Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też baaaardzo sie cieszę, że Szilunia wreszcie znalazła swój dom i wygląda na to, ze super dom. Tyle się dziewczyna wyczekała. gdzie mała zamieszka? widzę, że Piława, czy to może dolnośląskie, okolice Dzierżoniowa?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja rozmawialam z przyjaciolka i jej corka podwiezie Szilke do Poznania:multi: to tuptusiowi i mlodemu odpadnie 300km. tylko jeszcze musza ustalic termin:roll:

Posted

To super :) jak już będzie wiadomo kiedy to dajcie znać :)
Szila nie ma raczej tendencji do kombinowania i szukania drogi ucieczki, no ale nie wiadomo jak będzie na początku w nowym miejscu, trzeba będzie uważać. Pojedzie w tej obroży, którą nosi u nas i niech na początku w niej chodzi, bo jest idealnie dopasowana tak aby nie wyjęła z niej głowy, bo jak się czegoś wystraszy to potrafi się szarpnąć i z luźniejszej mogła by się "rozebrać". Na początku na pewno będzie się bała itp, ale jak dostanie trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją to będzie na pewno szczęśliwa :)

Posted

ja juz arim powiadomilam osoby na pric ktore placily deklaracje i osoby te przeniosly deklaracje na inne psy w potrzebie.....to znaczy przeloza jak szilka juz bedzie w domku:)[quote name='arim']Kto ma kontakt z tymi Paniami z FB-wypadaje zawiadomić ,że Szilka powoli pakuje manele.Dominiko,chyba Ty miałaś jakiś kontakt?[/QUOTE]

Posted

na bazarku od dominikabankert uzbieralam 217 zł + jeszcze 15 zł od zioberek87, ale nie mogę się z Nią skontaktować

czy potrzebne sa fundusze na hotel, czy moge wplacic kase na dlug do lecznicy?
[LIST=1]
[*]„[B]Szila + dzieci” 225,15zł[/B]
[/LIST]pojechałaby do domku z czystym kontem :)

Posted

[quote name='psiakiGabi']Co tu taka cisza :( czy już wiadomo kiedy Szila jedzie do DS ? :cool3:[/QUOTE]
[I]Z tego co ja wiem to przyszły tydzien - w week.
Ale Pan wczoraj mi pisał,że nadal szukają kogoś ktoś wyjedzie w Ich stronę z Szilką.[/I]

Posted

BUDRYSEK,ten dług czy tak ,czy siak to wypadałoby spłacic,tym bardziej,że on wisi na Twoje nazwisko.

A co do transportu to Leyla pisała tu na wątku,że znajomi podwiozą Szilkę do Poznania i dlatego nikt nic w sprawie transportu nie szuka.

Posted

Budrysek spłacaj dług w lecznicy bo za hotelik będzie wiadomo ile dopiero jak Szila pojedzie, poczekamy do tego czasu. Teraz ureguluj już tą kwestię w lecznicy i będzie jedno chociaż z głowy. Twojej głowy :)

Posted

Chcielibyśmy mieć już Szilę w nastepny weekend, lecz potrzebujemy Państwa pomocy w transporcie....chociaż 200km...albo jakby była możliwość to ktoś może przywieść Szilę do Warszawy a my wtedy zwrócimy za transport, lecz musi to być weekend inaczej nie mamy możliwości.

Posted

[quote name='tuptus']Chcielibyśmy mieć już Szilę w nastepny weekend, lecz potrzebujemy Państwa pomocy w transporcie....chociaż 200km...albo jakby była możliwość to ktoś może przywieść Szilę do Warszawy a my wtedy zwrócimy za transport, lecz musi to być weekend inaczej nie mamy możliwości.[/QUOTE]
może Figu by ją zabrała do Warszawy