Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pajunia napisał(a):
Tylko szkoda, ze nie chcieliscie go do Niemiec wydac, moglby juz dawno domek miec, no coz, lepiej w schronie. Byle w Polsce zostal.:angryy:

ja niestety nie znam sprawy adopcji Klekasika, ale bardzo bym chciała aby znalazł przwdziwy kochajacy domek.

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleksiku, tak daleko spadłeś - Koksik w domku, a ty nadal czekasz na swoją szansę. Tak wesoły psiak powinien radować we własnych domów opiekunów a nie czekać w klatce.
Idzie zima, Kleks jest mały i nie ma długiego futerka - kto go pokocha.

Posted

supergoga napisał(a):
Kleksiku, tak daleko spadłeś - Koksik w domku, a ty nadal czekasz na swoją szansę. Tak wesoły psiak powinien radować we własnych domów opiekunów a nie czekać w klatce.
Idzie zima, Kleks jest mały i nie ma długiego futerka - kto go pokocha.

no własnie - kto pokocha Kleksika:mad:

Posted

Kleksik jest mały i może dlatego domek go nie widzi. Więc podniosę cię piesku do góry, na pierwszą stronę. Nie wiem jak przetrwasz zimę w schronisku - mały, młody psiak czeka na ratunek przed mrozami. Czekana domek.

Posted

Kochany jest Kleks, taki mały i taki pocieszny. Dla niego zima w budzie będzie straszna. On nadaje się do domu z innymi psami, nie jest agresorem ani złośliwcem - to super młodzieniec.

Proszę, pomóżmy jakoś Kleksowi.

Posted

supergoga napisał(a):
Kochany jest Kleks, taki mały i taki pocieszny. Dla niego zima w budzie będzie straszna. On nadaje się do domu z innymi psami, nie jest agresorem ani złośliwcem - to super młodzieniec.

Proszę, pomóżmy jakoś Kleksowi.

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Byłam wczoraj w schronisku.
Mały Kleksik nadal tam tkwi...
Piszczy, szczeka i wiesza się na kracie:-(
Nawet fotek nie zdążyłam zrobić, tak wcześnie się ściemniło...
Koniecznie musi się znaleźć domek dla Kleksa przed zimą....