Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tak, Samoyedy są piękne, ale wymagające i duże. Mój znajomy ma takiego pupilka w domku i trochę o nim opowiadał:) i tak naprawdę to mało popularna rasa, bo w życiu tylko raz widziałam takie cudeńko na żywo! Tak, więc życzę, aby Twoje marzenie się spełniło:)

Ja zawsze chciałam Asta, i małe rasy nie przyciągały mojej uwagi, ale trafił nam się maluszek Chi i powiem szczerze, że tak się zakochałam w tym maleństwie, że już nie marzę o innym:) a później wyciągnęłam z syfu 2 dziewczynkę Chi i tak oto mam dwa Diabełki;)

A Tobie się kompletnie nie dziwię, Fiba jest piękną dziewczynką i na pewno umie wykorzystać swój urok:D

P.S. Plus maluszków jest taki, że 3 razy przebiegną 45-metrowe mieszkanie i już zmęczone;) hehehe[/QUOTE]

heh ojj tak Samoyedki są przecudowne hehe rasa mało znana hmm no może troszeczkę, na szczęście w Białym jest jedna hodowla i na prawdę mają śliczną suczkę i mieli śliczne szczeniaki do tego znam kilka jeszcze fajnych hodowli więc sądzę, że coś znajdę jak już będę chciała brać to cudo do domu hehe :)

A co do męczenia się małych to masz szczęście hehe :) Fiba biega cały dzień po domu dostaje jak ja to mówię "psiego ADHD:, a i tak nie pada zmęczona i po dziś dzień nie wiem jak ona to robi, tylko latem jak jesteśmy na działce to wybiega się cały dzień po podwórku to już potem w domu spokój :)

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe jak widze nie tylko ja z niecierpliwością czekam na fotki małej hehe.
No niestety niektórzy ludzie powinni mieć zakaz posiadania nie tylko dzieci ale i psów bo to straszne co się dzieje , a zwłaszcza przed okresem świątecznym

Posted

ohhh tak ludzie to świnie... co do fotek ojj wiem, że jestem nie dobra i w ogóle beeeee :diabloti: ale ech..... no dobra idę włączę aparat do ładowania i MOŻE wieczorem jakieś foty wstawię :eviltong:

Posted

Niestety, całego świata nie zmienię- a marzy mi się;) hehe sama jedną z moich dziewczynek wykupiłam w stanie praktycznie agonii i leczę do teraz..:(

ale wróćmy do miłych rzeczy... tak więc czekam na foto:)
Tak żeby się uśmiechnąć w ten mroźny dzień:-)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Niestety, całego świata nie zmienię- a marzy mi się;) hehe sama jedną z moich dziewczynek wykupiłam w stanie praktycznie agonii i leczę do teraz..:(

ale wróćmy do miłych rzeczy... tak więc czekam na foto:)
Tak żeby się uśmiechnąć w ten mroźny dzień:-)

Ależ proszę bardzo... mówicie macie :) fotki :):cool1:
"Jakim prawem! robisz mi foty :angryy:"

"Mój misiek a co "

"już jestem grzeczna nooo:p"

a reszta fot jutro :eviltong:

Posted

Matyk napisał(a):
aaaaaaaa 1 i 5 poprostu powala hehe cuuudna moja chrześnica hehe jak ja jej dawno nie widziałem ugryź ją za mnie hehe

dobrze ugryzę :) aleee jak mi odda to normalnie.... ekhm będę na Ciebie krzyczeć w zamian :) :eviltong::eviltong:

Posted

Obama napisał(a):
Fajne maleństwo,zawsze miałam duże psy w domu i pewnie ciężkobyłoby mi się przyzwyczaić do takiego malucha :)

Dziękujemy :) heh ja pomimo, że mam maluszka w domu też jestem fanką dużych ras, :) ale cóż na razie mieszkanie nie pozwala nam na dużą psinkę :)

Iza :) wiesz mała jest jeszcze mała heh i chce się bawić w większości, ale nie przejawia nie pozytywnych zachowań do psów :) heh a spacerek bardzo chętnie :) zgarniemy się, Matiego z Mefim i Misią i pójdziemy gdzieś :) ale to się jeszcze dogadamy co i jak :)

Posted

Fiba_i_ja napisał(a):

Iza :) wiesz mała jest jeszcze mała heh i chce się bawić w większości, ale nie przejawia nie pozytywnych zachowań do psów :) heh a spacerek bardzo chętnie :) zgarniemy się, Matiego z Mefim i Misią i pójdziemy gdzieś :) ale to się jeszcze dogadamy co i jak :)

To super :) Mój mały ma już rok i 5 mies a też tylko zabawy mu w głowie :lol:
Trzeb poczekać aż zrobi się cieplej i możemy się umawiać :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):
To super :) Mój mały ma już rok i 5 mies a też tylko zabawy mu w głowie :lol:
Trzeb poczekać aż zrobi się cieplej i możemy się umawiać :cool3:

Jestem jak najbardziej za heh :) :cool1:

Posted

Matyk napisał(a):
heh widac ze chciałaś zabrac jej zabawke hehe

A i owszem :eviltong: chciałam się z nią podrażnić :eviltong:, pobawić i w ogóle :eviltong: :) a co :)