arim Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Szilunia zaraz się na nas obrazi:roll: Wszystkie tylko podziwiają jej sąsiadkę Zoyę a o Sziluni zapomniały.Be ciotki!:-( Quote
dominikabankert Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 a wcale ze nie bo dzis pokazywalam mamie jaka Szilka ma ładna czerwona chustke:)[quote name='arim']Szilunia zaraz się na nas obrazi:roll: Wszystkie tylko podziwiają jej sąsiadkę Zoyę a o Sziluni zapomniały.Be ciotki!:-([/QUOTE] Quote
dominikabankert Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 szilek jeszcze do domu nie poszedl wiec zapraszamy na watek Quote
Iljova Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Szilciu co z tym domkiem dla Ciebie, oślepli czy co ? Quote
bela51 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Iljova']Szilciu co z tym domkiem dla Ciebie, oślepli czy co ?[/QUOTE] Jak to co ? Szila juz jest zarezerwowana ! Czeka na wyjazd do lata .:lol: Quote
Iljova Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Czyżbym coś przeoczyła? Umknęło mi ? Za dużo tych wątków zaczynam się gubić Quote
psiakiGabi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Iljova jest chętna Pani na Szilcię, tylko dopiero na przełomie lipca/sierpnia może Ją zabrać, ponieważ dopiero wtedy wprowadzą się do nowego domu :) Pani obiecała dokładać się finansowo do utrzymania Szili w hoteliku, miała się w tej kwestii dogadać z Anett, czy się kontaktowała to już Anett musi nam napisac :) Quote
anett Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 nie ze mną; ja podałam P. Agacie tel. do Ciebie Gabi i Budryska Quote
dominikabankert Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 no wlasnie super by bylo jakby sie dokladala do czasu jakby nie wziela psa bo wtedy moglabym poprosic o przeniesienie deklaracji na inna biede a mam teraz takiego onka kasy nic:(:(:(:([quote name='psiakiGabi']Iljova jest chętna Pani na Szilcię, tylko dopiero na przełomie lipca/sierpnia może Ją zabrać, ponieważ dopiero wtedy wprowadzą się do nowego domu :) Pani obiecała dokładać się finansowo do utrzymania Szili w hoteliku, miała się w tej kwestii dogadać z Anett, czy się kontaktowała to już Anett musi nam napisac :)[/QUOTE] Quote
psiakiGabi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zaraz będę dzwonić do tej Pani i się wszystko dowiem :) i dam znać :) Quote
wtatara Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 byłoby super gdyby sunia miała domek- ta piekna tak wiele przeszła Quote
psiakiGabi Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Rozmawiałam z przyszłą Panią Szili, oczywiście nadal podtrzymuje, że chce Ją adoptować :) Planują wprowadzić się do nowego domku do 15 lipca :) Potrzebuje nr konta, na które Pani Agata będzie wpłacać deklaracje na Szilę? Kto zbiera pieniążki? Quote
dominikabankert Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 wow superancko zaraz ci podesle nr konta na jakie jest zbierane[quote name='psiakiGabi']Rozmawiałam z przyszłą Panią Szili, oczywiście nadal podtrzymuje, że chce Ją adoptować :) Planują wprowadzić się do nowego domku do 15 lipca :) Potrzebuje nr konta, na które Pani Agata będzie wpłacać deklaracje na Szilę? Kto zbiera pieniążki?[/QUOTE] Quote
Avilia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Z bazarku na dług Szili uzbierało się [U][B][COLOR=red]132zł[/COLOR][/B][/U].Całość została przelana na konto lecznicy.Niestety to kropla w morzu,bo dług wynosi prawie 1000zł;/ Bardzo prosimy o pomoc w spłacie... [url]http://www.dogomania.pl/threads/207967-Ciuchy!!!Na-d%C5%82ug-Szili.Do-24.05-godz.-22-00.-ZAPRASZAMY-%29[/url] Quote
dominikabankert Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 przepraszam za off ale nastepna onka w tarapatach w dodatku zbieramy na sterylke aborcyjna:( dlug juz w hotelu rosnie zero deklaracji:(: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207406-8-mies.-ONka-w-ci%C4%85%C5%BCy!-POMOCY-potrzebna-sterylka-w-trybie-pilnym-deklaracje-na-hotel[/url] Quote
Avilia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wtataro,proszę o konto.Mam do przelania dla Szili 200zł za maj od Kasi z FB. Kasiu dziękujemy!;) Quote
psiakiGabi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wysłałam nowej Pani Szili dane do przelewu :) Quote
aria99 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 hej dziewczyny. chciałam wam tylko pokazać Benka, jaśniejszego synka Szilki. :razz: [IMG]http://i53.tinypic.com/v62jix.jpg[/IMG] Quote
bela51 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Sliczna mordeczka ! A Benek ma zdjecie w calej swej okazałosci ? Quote
Recommended Posts