Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
He he co za spojrzenie:) nio trzeba się pobawić, bo Fiba to wulkan energii:D

P.S. Co to za obroża?:)

Heh tiaaa wulkan energii czynny 24/h :evil_lol:
A obroża taka czarna z kokardkami i białymi guziczkami o ile pamiętam hehe a tak poważnie mama ją w zoologicznym u nas kupowała ale przyznaje, że ładna jest i już chciałam sama lekkie podchody do niej robić aleeeeeee nie udało sie hehh:roll: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

:tree1:Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!:D Wesołych Świąt z Naszymi kochanymi pupilkami;) Nie ma nic piękniejszego niż Wigilia w gronie najbliższych (oczywiście moje dziewczyny mają honorowe miejsce przy stole:D hehehe)

Czekamy na świąteczne foteczki:):x-mas:

Posted

:tree1:Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!:D Wesołych Świąt z Naszymi kochanymi pupilkami;) Nie ma nic piękniejszego niż Wigilia w gronie najbliższych (oczywiście moje dziewczyny mają honorowe miejsce przy stole:D hehehe)

Czekamy na świąteczne foteczki:):x-mas:

Dziękujemy heh :) fotki hmmmm sądzę, że da się coś z tym zrobić :eviltong:, a co do miejsc tiaa hehe Fiba będzie z nami tylko na jednej Wigilii bo na drugą niestety nie możemy jej wziąć ale myślę, że i ją "łamanie się opłatkiem nie ominie :eviltong:" :lol:

Posted

[CENTER]Święta... święta... i po Świętach, a zdjęć dalej się nie doczekałam ;) hehe nio ładnie!:razz:
Nio moje dziewuszki to opłatek wsuwały jak się patrzy, ale niestety nie przemówiły :placz: byłam zawiedziona...:P

Kiedy będą foteczki??hmm???:-)
[/CENTER]

Posted

Święta... święta... i po Świętach, a zdjęć dalej się nie doczekałam ;) hehe nio ładnie!:razz:
Nio moje dziewuszki to opłatek wsuwały jak się patrzy, ale niestety nie przemówiły :placz: byłam zawiedziona...:P

Kiedy będą foteczki??hmm???:-)

Heh no moja Fiba też wsuwała opłatek, a mówić to chyba nieeee tak mi się wydaje hehe nie wiem nie było mnie o 24 w domu akurat :) a fotyyy zaraz się wstawią tylko muszę je na kompa powrzucać bo dziś się trochę ich zrobiło :):eviltong:

Posted

foty.. wybaczcie za jakość, ale foty z komórki dzięki wujkowi Matykowi :* :eviltong:
pszczółka maja i karty górą :eviltong:

trochę starsze foto :eviltong:
i to też starsze, alee tak odnalazłam w komputerze więc pomyślałam, że wstawię ;)

Posted

[CENTER]Nio :) bardzo piękne zdjęcia:) Dziewczyna to modelka ewidentnie:D

A pszczółka maja :loveu: rewelacja:D - jak przystało na księżniczkę na podusiach siedzi i w pięknej pościeli śpi;)

Czekamy na następne:-)
[/CENTER]

Posted

Nio :) bardzo piękne zdjęcia:) Dziewczyna to modelka ewidentnie:D

A pszczółka maja :loveu: rewelacja:D - jak przystało na księżniczkę na podusiach siedzi i w pięknej pościeli śpi;)

Czekamy na następne:-)

Tiaaa na podusi śpi... żebyś widziała co ona z tą podusią zrobiła wielokrotnie heh:diabloti: gdzieś miałam fotkę zniszczeń jakie Fiba potrafi zrobić jak się ją w domu zostawi samą hah... a co do spania mojej panny to hmm wszędzie dobrze, ale w łóżku pod kołdrą najlepiej :cool1:

Posted

Co tu tak cicho w tym Nowym Roku??;)
Ładnie to tak galerię zaniedbywać?:P hehehe Czekamy na foty!!:)

