Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalinaM']Co tam nowego u Kesi?[/quote]
Oprocz tego ze "cieczkuje" to nic nadzwyczajnego :cool3: Odziwo zachowuje sie normalnie i zaraz musze poszukac w necie info kiedy moze zaczac jej odbijac :roll: >Musze byc przygotowana :diabloti:< O ile nam sie uda to w sobbote beda SUPER HIPER MEGA fotki ze spacerku niespodzianki... ;) No i moze wczesniej tez beda :p

Posted

zaniedbalam Kesi :oops: :oops: :oops: -dawno mnie tu nie było.

[quote name='chicken']O ile nam sie uda to w sobbote beda SUPER HIPER MEGA fotki ze spacerku niespodzianki... ;-) No i moze wczesniej tez beda :p[/QUOTE]

karzesz nam tak długo czekac??:-( :-( :-(

Posted

[quote name='haska_12']Długo, nie długo, ale brzmi ciekawie :diabloti:[/quote]
Taaa... Tylko jak narazie plany sie pogmatwaly bo druga polowka niespodzianki pracuje :cool1: Ale zobaczymy...

Posted

Witan, ojej jak mnie rtu strasznie dawno ni było:oops: :oops: :oops: :oops:

[quote name='chicken']Oprocz tego ze "cieczkuje" to nic nadzwyczajnego :cool3: Odziwo zachowuje sie normalnie i zaraz musze poszukac w necie info kiedy moze zaczac jej odbijac :roll: >Musze byc przygotowana :diabloti:< O ile nam sie uda to w sobbote beda SUPER HIPER MEGA fotki ze spacerku niespodzianki... ;) No i moze wczesniej tez beda :p[/quote]

heh mówicie, ze Kesi stała się z panienki kobietką, no no :) gratluję :)

Czekam w takim razie na foteczki...

PS. Ojej gdyby Cerber zobaczył Kesi zw takim stanie to by na niego zadziałała jak nie wiem co, ale wiem, ze nie oderwałby od niej wzroku i śliniłby się jak nie wiem co, chciałby z nia no ten teges :D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='haska_12']Luiza :razz: On by się z nią tylko bawił :evil_lol: ;) :evil_lol:[/quote]

ehhhh bawił... to za mało powiedziane, pn by ja tak męczył, ze bidulka w domu by padła... ale on też byłby wyczerpany po tej ,,zabawie'':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dziewczyny! O czym wy mowicie! Przeciez to dziecko... To ze jst dojrzala plciowo nie znaczy ze jest dojrzala psychicznie! Oj nie! ;) Swoja droga-mam nadzieje ze przetrwam te pare dni punktu kulminacyjnego cieczki Kesi (wtedy bedzie miala chciace) :evil_lol:

Posted

[quote name='chicken']Dziewczyny! O czym wy mowicie! Przeciez to dziecko... To ze jst dojrzala plciowo nie znaczy ze jest dojrzala psychicznie! Oj nie! ;) Swoja droga-mam nadzieje ze przetrwam te pare dni punktu kulminacyjnego cieczki Kesi (wtedy bedzie miala chciace) :evil_lol:[/quote]

no też włąśnie, sama powiedziałaś, ze za kilka dni będzie miała chcie tak? to znaczy, że jest już przygotowana na przyjmowanie opanów... powinnaś za to pobierać pieniądze, noa poźniej alimenty... ehhh czy Ty wiesz kobieto, ze fortunę byś zbiła na szczeniakach... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oj Imbirek... Codziennie jak wracam do domu to juz jest ciemno :shake: Ide z Kesi na spacerek ale bez aparatu bo w ciemnicy nic nie wyjdzie :cool1: Jutro jej zrobie foty jakies w ogrodku...

Posted

Oj!Oj! Jutro szykuje sie wieeeeeeeeelgasna niespodzianka :cool3: Jeszcze wieksza niz przewiduje ustawa :cool3::loveu: A wiec jutro-mysle wieczorkiem lub poznym popoludniem mozecie spodziewac sie tu SUPRISE :lol::multi: Ciesze sie z tego jak dziecko!! A wy dowiecie sie jutro :sweetCyb::bigcool::Cool!::sweetCyb:

Posted

[quote name='chicken']Oj!Oj! Jutro szykuje sie wieeeeeeeeelgasna niespodzianka :cool3: Jeszcze wieksza niz przewiduje ustawa :cool3::loveu: A wiec jutro-mysle wieczorkiem lub poznym popoludniem mozecie spodziewac sie tu SUPRISE :lol::multi: Ciesze sie z tego jak dziecko!! A wy dowiecie sie jutro :sweetCyb::bigcool::Cool!::sweetCyb:[/quote]

a mozesz nam chociaz troszeczke zdradzic o co chodzi????:p :p Ciekawosc mnie zżera:mad:

Posted

[quote name='Carolcia']a mozesz nam chociaz troszeczke zdradzic o co chodzi????:p :p Ciekawosc mnie zżera:mad:[/quote]
A nie! Nie powiem! :ekmm: Jutro ssie przekonacie :laugh2_2:

Posted

[quote name='Imbir1']ciekawe:cool3:, a ja już wiem:multi: hmmmmm, a duży on, czy jeszcze szczeniak, jak Teufel?[/quote]
Ciiiiiiiii! Bo wszystko popsujesz :evil_lol:
[COLOR=LemonChiffon][SIZE=1]Do Imbir!: Oj wiekszy wiekszy... Beda fotki ze spacerku :D [/SIZE][/COLOR]