Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia']Dokładnie... co prawda jak wet trochę bardziej rozgarnięty to sprawdza po całości psa, bo niestety chipy lubią podróże ;)[/QUOTE]
Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów...

[quote name='Buszki']Dywaników nie mam,a baski to przecież takie wygodne psy,że się praktycznie nie brudzą ;).[/QUOTE]
Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;)

[quote name='Buszki']A jakie niedobre...Gryzą się,uciekać na dwór chcą...[/QUOTE]
...i prawidłowo:)

pzdr.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No wiadomo zabawa jest najlepsza :loveu:[/QUOTE]

Zabawa,to podstawa :).

[quote name='unikatowydiament']oj jakie one już duże:)
no i teraz to przynajmniej macie wesoło[/QUOTE]

Oj wesoło,czasami aż za bardzo ;).

[quote name='Asiaczek']
Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;)

pzdr.[/QUOTE]

Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :).

Posted

[quote name='Buszki']
Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :).[/QUOTE]
Jeeeeee, jaki żal, że tego nie widziałam...:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów...
[/QUOTE]
My zawsze szukamy chipu po całym psie. Nie ograniczamy się tylko do lewej strony szyi ;) Niestety chipy często pływają po psie ;) Mojej Amy przemieścił się w stronę łap, tak jakby jest w tym miejscu co pierwsze ogniwo szelek typu guard ;)

Posted

Ja zgłosiłam maluchy do tatoo, zobaczymy ;). Coś mi się wydaje, że mój wet faktycznie mógł zawalic sprawę ze zgłoszeniem Sajdy, no nic przyjdzie na szczepienia, to go przycisnę ;)

Dzięki [B]Korenia[/B], będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :)

Posted

[quote name='jamnicze']Dzięki [B]Korenia[/B], będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :)[/QUOTE]

Nie ma za co :)
Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru.

Posted

[quote name='deer_1987']Ooo i jak grzeczne byly na przegladzie? :)[/QUOTE]

Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;).

Posted

[quote name='Korenia']Nie ma za co :)
Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) [B]Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru.[[/B]/QUOTE]
Mój Wahziri tez przestraszył się roweru i... nadal go nie ma...

[quote name='Buszki']Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;).
Doberek :).[/QUOTE]
Hahaha...

[quote name='Buszki']Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;).[/QUOTE]
Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Hahaha...

Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:)

Pzdr.[/QUOTE]

Cwane,teraz żrą się o szmatkę do naczyń,którą mi ukradły ;).

[quote name='Metheora']śliczne szczeniorki- świetne są te zmarszczki na czole :)[/QUOTE]

No bo One ciągle myślą :).

[quote name='M&S']Witamy się wieczorkiem:)[/QUOTE]

Witam się :).

Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać.

Posted

[quote name='Buszki']

Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać.[/QUOTE]

Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;)