paulinken Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 I do góry! Będą obiecane ogłoszenia, ale muszę robić po tajniacku w pracy. A możecie coś o nim więcej napisać? Bo jest jedno zdanie w pierwszym poście, a ja nic o nim nie wiem, co napisać w ogłoszeniach. Quote
Mani2000 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 zakręcony psiaku dlaczego nikt cie nie widzi? Agni dziękuje za banerek:) Quote
kaa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='paulinken']I do góry! Będą obiecane ogłoszenia, ale muszę robić po tajniacku w pracy. A możecie coś o nim więcej napisać? Bo jest jedno zdanie w pierwszym poście, a ja nic o nim nie wiem, co napisać w ogłoszeniach.[/QUOTE] Baran jest dużym psem, w stosunku do ludzi nieufny przy pierwszym kontakcie , potrzebuje trochę czasu żeby się rozkręcić . Toleruje dzieci, z większością psów się zgadza. Na koty nie sprawdzany. ( jak będzie trzeba to sprawdzę ) . Najlepszy był by dla niego dom z ogrodem z możliwościa przebywania w domu , widać że źle się czuje w pomieszczeniach. Trzeba mu poświęcić trochę czasu aby przywykł do nowych warunków . Źle znosi wszelkie zmiany. Quote
paulinken Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzięki za info. Postaram się to jakoś zawrzeć w treści. Quote
Niuni&Pupi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Oj, jak u Ciebie cicho Baranku :( Dopiero teraz chwilę znalazłam :( W góre po domek piesku. Quote
Mani2000 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 nieadopcyjny ???? dlaczego go nikt nie chce?? Quote
kaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Mani2000']nieadopcyjny ???? dlaczego go nikt nie chce??[/QUOTE] Jak na mój gust to nie ma psów nieadopcyjnych, a Baranek jest śliczny i nie taki stary przecież. Bardzo się zżył ze swoim kolegą z boksu, tak się jakoś poskładało że we dwóch zajmują cały boks. W ciągu tygodnia jego kolega i koleżanka z boksu poszły do swoich domków, a jeszcze jeden współlokator został przeniesiony. Quote
paulinken Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Będę robić ogłoszenia, ale np. wyróżnione gumtree, to chyba lepiej włączyć w piątek, bo podobno w weekend więcej ludzi zagląda. Quote
paulinken Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wyróżniłam Barankowi gumtree [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Baranek-lagodny-psiak-szuka-domu-W0QQAdIdZ259984100[/URL] Można podobno w Metro wykupić ogłoszenie. Quote
kaa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='paulinken']Wyróżniłam Barankowi gumtree [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Baranek-lagodny-psiak-szuka-domu-W0QQAdIdZ259984100[/URL] Można podobno w Metro wykupić ogłoszenie.[/QUOTE] Dziękuję , dobry tekst. Dziś go wygłaskałam , sam się upomniał o pieszczoty. Quote
paulinken Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='kaa']Dziękuję , dobry tekst. Dziś go wygłaskałam , sam się upomniał o pieszczoty.[/QUOTE] To super, że się choć trochę otwiera! Mam nadzieję, że ktoś go pokocha. Quote
Mani2000 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 baner dla Baranka kopiujcie z mojego:) Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Baner super, ale ja już nie mam miejsca :( Quote
paulinken Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Hopsa Baranku! Mani, może zwołasz tu więcej ciotek? Quote
Recommended Posts