Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I właśnie z ogłoszeń Miki zainteresowanej Pani podesłałam Shilkę - domek brzmi nieźle - ONeczka ma być członkiem Rodziny, mieszkać oczywiście w domu, mieć towarzystwo 3letniego psa - tylko, że dom dopiero na przełomie lipca/sierpnia jak rodzina przeprowadzi się do nowego domu.

Posted

Domek wspomniany przez anett jest zdecydowany na Szilcię, pod warunkiem, że zgodzimy się Ją przetrzymać do lipca/sierpnia. Państwo będą w czerwcu przyjeżdżać odwiedzać Szilę, a jak już się wprowadzą do nowego domku wezmą Ją do siebie. Plus jest taki, że nowy dom Państwa jest w miejscowości 10km od nas :) Także mielibyśmy Szilę "na oku" :) Pani jest gotowa dokładać się finansowo do utrzymania Szili w hoteliku do czasu adopcji. :)

Posted

Ale news! Napisałam do Dominiki,ze jak wejdzie na dogo to w pierwszej kolejności niech tu zajrzy.No i do Beli,bo widzę ze jest obecna.

Posted

boze!!!!!!!!!!!!!!!!! taniec godowy odwalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam ze jak Anett wezmie sprawy w swoje lapki to Szilcia nam pojdzie!!!!!!!!!!!!

co za wspaniale wiadomosci az mi sie lepiej zrobilo bo przez to ranczo kolo mojego domu to mi sie zyc odechciewa.Jestem jednak troszke o Szilcie zazdrosna ze nie ja zostane jej mamusia:)