Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Dobra Cioteczki!
Więc trzeba organizować transport dla Pannicy.

No i oczywiście stałe deklaracje - bo niewiele ich jest.
Pod okiem Gabi dziewczyna szybko dojdzie do siebie, wtedy tylko znalezienie domku pozostanie!
Kto pomoże w pozyskiwaniu stałek?
Porozsyłajcie wątek gdzie się da! :)[/I]

Posted

Ło matko mój misiek to kochany jest jednak a nic nie mówił ile wpłacił:) a ja kochana doczołgałam sie do poczty prawie 3km a paczka ważyłą 5,5kg:) rece mnie bola[quote name='Avilia']I po długim okresie "ciszy" mam nową wpłatę na Szilę!

[B]150zł podpisane Dominika B.[/B]-DZIĘKUJEMY!!![/QUOTE]

Posted

[quote name='dominikabankert']Ło matko mój misiek to kochany jest jednak a nic nie mówił ile wpłacił:) a ja kochana doczołgałam sie do poczty prawie 3km a paczka ważyłą 5,5kg:) rece mnie bola[/QUOTE]

Czyli to Twój facet taki hojny!!!Podziękuj mu serdecznie w imieniu naszym i Szili!;););)
5,5 kg paczka?!Coś Ty tam napchała?!Jejku to będzie bazar dla naszej dziewczynki;)

Posted

Witamy Was;)

I przedstawię sytuację Szili w skrócie:

Szila przebywa obecnie w lecznicy,zbieramy deklaracje stałe na suńkę aby mogła pójść do hotelu.W lecznicy koszta są duże.Dług Szili wynosi już 1000zł.Zbieramy także na transport do hoteliku Gabi.Nawet z 5zł stałej deklaracji będziemy się cieszyć.
Dodatkowo nie jestem pewna czy osoby które dużo wcześniej proponowały stałe składki czy nadal je podtrzymują;(

Posted

Biedna sunia... dostałam PW, nie doczytałam jeszcze, jakie Szila ma dolegliwości, że znajduje się w lecznicy. Prześlijcie dane do przelewu, to wpłacę jakiś grosik dla Szili (jednorazowo niestety)

Posted

Jestem teraz w pierwszej klasie gimnazjum ,rok temu w mojej szkole podstawowej była zbiorka na schroniska dla psów ,a ja byłam wolontariuszem.
W poniedziałek pojde do sekretariatu i zapytam czy pieniądze wciąż tam są .Jesli tak to czesc napewno przeznaczymy dla Szili.

Posted

to swietnie Martynka, pozdrawiam Ciebie i twój krzyzacki Malbork:)[quote name='Martynaa']Jestem teraz w pierwszej klasie gimnazjum ,rok temu w mojej szkole podstawowej była zbiorka na schroniska dla psów ,a ja byłam wolontariuszem.
W poniedziałek pojde do sekretariatu i zapytam czy pieniądze wciąż tam są .Jesli tak to czesc napewno przeznaczymy dla Szili.[/QUOTE]

Posted

Dziewczyny, a jak malutkie szczylki? Ile one teraz mają? Kiedy bedą mogły pójść do nowego domu?
Szukam dla pewnego małżeństwa młodego owczarka niemieckiego do adopcji - lub mixa, najlepiej tak do 6 mcy. Ludzie ci mieszkają na wsi, ale takiej nowoczesnej, nie zabitej dechami i zacofanej (no, pod miastem). Mają dom z ogrodem, pies miałby być w budzie - kupili ocieploną, dużą budę, nową. Mieli niedawno jakiegoś psiaka, ale ten zaginął - nie wiemy jak - może uciekł, może ktoś mu w tym pomógł...
Chcieliby samca, młodego jak wspomniałam. Pies mógłby wchodzić do domu.
Państwo mają kury i chcieliby, aby piesek im tych kur nie zagryzał - pewnie dlatego młodego chcą, by ukształtować charakter wcześnie.
Jeżeli macie takiego pieska, to dajcie mi znać. Obiecałam, że im coś znajdę.

Posted

[B]Olivetshka[/B]

[quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :)

dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE]

Ale dziękujemy za propozycję.

Posted

[quote name='Avilia'][B]Olivetshka[/B]

Ale dziękujemy za propozycję.[/QUOTE]
Tak to jest, jak się całego wątku nie doczyta... Wpadam prawie codziennie, ale widać nie nadrobiłam zaległości.
Dzieki za info i trzymam kciuki za sunię.

Posted

[quote name='Avilia']
Dodatkowo nie jestem pewna czy osoby które dużo wcześniej proponowały stałe składki czy nadal je podtrzymują;([/QUOTE]
Od siebie w tej sprawie mogę powiedzieć, że podtrzymuję swoją deklarację na skromne 15 zł/miesiąc (tyle, że płatne zawsze pod koniec miesiąca)

Posted

[quote name='aagataa8']Od siebie w tej sprawie mogę powiedzieć, że podtrzymuję swoją deklarację na skromne 15 zł/miesiąc (tyle, że płatne zawsze pod koniec miesiąca)[/QUOTE]

Super bardzo dziękujemy :) Prosimy również o kolejne deklaracje dla Szili, jest miejsce w hoteliku, ale niestety nie mamy uzbieranej pełnej kwoty stałych deklaracji :(

Posted

[quote name='mikoada']Super bardzo dziękujemy :) Prosimy również o kolejne deklaracje dla Szili, jest miejsce w hoteliku, ale niestety nie mamy uzbieranej pełnej kwoty stałych deklaracji :([/QUOTE]
Będę rozsyłać wątek, może coś pomoże. A jaki to hotelik, jeśli można wiedzieć?

Posted

[quote name='psiakiGabi']Klaudus_ do wiosny 450zł, a jak już nie będziemy musieli ogrzewać psiakom budynku i będziemy mieć mniejsze koszty to 400zł.[/QUOTE]

To hotelik u psiakiGabi, są tam już od nas Misiu i Pirek, który tak jak Szila potrzebowali socjalizacji.

Posted

[INDENT]kopiuję elu z miau

[B]Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets:[/B]
[URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991"][COLOR=#4444ff]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991[/COLOR][/URL]
[COLOR=#ff0000][B][SIZE=5][B]Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets:[/B][/SIZE][/B][/COLOR]
[B][URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991"][SIZE=5][COLOR=#4444ff]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991[/COLOR][/SIZE][/URL][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][B][SIZE=5]Proszę o oddanie głosu![/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/B] [/INDENT]