BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 4 maluszki zostały zabrane z szopy przez RudyiSrebrnyKot z okolic Pszczyny od razu trafiły na tydzień do lecznicy, były w strasznym stanie Dostają antybiotyk, scanomune, enisyl-f, krople do oczek - były w fatalnym stanie zostały odrobaczone Na tą chwilę koteczki czują się juz lepiej, przebywają u mnie na dt Koszt leczenia wyniósł 377 zł , bardzo proszę o pomoc za niedługo czeka nas szczepienie a ja mam już na dt "małą kocią armię" Każda pomoc jest na wagę złota Zostało tam jeszcze ok 11 kotów starszych, one także czkają na pomoc viewtopic.php?f=13&t=120138 Oto piękne słodziaki: biało-bury tygrysek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us czarny z białymi elemencikami Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 biało-czarny Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tygrysek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
andegawenka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Takie chore były u mnie w piwnicy, to kocia grypa? już nie pamietam. Zaropiałe oczy.... Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 andegawenka napisał(a):Takie chore były u mnie w piwnicy, to kocia grypa? już nie pamietam. Zaropiałe oczy.... Koci katar. Faktycznie dość mocny mają :( Quote
BUDRYSEK Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 mam nowe foteczki ale kompletnie brak czasu zeby je wrzucić :( a sa takie słodzkie :) czarny z białymi elementami jest juz zarezerwowany :) Quote
elu Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zapraszam na ekspresowy bazarek świąteczny dla BUDRYSKA: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197781-Kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-dt-BUDRYSKA-09.12[/url] Quote
Recommended Posts