dragi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witajcie! Moja 15-letnia suczka ma nawrót nowotworu w okolicy gruczołów mlekowych. 2 lata temu wycięto jej wraz z macicą listwę mleczną z jednej strony, z drugiej został jeden guzek, bo lekarze stwierdzili że nie wystarczyłoby im skóry na zszycie. Teraz ten guzek się powiększył, poza tym po obu stronach pojawiło się dużo mniejszych :( Tamten zabieg wykonywany był na Stefczyka (wszystko było w porządku, mimo wieku i przez to słabszego serduszka) miałam zamiar tam się z Ciapką udać na RTG, ale coś mnie podkusiło żeby poszukać opinii w necie na temat tej i innych lecznic. Są one sprzeczne, a Stefczyk często krytykowany i sama nie wiem co robić :niewiem: Chcę dla mojej Perełki jak najlepiej, proszę więc o Wasze zdanie! Quote
Iwax Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Obawiam się, że nikt Ci dobrze na Twoje pytanie nie odpowie. Niestety musisz sama użyć intuicji i wybrac.(ja proponowałabym lekarza dłuższego stażem w tym przypadku, któy niejedno juz widział. Każdy lekarz ma swoje wzloty i upadki, czesto sie ryzykuje i próbuje, bo natura jest nieprzewidywalna. Twoja 15-letnia suczka jest i tak - z racji wieku - bardzo kontrowersyjna i wszystko moze zdarzyć się niezaleznie od opinii internetowych gdzie najlepiej, Zawsze otrzymasz i pochwały danego lekarza , jak i baty skierowane na niego. To uroki pracy w każdym zawodzie. Życzę Ci udanej decyzji i szczęśliwego długiego zycia dla suni. Quote
Recommended Posts