Jump to content
Dogomania

CACIB Opole, 30.04-1.05.2011

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Squ']Czy jedzie ktoś z Olsztyna lub Trójmiasta na sobotę i miałby miejsce na dwie osoby + dwa "kompaktowe" psy?[/QUOTE]

ja jade z Białegostoku, mam miejsce na 2 osoby i dwa małe psy, w gre wchodzi też dosiadka po drodze

Posted

szukam transportu do Opola na jeden dzień , najlepiej sobotę lecz jeśli będzie ktoś miał miejsce na niedzielę to ja też chcętna :D . Mogę dojechać do nietórych miast nie daleko Zabrza . + dorzutka do paliwa ;) . Kontakt na pw.

Posted

A nam sie zrobił mini problem nie mam transportu...Czy z województwa zachodniopomorskiego jedzie ktoś na klubową
pociągiem lub samochodem (oczywiście dorzutka do paliwa jeżeli samochodem );)

Posted

Ja na wystawę z moim wilczakowym babykiem będę jechała pociągiem z Katowic ;). Może ktoś jeszcze wybiera się z Katowic tym środkiem transportu ?? ;) Zawszę to raźniej :)

Posted

[quote name='klaudia.']a czy ktos jedzie z podkarpackiego ew. Malopolskiego na dwa dni i ma miejsce dla jednej osoby bez psa?
Do paliwa sie dokladam itd.[/quote]
nieważne ;)

Posted

[quote name='Jagoodka']My jedziemy w sobotę z Katowic. Mamy wolne miejsce dla 1 osoby z 1 psem. Jeżeli ktoś jest chętny na wspólna podróż to zapraszam :)[/QUOTE]

Wysłałam pw :):)

Posted

[quote name='Klaudia.']A czy ktoś użyczyłby psa na Młodego Prezentera? Obojętnie jaki dzień.
Wolałabym większe rasy, choć z małym psiakiem też mogę wystąpić.[/QUOTE]

Mogę zaproponować albo młodego importa z USA albo doświadczonego American Dollara z Arislandu ;)

Posted

Szukam transportu dla 1 osoby z dwoma małymi psami (2 szczeniaki) - gr. I czyli... na sobotę. Miałby ktoś miejsce?
Mieszkam w dęblinie ale moge dojechać swoim autem np do w-wy, radomia, lublina.

Posted

[quote name='Frytela']Szukam transportu dla 1 osoby z dwoma małymi psami (2 szczeniaki) - gr. I czyli... na sobotę. Miałby ktoś miejsce?
Mieszkam w dęblinie ale moge dojechać swoim autem np do w-wy, radomia, lublina.[/QUOTE]
Cholibka, my mamy miejsce, ale.... na niedzielę.... eh...

Pzdr.

Posted

[B]Jakby ktoś był zainteresowany to informuje że dnia 30.04.2011r. w godzinach 9.00-13.00 w "Lecznicy na Wiejskiej" w Opolu wykonywane będzie badanie okulistyczne przez pracownika Katedry Chirurgii Wydziału Medycyny Weterynaryjnej we Wrocławiu lek. wet. Macieja Kiełbowicza, z możliwością uzyskania certyfikatu okulistycznego.
Zainteresowanych proszę o wcześniejsze zapisywanie się telefonicznie.[/B]

[URL]http://www.lecznicanawiejskiej.pl/[/URL]

Lecznica mieści się w niedalekiej odległości od terenu wystawy.