magdus84 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Awit..:( Z całego mojego małego stada..on był calkowicie zdrowy:(:(:(:(:( Buba ma immunologiczną i nieuleczalną chorobę, Nika dysplazję biodrową, wszystkie leczone, on jeden był zdrów jak ryba..tak się wydawało..:(:(:( Miał tylko 6 lat..tak strasznie żałuję, że pozwalałam mu całe dnie hasać po ogrodzie...ale on kochał być na zewnątrz..:( On był wyjątkowy, szczególnie go kochalam:( Przyjmował wszystko takie jakim było, był zawsze radosny, cieszył się na nasz widok biegając jak szalony przez 15 minut z podkulonym tłustym zadkiem, robił najwięceh hałasu w całej okolicy, wszyscy sąsiedzi nie mogli wyjść z podziwu, że głuchy pies a najgłośniejszy, żartowali że tylko udaje, bo po co mu słuchać tyle bab w domu (3+2suczki)..tak bardzo za nim tęsknię:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awit Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Współczuję Ci bardzo. I długo będziesz za nim tęskniła, moja Sonia umarła 8 lat temu, jeszcze chyba ze dwa lata temu jak o niej myśłałam, to płakałam. Teraz mogę myśleć, mówić i nie płaczę, płaczę rzadziej. Odkąd poznałam Maksa na wątku, myślałam o nim, chciałam by miał dom. Cieszyłam się, że znalazł się ktoś kto go chce mieć, komu nie przeszkadza, że nie słyszy. Przecież jest tyle zdrowych psów. Nieraz jak jestem/byłam w parku myślałam o Maksie, i jak ja bym spacerowała z niesłyszącym psem. I tak sobie myślałam, że chyba bym nie odważyła się puścić luzem, zawsze byłby na cienkiej lince. To jest niesprawiedliwe, najpierw odrzucony i niechciany, znalazł Ciebie i dom, powinien żyć nawet i z 10 lat jeszcze, a cieszyliście się sobą tylko 2,5 roku. Gdyby był starszym kilkunastoletnim już psem, byłoby na pewno Tobie łatwiej pogodzić się z jego odejściem. Bardzo mi przykro, bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilith27 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Szlag mnie trafia n to forum napisałam wielki elaborat i mnie wywaliło Magduś, nie obwiniaj się. Nie długość a jakość życia liczy się najbardziej. Maks na pewno miał z Tobą wyjątkowe życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monday Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 :( trzymaj się Magduś....Maks był najszczęśliwszym psiakiem przez te 2 lata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts