko black &tan a w maju bedzie u nas jeszcze bardziej black &tan...:D

Posted

[quote name='Metheora']A z Wisły nikt fajny nie dzwonił...miło by bylo mieć kolege baska na spacerach- do naszej charcikowo -manchesterowej sfory by dolączył
ahhhh jak ruda to ja chce! ;) chociaż TZ ostatnio mowił że chyba bardziej wolałby pręgusa :D
pomarzyć sobie lubimy,
no ale narazie tylko black &tan a w maju bedzie u nas jeszcze bardziej black &tan...:D[/QUOTE]

Niestety,z Wisły nikt nie dzwonił,ale jak Twój TZ lubi pręgusy,to jedna jest wolna :diabloti:.
Czyżby nowy nabytek w maju się szykuje :cool3: ?

Posted

[quote name='Buszki']
Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce.[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;).
Słonecznego dnia :).[/QUOTE]

To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Buszki']Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;).
Słonecznego dnia :).[/QUOTE]

Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol:

Posted

[quote name='Bundustar']To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;)[/QUOTE]

Z tym spiciem nie przejdzie,bo mój małż pić nie może :(.Pozostaje nam tylko maluchy kiziać :).

[quote name='Metheora']nowy nabytek długo oczekiwany chyba jest już w drodze ;]
ale ciiii.... nic nie mowię jeszcze :D

[/QUOTE]

Dobra,ciiii ;).

[quote name='M&S']Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol:[/QUOTE]

Taaaa...

Posted

[quote name='deer_1987']No to bedziemy czekac :)[/QUOTE]

To na pewno wstawię,bo teraz muszę iść z dziewczynami do lasu,tylko muszę Je czymś obciążyć coby wiatr Ich nie porwał :evil_lol:.Chyba,że ze smyczy nie spuszcze i za baloniki będą robiły :diabloti:.