yolanovi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 ja też baaaardzo sie cieszę, że Szilunia wreszcie znalazła swój dom i wygląda na to, ze super dom. Tyle się dziewczyna wyczekała. gdzie mała zamieszka? widzę, że Piława, czy to może dolnośląskie, okolice Dzierżoniowa? Quote
tuptus Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Leyla']Tuptus w szkole pewnie. Szili niczego nie zabraknie...a i fotki napewno beda:cool3:[/QUOTE] Jasne, że będą;) na bieżąco;) Quote
Leyla Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 a ja rozmawialam z przyjaciolka i jej corka podwiezie Szilke do Poznania:multi: to tuptusiowi i mlodemu odpadnie 300km. tylko jeszcze musza ustalic termin:roll: Quote
psiakiGabi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 To super :) jak już będzie wiadomo kiedy to dajcie znać :) Szila nie ma raczej tendencji do kombinowania i szukania drogi ucieczki, no ale nie wiadomo jak będzie na początku w nowym miejscu, trzeba będzie uważać. Pojedzie w tej obroży, którą nosi u nas i niech na początku w niej chodzi, bo jest idealnie dopasowana tak aby nie wyjęła z niej głowy, bo jak się czegoś wystraszy to potrafi się szarpnąć i z luźniejszej mogła by się "rozebrać". Na początku na pewno będzie się bała itp, ale jak dostanie trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją to będzie na pewno szczęśliwa :) Quote
tuptus Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Myślę, że się dogadamy ;) Kacper będzie mi pomagał, ma większe doświadczenie;) Postaramy się stworzyć jej jak najlepszą atmosferę ;) Quote
arim Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Kto ma kontakt z tymi Paniami z FB-wypadaje zawiadomić ,że Szilka powoli pakuje manele.Dominiko,chyba Ty miałaś jakiś kontakt? Quote
wtatara Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 czy mam wysłać pieniążki- komu i ile? Na pewno Gabi muszę wyrównać hotelik Quote
dominikabankert Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ja juz arim powiadomilam osoby na pric ktore placily deklaracje i osoby te przeniosly deklaracje na inne psy w potrzebie.....to znaczy przeloza jak szilka juz bedzie w domku:)[quote name='arim']Kto ma kontakt z tymi Paniami z FB-wypadaje zawiadomić ,że Szilka powoli pakuje manele.Dominiko,chyba Ty miałaś jakiś kontakt?[/QUOTE] Quote
psiakiGabi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Szilka miała opłącony hotelik do 3.10 więc tylko te kilka dni trzeba wyrównać, ale nie wiadomo jeszcze kiedy Szilka jedzie? Quote
wtatara Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 sprawdziłam- w X nikt nie wpłacił Konto rozliczone Quote
psiakiGabi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Co tu taka cisza :( czy już wiadomo kiedy Szila jedzie do DS ? :cool3: Quote
BUDRYSEK Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 na bazarku od dominikabankert uzbieralam 217 zł + jeszcze 15 zł od zioberek87, ale nie mogę się z Nią skontaktować czy potrzebne sa fundusze na hotel, czy moge wplacic kase na dlug do lecznicy? [LIST=1] [*]„[B]Szila + dzieci” 225,15zł[/B] [/LIST]pojechałaby do domku z czystym kontem :) Quote
Magolek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='wtatara']sprawdziłam- w X nikt nie wpłacił Konto rozliczone[/QUOTE] Wandziu, moja wpłata na Szilkę poszła 3 października. Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='psiakiGabi']Co tu taka cisza :( czy już wiadomo kiedy Szila jedzie do DS ? :cool3:[/QUOTE] [I]Z tego co ja wiem to przyszły tydzien - w week. Ale Pan wczoraj mi pisał,że nadal szukają kogoś ktoś wyjedzie w Ich stronę z Szilką.[/I] Quote
arim Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 BUDRYSEK,ten dług czy tak ,czy siak to wypadałoby spłacic,tym bardziej,że on wisi na Twoje nazwisko. A co do transportu to Leyla pisała tu na wątku,że znajomi podwiozą Szilkę do Poznania i dlatego nikt nic w sprawie transportu nie szuka. Quote
psiakiGabi Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Budrysek spłacaj dług w lecznicy bo za hotelik będzie wiadomo ile dopiero jak Szila pojedzie, poczekamy do tego czasu. Teraz ureguluj już tą kwestię w lecznicy i będzie jedno chociaż z głowy. Twojej głowy :) Quote
tayga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 A ja znowu na najbliższą srodę mam transport do Warszawy.... Quote
tuptus Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Chcielibyśmy mieć już Szilę w nastepny weekend, lecz potrzebujemy Państwa pomocy w transporcie....chociaż 200km...albo jakby była możliwość to ktoś może przywieść Szilę do Warszawy a my wtedy zwrócimy za transport, lecz musi to być weekend inaczej nie mamy możliwości. Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ok, w takim razie zakladam za zioberek87 te 15 zł i spłacam dług w lecznicy Quote
wtatara Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='tuptus']Chcielibyśmy mieć już Szilę w nastepny weekend, lecz potrzebujemy Państwa pomocy w transporcie....chociaż 200km...albo jakby była możliwość to ktoś może przywieść Szilę do Warszawy a my wtedy zwrócimy za transport, lecz musi to być weekend inaczej nie mamy możliwości.[/QUOTE] może Figu by ją zabrała do Warszawy Quote
wtatara Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Magolek']Wandziu, moja wpłata na Szilkę poszła 3 października.[/QUOTE] dobra -sprawdze. Dzięki Quote
bela51 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='wtatara']może Figu by ją zabrała do Warszawy[/QUOTE] Ale figu jeździ na trasie Katowice-Warszawa. Quote
tayga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Szkoda, że nikt psiny nie może odebrać w środę do południa :( Za cztery dni mogłaby być w domku :( Quote
wtatara Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='bela51']Ale figu jeździ na trasie Katowice-Warszawa.[/QUOTE] popierniczyło mi się Quote
Recommended Posts