Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To mi sie bardzo podoba
[url]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393645_287879844581947_100000798011025_722042_2059548964_n.jpg[/url]

te na czarnym tle tez ciekawie wyszły :)

Posted

Miło ze wpadliście wszyscy :P
Gudzinki wymiziane :D
Jakoś tak słabo z pisaniem u mnie...może to taka szara codzienność nas dopadła...dni lecą, śniegu nie ma...i brzucha nie widać...

Posted

...czekamy :)
a to Tatuś, zwycięzca Manchester Terrier Hapening 2011 oraz 2008

[CENTER]JCH of Czech Republic,
CH of Czech Republic,
Interchampion,
exams: A1, A2
Agility A3
vWD-clear, genotype n/n[/CENTER]
[CENTER]s:[B] X-Pected Dine Mites TEQUILO deBorek[/B][/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER][URL="http://manchesterterrier.pl/jpg/tk1.jpg"][IMG]http://manchesterterrier.pl/jpg/tk1m.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='Metheora']Pojedziemy do weta ale dopiero po świętach...
a kiedy u baska widać brzuch? Rami rodzila dwa razy ale oczywiście nie pamiętam...trzeba było prowadzić dzienniczek :D[/QUOTE]

U Buszi brzuch się pojawia po USG :evil_lol:.Wcześniej nawet jak nie jest w ciąży,to zachowuje się tak jak by była :roll:.Dopiero po USG,jak już jest jasne,to albo się zaokrągla,albo po prostu udaje że nic się nie stało :evil_lol:.Raz to taki się Jej piękny brzusio zrobił,że wetka od drzwi mi gratulowała ciąży,a po USG okazało się,że ciąży nie ma :angryy:.

Posted

[quote name='Metheora']hahah no to sie ubawilam...u mnie to nie planuje :D
a Alice ma 32 dzień...[/QUOTE]
To jeszcze ma prowo nie być widać :)
U Saidi też dość późno się zaokrąglił, najpierw było widać wypełnienie boczków, straciła swoje wcięcie ;) i zrobiła się bardziej ostrożna w zabawach z innymi psami.

Posted

Alisiak tez ostrozny jak ktoś za dużo bryka dostaje banie i po zabawie...burczy groźnie i jakaś taka humorzasta, olewa nasze towarzycho, wczoraj nie poszła na film do salonu tylko spała w łożku -sama w pokoju -szok ! aż poleciałam sprawdzić czy czegoś nie kombinuje :diabloti:.
Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :p
mniej spacerow mniej treningu...hodują sadło zeby im cieplej było, aż się zastanawiam czasem czy one na pewno z Manchesteru ? a może jednak z Afryki :eviltong:

Posted

[quote name='Metheora']Alisiak tez ostrozny jak ktoś za dużo bryka dostaje banie i po zabawie...burczy groźnie i jakaś taka humorzasta, olewa nasze towarzycho, wczoraj nie poszła na film do salonu tylko spała w łożku -sama w pokoju -szok ! aż poleciałam sprawdzić czy czegoś nie kombinuje :diabloti:.
Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :p
mniej spacerow mniej treningu...hodują sadło zeby im cieplej było, aż się zastanawiam czasem czy one na pewno z Manchesteru ? a może jednak z Afryki :eviltong:[/QUOTE]

Coś z tą Afryka jest na rzeczy,bo jak baski się zachowują :).A może są z Manchesteru w Afryce :diabloti:.

Posted

[QUOTE]Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :-P[/QUOTE]
u nas to samo. Gacek hibernuje, on w ogóle jak jest śnieg do kuwety mógłby robić niż wychodzić i marznąć. Draco też więcej śpi, spacery tylko godzinne, a po spacerze pod kocyk dupke wygrzać :)

Posted

[quote name='Metheora']hahah no to sie ubawilam...u mnie to nie planuje :D
a Alice ma 32 dzień...[/QUOTE]
Weci twierdzą, że juz po 3 tygodniach można zrobic USG i wsio widac. A po miesiącu - to juz 125 % pewności. Więc ja bym nie wytrzymała tyle czekac i się tylko domyślać...

Metheora, sio, na USG z Aliską!!!

[quote name='Buszki']To wypadało by trzymać kciuki :).A może byście na USG poszły coby się nie stresować i wyjaśnić sprawę ;).[/QUOTE]
Dokładnie!

Pzdr.