Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis tez sobie czeka.

Wczoraj ja reklamowalam.Mala siedziala grzecznie,gdy zwracalam sie do niej uprzejmie krecila doopka i patrzyla madrym wzrokiem.Az pani sie zapytala,ile ma lat.Odpowiedzialam,ze 8 i juz "nieee".Sie wkurzylam,bo nie znosze,jak ludzie kupuja date urodzenia a nie psa.Jakbym powiedziala,ze trzy lata byloby lepiej?a wygladalaby tak samo,zachowywalaby sie tak samo.
wiec o co chodzi???

Posted

:eek2::eek2:
[B]CUDOWNA!!!!!
[/B]
Znalazłam na allegro i dziś już nie zasnę :shake:...
Ona ma wszyściutko ma cudowne, łapeczki, oczka, pysio... i ta minka :loveu: Jak uprzejma, dobrotliwa, poczciwa starsza pani. I ten charakterek :loveu:

Te ludziska to jakieś ślepe i durne są, że jej nie chcą :angryy: I tak na Pynie nie zasługują, taki cudny skarbeniek musi mieć najlepiej!!

Czemu jesteś tak daleko i Cię nawet nie mogę poznać :cry:

Posted

Jezu nie mogę przestać o niej myśleć, ta buzieńka poczciwa :cry:
Jutro chyba zadzwonię sobie do Babci i spytam jak się czuje... no i czy nie ma jakiejś samotnej koleżanki chętnej na towarzyszkę :cool3:

A wiadomo coś o Pyni przeszłości? Bo jakaś ślepa jestem i nie mogę doczytać :cool1: Mam nadzieję, że ta historia nie jest zbyt smutna i będę musiała coś rzewnego wymyśleć... by Babcia również nie zasnęła zanim Pynia nie znajdzie domku :diabloti:

Posted

Pynia pojawila sie...z nikad.Ktos przyprowadzil,niby znaleziona sunie,zadbana,czysciutka,bardzo przerazona.Nawet nie wiedzialam,ze cos siedzi w tym boksie,tak wtopila sie w klatke.Zauwazylam tylko dzieki info na blaszce-'kwarantanna,suka,8,lat,mala,tricolor,dlugowlosa".

Nikt o nia nie pytal,nikt nie dzwonil,nikt nie szukal.
A to taka dobra suczka.

Posted

mysle, ze ok miesiaca jeszcze' bedzie musiala poczekac, a pozniej potrzebny bylby transport do poznania
domek bedzie czekal na nia w niemczech:cool3:

chyba, ze szybciej ja ktos zauwazy i pokocha ofiarowujac jej cudowny domek:loveu:

Posted

Kochane maleństwo :multi: Trzymam kciuki!!
Pynia nie daje mi funkcjonować i nawet coś tam będę chciała zdziałać w piątek w jej sprawie...

Ale to nie to samo co w Niemczech...
Tam emeryci ogólnie mają bardzo dobrze :cool3: - fakt ogólnie znany w świecie :razz:

Posted

Ło matko cioteczki, wlałyście tyle nadziei w nasze serducha :loveu: Tak bysmy chciały, żeby grzała już tą swoją gruba doopkę w domku!!!!

Pyniucha domu szuka!!!! Taka sliczna jest:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/6256/pict0150xg1sn7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Pyniu - co ty tu jeszcze robisz ? Taka piękna mordeczka,piękny charakterek i co........ za granicę ?,czy nikt " u nas " nie poznał się na tobie ? wstyd, po prostu wstyd !!!!!

Posted

[quote name='akucha']Bezdomność nie zna wstydu cioteczko :shake:, najważniejsze, żeby ktoś pokochał!!!! U nas kochaja najbardziej młode i rasowe, niestety :-( A ona też chce do domku i pójdzie tam, gdzie go ofiarują, dosyć już schroniskowych jesieni, wiosen i zim!!!![/quote] Jaka szkoda ,że masz rację !!!!!!PYNIU ! tak mi wstyd,:oops: :oops: tak mi przykro,że TY jeszcze w schronie !!!:placz: :placz:

Posted

Szkoda,że jej tam wpisali wiek 8 lat. Tym bardziej, że nie wiadomo czy to jest prawda, bo ocenianie wieku po zębach jest często bardzo mylące.