Sonya-Nero Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No to ja się zakładam... że w łóżku :evil_lol: :lol: Po czym poznać właścicieli małych pudliszonów :hmmmm: ... po szuraniu nogami :p :lol: Quote
IraKa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='PATIszon']Uff jestem... A tak poza tym to mloda "aportuje" wszystko co sie da, lacznie z metalowymi foremkami do babeczek :loveu:[/QUOTE] Gratuluję uroczego nabytku:loveu: . No, teraz spokojnie mogę napisać, że wdepnęłaś na amen:evil_lol: Mam nadzieję, że sunia jeszcze nie raz Cię zadziwi i szybo będziemy mogły spotkać się przy okazji jakiś zawodów:lol: Quote
PATIszon Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='IraKa'] Mam nadzieję, że sunia jeszcze nie raz Cię zadziwi i szybo będziemy mogły spotkać się przy okazji jakiś zawodów:lol:[/quote] No nie tak szybko. Dopiero za 16 miesiecy... Ps. Jutro pierwszy trening ....:cool3: Quote
IraKa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oficjalnie za 16 ale towarzysko może wcześniej:p Quote
PATIszon Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='IraKa']Oficjalnie za 16 ale towarzysko może wcześniej:p[/quote] No moze, moze...zobaczymy. A moze pudel oleje nagle te zabawy i postanowi byc klasycznym psem do towarzystwa.... Tfu tfu, wypluwam te slowa.;) Quote
aneta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='PATIszon'](...) A moze pudel oleje nagle te zabawy i postanowi byc klasycznym psem do towarzystwa....[/quote] Już to widzę :razz: Pudel to poduszki :razz: dywaniki :razz: kocyki i kocyczki :razz: i szaleństwo w czystej postaci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba, że to nie pudel :eviltong: Quote
Sonya-Nero Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='PATIszon']No moze, moze...zobaczymy. A moze pudel oleje nagle te zabawy i postanowi byc klasycznym psem do towarzystwa.... Tfu tfu, wypluwam te slowa.;)[/quote] Nie jest to możliwe w przypadku pudla ...:cool1: ;) Quote
PATIszon Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jade na zakupy. Musze kupic jakas szczotke i toto uczesac, bo po ostatnich szalenstwach na mokro zaczyna slabo wygladac...:diabloti: Czy wasza tez sa takie wybredne? Kopmpetnie olewa sucha karme :niewiem: Miala jesc 4 razy dziennie, a ja trudno na 2 posilki zagonic. Najchetniej zaglada do miski Kenii a swoje zarcie olewa. Dzis np zjadla doslownie 2 kulki karmy i poszla sie bawic :niewiem: Quote
PATIszon Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Edit: Pudel juz nie grymasi przy misce. Odkad przerzucilam sie na 3 karmienia dziennie (z czego to karmienie w poludnie jest raczej symboliczne: jakis serek, jugurt itp) i odkad Kenia juz nie brzydzi sie wyjadac pudlowi z miski obie przescigaja sie w zjadaniu tego co w michach :evil_lol: Tak to ja lubie. [B]A to filmik ze spacerku:[/B] [URL]http://www.zippyvideos.com/4959400276792966/kimi_marzec_2007/[/URL] Quote
Alfa1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [IMG]http://www.peggymoran.com/images/GIFS/ballpoo3t.gif[/IMG]Pełny luzak,żadnego szacunku dla starszej większej domowniczki,która zresztą traktuje ją jak uprzykszoną muchę,super dziewczyny. [IMG]http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/16_2_26.gif[/IMG] Quote
IraKa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Filmik pierwsza klasa. Ale mały zakręt z pudliszonki:evil_lol: Quote
Sonya-Nero Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Mała jest naprawdę "The Best" :evil_lol: :loveu: Piosenka idealnie dobrana do filmu. Biedna Kenia ;) ale jej dręczyciela sprowadzono do domu ;) :lol: Mam nadzieję, że Kimi nie ma już tego dużego tłustego brzuchola ;) Quote
Mokka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 O rany, jaka ona jest słodka :lol: . Patiszon, nie narzekaj, chciałaś psa do sportu, to masz :evil_lol: . Teraz tylko opanować ten żywioł i już ;) . A Keniusia ma rzetelnie przegwizdane :evil_lol: . Quote
pati Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [LEFT]PATIszon Kimi jest wspaniala . jak tak oglądam ten twoj filmik ze spacerku to od razu mi sie zachciewa miec szzceniaka pudla w domu. :evil_lol: Dość , ze szczenie to jeszcze pudel masz na prawde wsoło. A kenia rzeczywiście ma pzregwizdane :evil_lol: zrób nam przyjemnośc a przynajmniej mi i nakręć wiecej filmików tak miło na nią patrzeć. [/LEFT] Quote
PATIszon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Sonya-Nero'] Mam nadzieję, że Kimi nie ma już tego dużego tłustego brzuchola ;)[/quote] A miala? :crazyeye: [quote name='Mokka']O rany, jaka ona jest słodka .[/quote] No po Tobie sie tego okreslenia nie spodziewalam. Duzo mozna o niej powiedziec, ale nie, ze jest slodkim aniolkiem, a juz takie cos :loveu: nie pasuje kompletnie :evil_lol: [quote name='pati'][LEFT]A kenia rzeczywiście ma pzregwizdane :evil_lol:[/LEFT] [/quote] [LEFT]Kenia radzi sobie coraz lepiej. Juz nawet zabiera mlodej zabawki. Mysle, ze ten szczeniak powinien i jej sie przysluzyc. Moze znormalnieje troche, dziwaczka jedna.:roll: [/LEFT] [LEFT][quote]zrób nam przyjemnośc a przynajmniej mi i nakręć wiecej filmików tak miło na nią patrzeć. [/quote][/LEFT] Mam zamiar pokrecic troche w sobote na treningu, zwlaszcza, ze ma byl ladna pogoda...wreszcie:mad: Quote
BiBi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Toż to mała torpeda:loveu: :loveu: :loveu: Filmik obejrzałam 3 razy śmiejąc się jak głupia;) Prędkość na agelity ma chyba idealną;) Quote
Sonya-Nero Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czekamy z niecierpliwościa na kolejny film :multi: A czy na filmiku "Pierwszy tunel" Kimi wreszcie przelazła czy nie :hmmmm: nie mogę się dopatrzyć ;) Tłusty brzuchol - a nie miała? nie wykluczam też takiej możliwości, że w tym zamieszaniu cztery razy oglądałam jednego i tego samego szczeniaka :evil_lol: Quote
PATIszon Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Sonya-Nero'] A czy na filmiku "Pierwszy tunel" Kimi wreszcie przelazła czy nie :hmmmm: nie mogę się dopatrzyć ;) [/quote] Za kazdym razem. Quote
Sonya-Nero Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czyli to co myślałam, że jest zabawką na sznurku to była właśnie Kimi :crazyeye: :lol: Quote
PATIszon Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Sonya-Nero']Czyli to co myślałam, że jest zabawką na sznurku to była właśnie Kimi :crazyeye: :lol:[/quote] Malo tego: jest tez gumowa kaczka do kapieli: [URL]http://www.zippyvideos.com/3134208936813656/pudel_plywa/[/URL] Quote
Mokka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Popłakałam się ze śmiechu. To jest jeszcze większy czubek, niż myślałam :loveu: . Quote
Sonya-Nero Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Jaki czubek... jaka kaczka... :mad: :lol: to dzielny labrador-ratownik :p ... ratuje dziecko przed utonięciem w wannie :multi: ;) :lol: Quote
Alfa1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [IMG]http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/sm-a__18_.gif[/IMG][IMG]http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/sm-a__18_.gif[/IMG][IMG]http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/sm-a__18_.gif[/IMG] Quote
pati Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [LEFT]AAAAAAhahahahhaha PATIszon ona jest rewelacyjna. No niesamowita moj Axel taki sam byl kocham pudle . Twoja corcia widze, ze swietnie sie przy tym bawi prosimy o wiecej filmow!!!! [/LEFT] Quote
Recommended Posts