taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']Nio ;).Tak się trochę zamotałam :).[/QUOTE] To powodzenia w przekonywaniu! Powiedz ze 3 psy sa lepsze od dwoch :diabloti: Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']To powodzenia w przekonywaniu! Powiedz ze 3 psy sa lepsze od dwoch :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie tak;) Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='M&S']Dokładnie tak;)[/QUOTE] Mowi tak ktorej sie nigdy nie udalo na 3 namowic Tz :diabloti: Ale ciesze sie ze udalo mi sie na 2 namowic, bo uwazam ze dwa psy to zawsze lepiej, chyba ze ten jeden to typowy samotnik to co innego. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']... uwazam ze dwa psy to zawsze lepiej, chyba ze ten jeden to typowy samotnik to co innego.[/QUOTE] Też tak myślę!!! Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja myslalam ze sherry, jako pies ktory chce byc pierwszy, chce zeby ja zauwazono, da sobie rade jako jedyny pies, ale tak sobie to wychodzi... Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE] Hejka :). [quote name='deer_1987']To powodzenia w przekonywaniu! Powiedz ze 3 psy sa lepsze od dwoch :diabloti:[/QUOTE] [quote name='M&S']Dokładnie tak;)[/QUOTE] Tak właśnie mówię,ale chyba niewyraźnie,bo nie dociera :diabloti:. [quote name='deer_1987']Mowi tak ktorej sie nigdy nie udalo na 3 namowic Tz :diabloti: Ale ciesze sie ze udalo mi sie na 2 namowic, bo uwazam ze dwa psy to zawsze lepiej, chyba ze ten jeden to typowy samotnik to co innego.[/QUOTE] [quote name='M&S']Też tak myślę!!![/QUOTE] Ja już miałam przeprawę z Buszi.Był już wilczarz na dworze i chciałam przytulankę do domu.Ciężko było :roll:.Potem walka o Szepsi,jeszcze ciężej :roll:.Szepsi w końcu się pojawiła,wilczarz odszedł [*],teraz znowu walczę :diabloti:. Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Walcz kobieto, nie poddawaj sie :diabloti: Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']Walcz kobieto, nie poddawaj sie :diabloti:[/QUOTE] Walczę :). Jeszcze się pożalę.Dzisiaj pierwszy szczeniorek wyjeżdża :placz:.Wiem,że będzie miał kochający domek,już nawet paczka na Niego czeka pod choinką,ale i tak smutno :-(. Quote
gosiaja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 niech sobie w tym nowym domku żyje jak najlepiej :) a daleko jedzie ?? Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']Walczę :). Jeszcze się pożalę.Dzisiaj pierwszy szczeniorek wyjeżdża :placz:.Wiem,że będzie miał kochający domek,już nawet paczka na Niego czeka pod choinką,ale i tak smutno :-(.[/QUOTE] Walcz, nie poddawaj się;) Już wyjeżdża:-o, daleko? Życzę malcowi wieeelu lat w kochającym domku!!!! Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']Oj juz? Ale to zlecialo...[/QUOTE] Nio :-(. [quote name='gosiaja']niech sobie w tym nowym domku żyje jak najlepiej :) a daleko jedzie ??[/QUOTE] [quote name='M&S']Walcz, nie poddawaj się;) Już wyjeżdża:-o, daleko? Życzę malcowi wieeelu lat w kochającym domku!!!![/QUOTE] Pojechał :placz:. Tak trochę daleko,za Opole (ponad 200 km.). Fajnie będzie miał,bo w domku jest kotek :cool3:. A w piątek Chalondra jeeedzieee :placz:. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki'] Pojechał :placz:. Tak trochę daleko,za Opole (ponad 200 km.). Fajnie będzie miał,bo w domku jest kotek :cool3:. A w piątek Chalondra jeeedzieee :placz:.[/QUOTE] :glaszcze:Nie płacz :glaszcze: będzie mu dobrze i kotka bedzie miał i wcale nie tak daleko.... Quote
gosiaja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 200 km to mało a Chalondra daleko jedzie ?? Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='M&S']:glaszcze:Nie płacz :glaszcze: będzie mu dobrze i kotka bedzie miał i wcale nie tak daleko....[/QUOTE] Ja wcale nie płaczę,buuuuu :placz:. [quote name='gosiaja']200 km to mało a Chalondra daleko jedzie ??[/QUOTE] Trochę bliżej,do Wrocławia :lol:. A w sobotę Chitundu do Sosnowca :placz:. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']Ja wcale nie płaczę,buuuuu :placz:. Trochę bliżej,do Wrocławia :lol:. A w sobotę Chitundu do Sosnowca :placz:.[/QUOTE] No dobra, niech będzie;) Powinnaś się cieszyć, że mają fajne domki!!!! A jedna zostaje z Wami? Quote
Cienka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Chalondra będzie mieć matkę zastępczą w postaci Kari :) Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='M&S']No dobra, niech będzie;) Powinnaś się cieszyć, że mają fajne domki!!!! A jedna zostaje z Wami?[/QUOTE] Chciała bym,ale małża ciężko przekonać.Może nikt Jej nie będzie chciał... [quote name='Cienka']Chalondra będzie mieć matkę zastępczą w postaci Kari :)[/QUOTE] Mam nadzieję,że Kari potraktuje Małą jak matka i będzie tolerowała Jej charakterek ;). Quote
Cienka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Z tego co ja słyszałam to Kari matkuje wszystkim szczeniakom na osiedlu to własnemu osobistemu szczeniakowi też pewnie będzie Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Cienka']Z tego co ja słyszałam to Kari matkuje wszystkim szczeniakom na osiedlu to własnemu osobistemu szczeniakowi też pewnie będzie[/QUOTE] Oby,bo z Pesteczki to niezła zołzucha się zrobiła.Drobna,to warczeniem nadrabia :). Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 oj to napewno smutno masz,ale najważniejsze że maluszki znalazły wspaniałe i kochające domki,i ludzi którzy dadzą im mnóstwo miłości:) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Cienka']Chalondra będzie mieć matkę zastępczą w postaci Kari :)[/QUOTE] A Kari to kto? Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='unikatowydiament']oj to napewno smutno masz,ale najważniejsze że maluszki znalazły wspaniałe i kochające domki,i ludzi którzy dadzą im mnóstwo miłości:)[/QUOTE] Dopiero jeden pojechał,to jeszcze smutno nie mam ;). [quote name='M&S']A Kari to kto?[/QUOTE] Kari,to sunia basenji,tricolorka ULENA Stellanova.Zdajsie z ostatniego baskowego miotu Stellanovy. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No to juz niedługo tylko 3 małe baski-bobaski będą biegac pod ogródku.... Pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki'] Kari,to sunia basenji,tricolorka ULENA Stellanova.Zdajsie z ostatniego baskowego miotu Stellanovy.[/QUOTE] Aha, dzięki za wyjaśnienie:) Quote
Recommended Posts