Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]Nio figurkę ma zgrabną:D i takie kobiece wcięcie w talii jak przystało na kobietkę:loveu: tak więc wygląda bardzo dobrze na 6 + :-) tyle, że dla mnie to już ogromny pies:evil_lol: hehehe mała Dee ma 15cm wys., 17cm dł, a Chiqunia ma 19cm wys., 23cm dł... więc to już się kwalifikuje prawie pod gryzonie...hehehe;) ale to nie był mój wybór, to one mnie wybierały... życie...
[/CENTER]

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj nie jest taka duża heh :) duże to są dożki niemieckie :loveu: Samoyedki :loveu: hehe ale niee, nie Fiba :lol:, a Twoje Panny rzeczywiście takie kruszynki heh ale są świetne,a DeeDee to już w ogóle ujęła mnie mega heh chociaż obydwie prezentują się cudnie :lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Nio pewnie, że jest mała...:) oj Dożki to moja cicha miłość... niestety brakuje mi metrów w mieszkaniu;) i wzrostu- bo ja mam ~160 cm i z takim psiakiem to jak z koniem:D hahaha

Oj tak Dożki są cudne :loveu: z resztą moja 2 miłość zaraz po Samoyedach :) i no mam nadzieje, że kiedyś owego Dożka mieć będę heh :) póki co zadowalam się Fibą :lol:

Posted

[CENTER]Hmmm... Patrzę i patrzę.... i... nic nie widzę ;) hehehe co tutaj taka cisza??? jak się człowiek nie upomni to żadnych przyjemności;) ;P

Jak tam się koleżanka miewa? Moja dziewczynka miała ostatnio przyjemność bliżej zapoznać się z pewnym Dogiem;) tylko bałam się że jej głowę odgryzie, bo ona nie wychowana i uwaliła ślicznego Dożka w nochalek:D haha odważna dziecinka;)
[/CENTER]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Hmmm... Patrzę i patrzę.... i... nic nie widzę ;) hehehe co tutaj taka cisza??? jak się człowiek nie upomni to żadnych przyjemności;) ;P

Jak tam się koleżanka miewa? Moja dziewczynka miała ostatnio przyjemność bliżej zapoznać się z pewnym Dogiem;) tylko bałam się że jej głowę odgryzie, bo ona nie wychowana i uwaliła ślicznego Dożka w nochalek:D haha odważna dziecinka;)

Oh przepraszam ,ale nawał obowiązków i spr na mnie spadł :oops: ale mam jakieś fotki sprzed paru dni. Heh koleżanka ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze heh, energia roznosi jak zawsze :evil_lol:

tak ląduje pies jak mu się za dużo pozwoli:evil_lol:

hmm rozleniwiłam się "trochę"

Posted

[CENTER]Cudna:loveu: hehe a to zdjęcie jak śpi.. takie bezbronne;) nio Aniołek:D
No, no, no... ale siedzenie na stole:D ale się ma przywileje... szok;)

Ja tak tylko się upominam...:) spr? jak ja się cieszę, że szkoła już dawno za mną:D
[/CENTER]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Cudna:loveu: hehe a to zdjęcie jak śpi.. takie bezbronne;) nio Aniołek:D
No, no, no... ale siedzenie na stole:D ale się ma przywileje... szok;)

Ja tak tylko się upominam...:) spr? jak ja się cieszę, że szkoła już dawno za mną:D

Heh raczej poprawianie ocen, chociaż sprawdzian też wpadł :) ale na szczęście to już za mną :) jeszcze tydzień i wolne :)

"już nie będę"

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Matyk napisał(a):
no to jak dobry to rób foty a nie informujesz ze dobry hehe

Ojeja, tylko mówię tzn. piszę, że już ok i, że będę niedługo foty... może jutro nawet ;pp

• 2 weeks later...
Posted

Zabijcie, powieście etc zróbcie ze mną co chcecie, aleee jakoś tak nie miałam jak wstawić fotek... Aczkolwiek mam dzis i to sporo :)

mała poprawa obroży, bo panna się wyślizguje z niej :)

Posted

Matyk napisał(a):
hehe może i leci ale i tak zachowywała się perfect... czasem hehe :P

Właśnie CZASAMI :eviltong:, ale mam nadzieję (tak, tak nadzieja matką głupich -wiem), że następnym razem będzie już ok i jak na Fibę przystało będzie się chciała bawić z Mefikiem :diabloti: