beza81 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Pamietam o Tobie :-( to juz rok jak Cie nie ma :-( http://strony.aster.pl/senq/blog/233.jpg Quote
Toller Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dopiero teraz przeczytałam cały wątek jak trzeba - śpij w spokoju, Malutka ['] :-( Quote
milcia17 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Czytałam wszystko, biedna Kremówka, ale przynajmniej żyła szczęsliwie w jej ostatnich życia chwil... (*)(*)(*) Quote
beza81 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 milcia17 napisał(a):Czytałam wszystko, biedna Kremówka, ale przynajmniej żyła szczęsliwie w jej ostatnich życia chwil... (*)(*)(*) nie Kremówka tylko Lalka Quote
ewa01 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nigdy nie zapomnę Twojej męki i potwornej smierci w Klinice w Poznaniu na Mieszka I Quote
ewa01 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To co zrobiono Tobie,moja psinko,to wyglądało na ponury żart.Jak mogli to zrobić lekarze? Ileś po Tobie zginęło podobną smiercią.Mogę tylko zyczyć lekarzom ,ktorzy tak zrobili mojej psinie,żeby ich spotkała taka sama śmierc. Pęcherz pełen moczu,bo nikomu się nie chciało nawet spojrzeć na wykonane USG ,i wtłaczanie jak w balon kolejnych porcji wody,aż zdrowe narzady obumierały.Jak to nazwać?Czy cynizm czy bestialstwo? Quote
Recommended Posts