Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Korenia']Dokładnie... co prawda jak wet trochę bardziej rozgarnięty to sprawdza po całości psa, bo niestety chipy lubią podróże ;)[/QUOTE] Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów... [quote name='Buszki']Dywaników nie mam,a baski to przecież takie wygodne psy,że się praktycznie nie brudzą ;).[/QUOTE] Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;) [quote name='Buszki']A jakie niedobre...Gryzą się,uciekać na dwór chcą...[/QUOTE] ...i prawidłowo:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='deer_1987']No wiadomo zabawa jest najlepsza :loveu:[/QUOTE] Zabawa,to podstawa :). [quote name='unikatowydiament']oj jakie one już duże:) no i teraz to przynajmniej macie wesoło[/QUOTE] Oj wesoło,czasami aż za bardzo ;). [quote name='Asiaczek'] Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;) pzdr.[/QUOTE] Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Buszki'] Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :).[/QUOTE] Jeeeeee, jaki żal, że tego nie widziałam...:) pzdr. Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Asiaczek']Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów... [/QUOTE] My zawsze szukamy chipu po całym psie. Nie ograniczamy się tylko do lewej strony szyi ;) Niestety chipy często pływają po psie ;) Mojej Amy przemieścił się w stronę łap, tak jakby jest w tym miejscu co pierwsze ogniwo szelek typu guard ;) Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Szepsi ma czipa od niespełna roku,ale na szczęście siedzi tam gdzie powinien :). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 To dobrze; może warto od czasu do czasu sprawdzic u weta, gdzie ten chip jest. Czy się nie przemieścił...? Tak sobie głośno myslę... pzdr. Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja tylko raz sprawdzalam u niuni, a w sumie wet i nadal byl po tylu latach w okolicach karku Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja zgłosiłam maluchy do tatoo, zobaczymy ;). Coś mi się wydaje, że mój wet faktycznie mógł zawalic sprawę ze zgłoszeniem Sajdy, no nic przyjdzie na szczepienia, to go przycisnę ;) Dzięki [B]Korenia[/B], będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :) Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='jamnicze']Dzięki [B]Korenia[/B], będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :)[/QUOTE] Nie ma za co :) Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru. Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;). [quote name='M&S']Doberek:):)[/QUOTE] Doberek :). Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ooo i jak grzeczne byly na przegladzie? :) Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='deer_1987']Ooo i jak grzeczne byly na przegladzie? :)[/QUOTE] Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;). Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A my się widzimy w Głogowie?[/QUOTE] Wiem :eviltong:.I wiem jeszcze,że będzie 7 basków :cool3:. Quote
Zuza i Noddy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Buszki']Wiem :eviltong:.I wiem jeszcze,że będzie 7 basków :cool3:.[/QUOTE] O kurcze to niezła staweczka, ze mną w klasie Benji pewnie i ktoś jeszcze? Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']O kurcze to niezła staweczka, ze mną w klasie Benji pewnie i ktoś jeszcze?[/QUOTE] Championy są dwa ;).To wszystko co wiem. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Korenia']Nie ma za co :) Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) [B]Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru.[[/B]/QUOTE] Mój Wahziri tez przestraszył się roweru i... nadal go nie ma... [quote name='Buszki']Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;). Doberek :).[/QUOTE] Hahaha... [quote name='Buszki']Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;).[/QUOTE] Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:) Pzdr. Quote
Metheora Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 śliczne szczeniorki- świetne są te zmarszczki na czole :) Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='Asiaczek'] Hahaha... Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:) Pzdr.[/QUOTE] Cwane,teraz żrą się o szmatkę do naczyń,którą mi ukradły ;). [quote name='Metheora']śliczne szczeniorki- świetne są te zmarszczki na czole :)[/QUOTE] No bo One ciągle myślą :). [quote name='M&S']Witamy się wieczorkiem:)[/QUOTE] Witam się :). Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Może były juz trochę zmęczone i stąd takie krótkie i w miarę bezbolesne "zagryzanie" młodzieży... pzdr. Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Buszki'] Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać.[/QUOTE] Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;) Quote
Recommended Posts