Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Asiaczek']No to juz niedługo tylko 3 małe baski-bobaski będą biegac pod ogródku.... Pzdr.[/QUOTE] Niedługo tylko dwa,bo 14.01 Chausiku jedzie ;). [quote name='M&S']Aha, dzięki za wyjaśnienie:)[/QUOTE] Drobiazg :). Quote
Asiaczek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Oj, bedzie smutno przy 2 maluchach;) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Asiaczek']Oj, bedzie smutno przy 2 maluchach;) Pzdr.[/QUOTE] Spoko,Szepsi zdziecinniała i z lekka Buszi się udziela :evil_lol:. Quote
Korenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 O super, że do Wrocławia przyjeżdża kolejny baskopies ! :) Większe grono będzie na wystawie :D Quote
jamnicze Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Buszki']Walczę :). Jeszcze się pożalę.Dzisiaj pierwszy szczeniorek wyjeżdża :placz:.Wiem,że będzie miał kochający domek,już nawet paczka na Niego czeka pod choinką,ale i tak smutno :-(.[/QUOTE] I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :) Ja będę płakać za miesiąc ;) Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Korenia']O super, że do Wrocławia przyjeżdża kolejny baskopies ! :) Większe grono będzie na wystawie :D[/QUOTE] I może jeszcze Zanuś się zdecyduje na wystawianie,to do Wrocka pewnie by przyjechał,bo niedaleko :). [quote name='jamnicze']I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :) Ja będę płakać za miesiąc ;)[/QUOTE] Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce. Oj będziesz,będziesz.Ja mam na tyle dobrze,że cały czas dostaję wieści od Pańci Zanusia (Chiumburu) i wiem co u Niego słychać :lol:.Ale niestety,różne domki się trafiają... Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;) Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula...... Miłego dnia:) Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='M&S']A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;) Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula...... Miłego dnia:)[/QUOTE] Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :). Quote
Metheora Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A z Wisły nikt fajny nie dzwonił...miło by bylo mieć kolege baska na spacerach- do naszej charcikowo -manchesterowej sfory by dolączył ahhhh jak ruda to ja chce! ;) chociaż TZ ostatnio mowił że chyba bardziej wolałby pręgusa :D pomarzyć sobie lubimy, no ale narazie tylko black &tan a w maju bedzie u nas jeszcze bardziej black &tan...:D Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Metheora']A z Wisły nikt fajny nie dzwonił...miło by bylo mieć kolege baska na spacerach- do naszej charcikowo -manchesterowej sfory by dolączył ahhhh jak ruda to ja chce! ;) chociaż TZ ostatnio mowił że chyba bardziej wolałby pręgusa :D pomarzyć sobie lubimy, no ale narazie tylko black &tan a w maju bedzie u nas jeszcze bardziej black &tan...:D[/QUOTE] Niestety,z Wisły nikt nie dzwonił,ale jak Twój TZ lubi pręgusy,to jedna jest wolna :diabloti:. Czyżby nowy nabytek w maju się szykuje :cool3: ? Quote
Bundustar Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Buszki'] Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :).[/QUOTE] To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;) Quote
Metheora Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 nowy nabytek długo oczekiwany chyba jest już w drodze ;] ale ciiii.... nic nie mowię jeszcze :D wolna...narazie nie możemy... ale kiedys ;) Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Buszki']Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :).[/QUOTE] Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol: Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Bundustar']To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;)[/QUOTE] Z tym spiciem nie przejdzie,bo mój małż pić nie może :(.Pozostaje nam tylko maluchy kiziać :). [quote name='Metheora']nowy nabytek długo oczekiwany chyba jest już w drodze ;] ale ciiii.... nic nie mowię jeszcze :D [/QUOTE] Dobra,ciiii ;). [quote name='M&S']Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol:[/QUOTE] Taaaa... Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No i jak tam te pare dni udalo sie przekonac_? Quote
Buszki Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='deer_1987']No i jak tam te pare dni udalo sie przekonac_?[/QUOTE] Na razie nie poruszam tematy żeby odpoczął ;). Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no i pewnie masz racje jak ciagle bedziesz pytac to sie zdenerwuje... Quote
Buszki Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='deer_1987']no i pewnie masz racje jak ciagle bedziesz pytac to sie zdenerwuje...[/QUOTE] To jest tak zwana TAKTYKA ;). Quote
jamnicze Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A gdzie pożegnalne fotki maluchów? Tyle tu gadania, a ja baski-bobaski chcę obejrzeć :) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Po południu coś wstawię,zwłaszcza że wczora z wieczora cyknęłam Chalondrze super foteczkę :). Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='deer_1987']No to bedziemy czekac :)[/QUOTE] To na pewno wstawię,bo teraz muszę iść z dziewczynami do lasu,tylko muszę Je czymś obciążyć coby wiatr Ich nie porwał :evil_lol:.Chyba,że ze smyczy nie spuszcze i za baloniki będą robiły :diabloti:. Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 U nas ma byc ladnie ale czy nadal tak wieje nie wiem, bo Sherry spi nadal z TZ i nie wybiera sie na spacer :diabloti: Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 U nas padać lać chyba przestało,ale ciemno jest to dobrze nie widzę,że wieje to słyszę,bo aż gwiżdże w domu :roll:. Quote
Recommended Posts