dominikabankert Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 jestem kochana i wciąż myśle o Tobie Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [I]Dobra Cioteczki! Więc trzeba organizować transport dla Pannicy. No i oczywiście stałe deklaracje - bo niewiele ich jest. Pod okiem Gabi dziewczyna szybko dojdzie do siebie, wtedy tylko znalezienie domku pozostanie! Kto pomoże w pozyskiwaniu stałek? Porozsyłajcie wątek gdzie się da! :)[/I] Quote
Avilia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 I po długim okresie "ciszy" mam nową wpłatę na Szilę! [B]150zł podpisane Dominika B.[/B]-DZIĘKUJEMY!!! Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ło matko mój misiek to kochany jest jednak a nic nie mówił ile wpłacił:) a ja kochana doczołgałam sie do poczty prawie 3km a paczka ważyłą 5,5kg:) rece mnie bola[quote name='Avilia']I po długim okresie "ciszy" mam nową wpłatę na Szilę! [B]150zł podpisane Dominika B.[/B]-DZIĘKUJEMY!!![/QUOTE] Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zaraz troche rozreklamuje jej watek tez Quote
Avilia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='dominikabankert']Ło matko mój misiek to kochany jest jednak a nic nie mówił ile wpłacił:) a ja kochana doczołgałam sie do poczty prawie 3km a paczka ważyłą 5,5kg:) rece mnie bola[/QUOTE] Czyli to Twój facet taki hojny!!!Podziękuj mu serdecznie w imieniu naszym i Szili!;););) 5,5 kg paczka?!Coś Ty tam napchała?!Jejku to będzie bazar dla naszej dziewczynki;) Quote
Avilia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Witamy Was;) I przedstawię sytuację Szili w skrócie: Szila przebywa obecnie w lecznicy,zbieramy deklaracje stałe na suńkę aby mogła pójść do hotelu.W lecznicy koszta są duże.Dług Szili wynosi już 1000zł.Zbieramy także na transport do hoteliku Gabi.Nawet z 5zł stałej deklaracji będziemy się cieszyć. Dodatkowo nie jestem pewna czy osoby które dużo wcześniej proponowały stałe składki czy nadal je podtrzymują;( Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ja cos skubne groszem ale dopiero 20 stycznia ale nie bedzie to niestety duzo, a moja mama da w marcu Quote
Enigma79 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Biedna sunia... dostałam PW, nie doczytałam jeszcze, jakie Szila ma dolegliwości, że znajduje się w lecznicy. Prześlijcie dane do przelewu, to wpłacę jakiś grosik dla Szili (jednorazowo niestety) Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no i Tomeczka mojego też ubłagam jeszcze;) Quote
Martynaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jestem teraz w pierwszej klasie gimnazjum ,rok temu w mojej szkole podstawowej była zbiorka na schroniska dla psów ,a ja byłam wolontariuszem. W poniedziałek pojde do sekretariatu i zapytam czy pieniądze wciąż tam są .Jesli tak to czesc napewno przeznaczymy dla Szili. Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 to swietnie Martynka, pozdrawiam Ciebie i twój krzyzacki Malbork:)[quote name='Martynaa']Jestem teraz w pierwszej klasie gimnazjum ,rok temu w mojej szkole podstawowej była zbiorka na schroniska dla psów ,a ja byłam wolontariuszem. W poniedziałek pojde do sekretariatu i zapytam czy pieniądze wciąż tam są .Jesli tak to czesc napewno przeznaczymy dla Szili.[/QUOTE] Quote
_Aga_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję za zaproszenie :) Czekam na bazarek z butkami ;) :lol: Quote
olivetshka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dziewczyny, a jak malutkie szczylki? Ile one teraz mają? Kiedy bedą mogły pójść do nowego domu? Szukam dla pewnego małżeństwa młodego owczarka niemieckiego do adopcji - lub mixa, najlepiej tak do 6 mcy. Ludzie ci mieszkają na wsi, ale takiej nowoczesnej, nie zabitej dechami i zacofanej (no, pod miastem). Mają dom z ogrodem, pies miałby być w budzie - kupili ocieploną, dużą budę, nową. Mieli niedawno jakiegoś psiaka, ale ten zaginął - nie wiemy jak - może uciekł, może ktoś mu w tym pomógł... Chcieliby samca, młodego jak wspomniałam. Pies mógłby wchodzić do domu. Państwo mają kury i chcieliby, aby piesek im tych kur nie zagryzał - pewnie dlatego młodego chcą, by ukształtować charakter wcześnie. Jeżeli macie takiego pieska, to dajcie mi znać. Obiecałam, że im coś znajdę. Quote
dominikabankert Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 błagam o pomoc, nie ma nic na ratowanie tej onki:[url]http://www.dogomania.pl/threads/199646-Akcja-quot-Cegie%C5%82ki-quot-tylko-5-z%C5%82-a-mo%C5%BCe-tak-wiele!-do-14.01.11r[/url]. Quote
Avilia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [B]Olivetshka[/B] [quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :) dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE] Ale dziękujemy za propozycję. Quote
olivetshka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Avilia'][B]Olivetshka[/B] Ale dziękujemy za propozycję.[/QUOTE] Tak to jest, jak się całego wątku nie doczyta... Wpadam prawie codziennie, ale widać nie nadrobiłam zaległości. Dzieki za info i trzymam kciuki za sunię. Quote
aagataa8 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Avilia'] Dodatkowo nie jestem pewna czy osoby które dużo wcześniej proponowały stałe składki czy nadal je podtrzymują;([/QUOTE] Od siebie w tej sprawie mogę powiedzieć, że podtrzymuję swoją deklarację na skromne 15 zł/miesiąc (tyle, że płatne zawsze pod koniec miesiąca) Quote
mikoada Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='aagataa8']Od siebie w tej sprawie mogę powiedzieć, że podtrzymuję swoją deklarację na skromne 15 zł/miesiąc (tyle, że płatne zawsze pod koniec miesiąca)[/QUOTE] Super bardzo dziękujemy :) Prosimy również o kolejne deklaracje dla Szili, jest miejsce w hoteliku, ale niestety nie mamy uzbieranej pełnej kwoty stałych deklaracji :( Quote
aagataa8 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='mikoada']Super bardzo dziękujemy :) Prosimy również o kolejne deklaracje dla Szili, jest miejsce w hoteliku, ale niestety nie mamy uzbieranej pełnej kwoty stałych deklaracji :([/QUOTE] Będę rozsyłać wątek, może coś pomoże. A jaki to hotelik, jeśli można wiedzieć? Quote
mikoada Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='psiakiGabi']Klaudus_ do wiosny 450zł, a jak już nie będziemy musieli ogrzewać psiakom budynku i będziemy mieć mniejsze koszty to 400zł.[/QUOTE] To hotelik u psiakiGabi, są tam już od nas Misiu i Pirek, który tak jak Szila potrzebowali socjalizacji. Quote
mercy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [INDENT]kopiuję elu z miau [B]Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets:[/B] [URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991"][COLOR=#4444ff]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991[/COLOR][/URL] [COLOR=#ff0000][B][SIZE=5][B]Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets:[/B][/SIZE][/B][/COLOR] [B][URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991"][SIZE=5][COLOR=#4444ff]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991[/COLOR][/SIZE][/URL][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][B][SIZE=5]Proszę o oddanie głosu![/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
Recommended Posts