AgnieszkaO Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A Agnieszka wspominała, że umowy jeszcze nie dostała;) Śmiało możesz wysłać - na pewno się nie obrazi:) Quote
AgnieszkaO Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cioteczki, wklejam zimowe zdjęcia Rampy. U suni wszystko w porządku, wczoraj wpadła do mnie Aga (zabrała ze sobą Roxi - adoptowaną ode mnie i Brunka), wcześniej była u mnie z Igą (także adoptowaną ode mnie), to teraz czas na Rampę chyba:):) Quote
Randa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziękujemy za zdjęcia:lol: Wiemy, że u Rampuni wszystko dobrze, bo jej Pańcia sie odzywała. Takie chwile sa miłe w tym ciężkim ,,biznesie":lol: Quote
AgnieszkaO Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dziewczyny, chciałam tylko napisać, że od jakiegoś czasu Aga, Rampa i reszta stada zamieszkała w mojej okolicy:) Rampa jest cudowna! Miałam okazję ją poznać podczas wspólnych spacerów. Potwierdzam, że to szczęśliwa psina:) Quote
Randa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dzięki Agnieszka za wieści, dawno nie miałam kontaktu , ale nie mam wątpliwości, że Rampa trafiła w super ręce. Quote
Recommended Posts