Ohh przepraszam ale jakoś tak ech wyszło :oops: no ale dobra wezme aparat w garść i jakieś foty porobię moooże :eviltong:

Posted

mam kilka fotek, ale hmm są fatalne bo raz że Fiba w dooope marzła i nie chciała pozować i w ogóle, dwa to to, że z komórki robione -masakra :oops:

masssakra cóż efekt przybliżania w komórce :roll:

Posted

[CENTER]Nio pięknie:D ona biedna taka malutka, że się w śniegu gubi;P hehehe ale i tak dzielna, że w ogóle ma ochotę na spacerki;) my w zimie to się w kocykach nosimy, bo śnieg "pali" w nóżki:D

a co do zdjęć z telefoniku, to moje wyglądają nie lepiej... choć teraz robią takie cuda, że i aparat w tym dobry... ale mój złomik się nie kwalifikuję- tak więc galerii jeszcze nie założyłam:-) hehe
[/CENTER]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Nio pięknie:D ona biedna taka malutka, że się w śniegu gubi;P hehehe ale i tak dzielna, że w ogóle ma ochotę na spacerki;) my w zimie to się w kocykach nosimy, bo śnieg "pali" w nóżki:D

a co do zdjęć z telefoniku, to moje wyglądają nie lepiej... choć teraz robią takie cuda, że i aparat w tym dobry... ale mój złomik się nie kwalifikuję- tak więc galerii jeszcze nie założyłam:-) hehe

ohh mój telefon stosunkowo nowy a robi tak straszne zdjęcia, że załamać się idzie :roll:
ale dziś wzięłam aparat na spacer więc mam kilka nowych foteczek :razz:

Posted

[CENTER]och...:D chwile mnie nie było a tu już zaległości zdjęciowe jak nic;) jaka ona kochana :) a jak dzielnie brodzi w "wysokim śniegu";)

Moje dziewuchy miały grupowe kąpanie:P hehehe teraz żałuję, że nie było aparatu bo było by troszkę ciekawych fotek:D

A ile ona waży?? bo chyba nie dopatrzyłam?:oops:
[/CENTER]

Posted

och...:D chwile mnie nie było a tu już zaległości zdjęciowe jak nic;) jaka ona kochana :) a jak dzielnie brodzi w "wysokim śniegu";)

Moje dziewuchy miały grupowe kąpanie:P hehehe teraz żałuję, że nie było aparatu bo było by troszkę ciekawych fotek:D

A ile ona waży?? bo chyba nie dopatrzyłam?:oops:

heh kochana bez dwóch zdań :lol: co do kąpieli to tiaa z Fibą problemu nie mam, spokojna jest, aż ZA spokojna bo czasami usiądzie w wannie i stać nie chce za to akcje zaczynają się jak przyjdzie do wycierania :evil_lol: wtedy jest " w pogoni za Fiba" ;) a co do wagi to jakoś tak ok 5 kg coś takiego ostatnio mama wspominała :lol:

Posted

[CENTER]He he:) to u mnie "w pogoni za" zaczyna się kiedy włączę suszarkę:D hahaha wtedy jest wesoło...;) No 5 kg to ona wcale nie taka malutka, na zdjęciach myślałam ze z 3 kg max:-) heh moje to mają 0,95kg i 1,35kg;) hehehe
[/CENTER]

Posted

He he:) to u mnie "w pogoni za" zaczyna się kiedy włączę suszarkę:D hahaha wtedy jest wesoło...;) No 5 kg to ona wcale nie taka malutka, na zdjęciach myślałam ze z 3 kg max:-) heh moje to mają 0,95kg i 1,35kg;) hehehe

hehe no nie jest taka mała jak Twoje Panny, ale wiesz nie widać jakoś:evil_lol: tak tego po niej tym bardziej, że mała ma z 32-33 cm w kłębie wiec taka niziutka też nie jest :)