jamnicze Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 To mi sie bardzo podoba [url]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393645_287879844581947_100000798011025_722042_2059548964_n.jpg[/url] te na czarnym tle tez ciekawie wyszły :) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ładnie dobrane tło do sesji. No i brawa dla Aziska:) pzdr. Quote
Metheora Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Miło ze wpadliście wszyscy :P Gudzinki wymiziane :D Jakoś tak słabo z pisaniem u mnie...może to taka szara codzienność nas dopadła...dni lecą, śniegu nie ma...i brzucha nie widać... Quote
Metheora Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='jamnicze']U Ciebie, czy u Alisi? ;)[/QUOTE] hahah no to sie ubawilam...u mnie to nie planuje :D a Alice ma 32 dzień... Quote
Metheora Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 ...czekamy :) a to Tatuś, zwycięzca Manchester Terrier Hapening 2011 oraz 2008 [CENTER]JCH of Czech Republic, CH of Czech Republic, Interchampion, exams: A1, A2 Agility A3 vWD-clear, genotype n/n[/CENTER] [CENTER]s:[B] X-Pected Dine Mites TEQUILO deBorek[/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][URL="http://manchesterterrier.pl/jpg/tk1.jpg"][IMG]http://manchesterterrier.pl/jpg/tk1m.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 To wypadało by trzymać kciuki :).A może byście na USG poszły coby się nie stresować i wyjaśnić sprawę ;). Quote
Metheora Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Pojedziemy do weta ale dopiero po świętach... a kiedy u baska widać brzuch? Rami rodzila dwa razy ale oczywiście nie pamiętam...trzeba było prowadzić dzienniczek :D Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 witamy się cieplutko i głaski zasyłamy:) Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Metheora']Pojedziemy do weta ale dopiero po świętach... a kiedy u baska widać brzuch? Rami rodzila dwa razy ale oczywiście nie pamiętam...trzeba było prowadzić dzienniczek :D[/QUOTE] U Buszi brzuch się pojawia po USG :evil_lol:.Wcześniej nawet jak nie jest w ciąży,to zachowuje się tak jak by była :roll:.Dopiero po USG,jak już jest jasne,to albo się zaokrągla,albo po prostu udaje że nic się nie stało :evil_lol:.Raz to taki się Jej piękny brzusio zrobił,że wetka od drzwi mi gratulowała ciąży,a po USG okazało się,że ciąży nie ma :angryy:. Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Metheora']hahah no to sie ubawilam...u mnie to nie planuje :D a Alice ma 32 dzień...[/QUOTE] To jeszcze ma prowo nie być widać :) U Saidi też dość późno się zaokrąglił, najpierw było widać wypełnienie boczków, straciła swoje wcięcie ;) i zrobiła się bardziej ostrożna w zabawach z innymi psami. Quote
Metheora Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Alisiak tez ostrozny jak ktoś za dużo bryka dostaje banie i po zabawie...burczy groźnie i jakaś taka humorzasta, olewa nasze towarzycho, wczoraj nie poszła na film do salonu tylko spała w łożku -sama w pokoju -szok ! aż poleciałam sprawdzić czy czegoś nie kombinuje :diabloti:. Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :p mniej spacerow mniej treningu...hodują sadło zeby im cieplej było, aż się zastanawiam czasem czy one na pewno z Manchesteru ? a może jednak z Afryki :eviltong: Quote
Buszki Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Metheora']Alisiak tez ostrozny jak ktoś za dużo bryka dostaje banie i po zabawie...burczy groźnie i jakaś taka humorzasta, olewa nasze towarzycho, wczoraj nie poszła na film do salonu tylko spała w łożku -sama w pokoju -szok ! aż poleciałam sprawdzić czy czegoś nie kombinuje :diabloti:. Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :p mniej spacerow mniej treningu...hodują sadło zeby im cieplej było, aż się zastanawiam czasem czy one na pewno z Manchesteru ? a może jednak z Afryki :eviltong:[/QUOTE] Coś z tą Afryka jest na rzeczy,bo jak baski się zachowują :).A może są z Manchesteru w Afryce :diabloti:. Quote
Metheora Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 na drugi raz jak ktoś spyta mnie co to za rasa odpowiem że terier afrykański :P Quote
karola&gacek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [QUOTE]Moje psy na zimę zawsze są śpiące... zapadają w sen zimowy :-P[/QUOTE] u nas to samo. Gacek hibernuje, on w ogóle jak jest śnieg do kuwety mógłby robić niż wychodzić i marznąć. Draco też więcej śpi, spacery tylko godzinne, a po spacerze pod kocyk dupke wygrzać :) Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Metheora']na drugi raz jak ktoś spyta mnie co to za rasa odpowiem że terier afrykański :P[/QUOTE] O,dobra myśl ;). Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Metheora']hahah no to sie ubawilam...u mnie to nie planuje :D a Alice ma 32 dzień...[/QUOTE] Weci twierdzą, że juz po 3 tygodniach można zrobic USG i wsio widac. A po miesiącu - to juz 125 % pewności. Więc ja bym nie wytrzymała tyle czekac i się tylko domyślać... Metheora, sio, na USG z Aliską!!! [quote name='Buszki']To wypadało by trzymać kciuki :).A może byście na USG poszły coby się nie stresować i wyjaśnić sprawę ;).[/QUOTE] Dokładnie! Pzdr. Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ja bym nie wytrzymała w takiej niepewności ;). Quote
katik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Trzymam kciuki za małe kluseczki :loveu: Quote
Recommended Posts