Jump to content
Dogomania

Przysposobiona Farmerkowa Zuzia-Wyzel mini-w swoim domku w Poznaniu

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

heh strasznie mi tej mordki szkoda:( i myślałam o transporcie, gdyby był jakiś DT, bede po swietach wracac z okolic strzelc kraj. do wroc. ale teraz 2 psy, rodzina, manele to trzeci juz nie da rady:( zresztą co potem...? no pomysłów mi brak...

Posted

jesli chodzi o ankietę poadopcyjną, to nazwiska już nie pamiętam, ale to był mężczyzna i przedstawił się z nazwiska, i ze dzwoni z firmy Eko coś tam, albo Agro coś tam i że ja niedawno adoptowałam od nich psa stądon ma kilka pytań do mnie.

Posted

o matko, jaka mnogość, a ja właśnie jestem niedaleko strzelec krajeńskich, ale nie wiem czy tam jakieś wyżłowate siedzi?
i do wroc w niedziele jade majac miejsce w aucie, nie uprzedzałam bo ta podróż to była akcja na impulsie

Posted

może tak zrobimy, bo pani mnie zapraszał bym koniecznie podjechała i ona ja wyciagnie do biura na fotki, nawet dzis wieczorem, no ale tyle kilosów w te pogode nie zrobie, zadzwonie do niej i zapytam

Posted

Tym [B]zimno jej w kojcu [/B]to mnie dobiłaś...

Ta sunia jest już pewnie po szczepieniach, co ? Bo sterylka to jest zwykle ostatni zabieg w Jędrzejewie...

Oni niestety nie mają netu w schronisku i to utrudnia bardzo komunikację .
Na same fotki gnać 100 km to bez sensu, Małgosiu :(