Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mogę bywać na dogo, wogóle w necie tak często jakbym chciała, ale dzisiaj mogłam skorzystać na chwilę u znajomych. Psiaczki niech domki dla Was pojawią się szybko!!!

Posted

Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad towarzystwem dla Kuzka, najlepiej młodym psiakiem który nadążył by za naszym ADHD-owcem. A do szorstkowłosych brodaczy mam słabość, moja pierwsza sunia taka była. Tylko zastanawiam się jak duży będzie psiak, bo bardzo duży będzie się w bloku męczył, nawet przy długich spacerach. Kuzko nie będzie ważył więcej niż dwadzieścia pare kilo, i dobrze by było by jego kolega nie był dużo większy.

Posted

stasimalgosia napisał(a):
Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad towarzystwem dla Kuzka, najlepiej młodym psiakiem który nadążył by za naszym ADHD-owcem. A do szorstkowłosych brodaczy mam słabość, moja pierwsza sunia taka była. Tylko zastanawiam się jak duży będzie psiak, bo olbrzym będzie się w bloku męczył, nawet przy długich spacerach. Kuzko nie będzie ważył więcej niż dwadzieścia pare kilo, i dobrze by było by jego kolega nie był dużo większy.

Piesek nie będzie bardzo duży. Raczej średni. Oczywiście, trudno w tej chwili dokładnie określić, jakiej będzie wielkości, ale szacunkowo mniej więcej do kolan. A towarzyski jest niesamowicie:loveu:

Posted

stasimalgosia napisał(a):
No to taki w sam raz :) Porozmawiam dziś z męzem, to poważna decyzja i chce mieć pewność że wszystko dobrze przemyśleliśmy.

Oczywiście, taka decyzja nie może być pochopna.
Jeżeli się zdecydujecie, lub chcielibyście uzyskać jakieś dokładne informacje na temat psiaka, kontaktujcie się proszę bezpośrednio z Małgosią, ponieważ psiak jest u niej. Tel. do Małgosi: 605 962 144.
Pozdrawiam :)

Posted

Bardzo dawno mnie nie było, a to dlatego że ciągle jeszcze nie mam stałego netu, a tu taka niespodzianka, nadzieja na domek?! Mam nadzieję że wyjdzie :-) trzymam kciuki.