sugarr Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czy to nie za szybka decyzja? Sądzę, że najpierw powinno się "trąbić" na prawo i lewo o znalezisku, gdzieś może czekać właściciel. Niestety wiem z doświadczenia, że niektórzy ludzie są po prostu nieogarnięci i marnie idą im poszukiwania psa, chociaż wcale nie są złymi domkami... Quote
P78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Absolutnie nie za szybka decyzja! Jestem ZA :loveu:! Ktos ja wywalil i tyle, minelo juz troche czasu i tez ja oglosilam, nagle ktos ja niby znajdzie...? Dooopa tam :) WALDEK SUPER:loveu::loveu::loveu:! Wiem, ze pisales smsa, ale wylazilam akurat na zlocik i "marnie" sie cieszylam, teraz ciesze sie CALA GEBA!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sugarr Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No faktycznie 5 dni to bardzo długo jak na szukanie właścicieli, biorąc pod uwagę, że zaginiony pies może spory kawał przewędrować, bywały psy, które znajdowały się za granicą (oczywiście u najbliższych sąsiadów i mówię tu o zaginięciu niedaleko granicy). Ale cóż, to Wasza decyzja, cieszę się, że pies ma dobre warunki, ale jak myślę, że ktoś może za psem bardzo tęsknić, to współczuję tym potencjalnym "kiepsko szukającym" właścicielom Quote
Luzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sugarr napisał(a):No faktycznie 5 dni to bardzo długo jak na szukanie właścicieli, biorąc pod uwagę, że zaginiony pies może spory kawał przewędrować, bywały psy, które znajdowały się za granicą (oczywiście u najbliższych sąsiadów i mówię tu o zaginięciu niedaleko granicy). Ale cóż, to Wasza decyzja, cieszę się, że pies ma dobre warunki, ale jak myślę, że ktoś może za psem bardzo tęsknić, to współczuję tym potencjalnym "kiepsko szukającym" właścicielom Sądzę, że jeśli właścicielowi na prawdę zależy i będzie szukał suni to w razie czego Ci ludzie oddadzą ją. No chyba że się mylę :evil_lol: Z resztą mi jak by któryś futrzak zginą (tfu, tfu) to od razu bym wszędzie gdzie się da ogłoszenia wrzucała. Łącznie z dogo bo to jednak najbardziej rozpowszechnione forum o psach. Quote
P78 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jest w dobrych rekach :) Jak beda szukac to znajda, ale wole, zeby zostala tam... Tam jej dobrze;) Quote
Recommended Posts