apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Znowu byłam :roll:[/FONT] Quote
bonita Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 :hand:A kuku , tu sem jest:ghost_2: Quote
misiaczek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bonita napisał(a)::hand:A kuku , tu sem jest:ghost_2: I tylko tyle??? ;) :evil_lol: Zameldowała się i poszła :eviltong:.A może tak pogadać,powstawiać foteczki??? Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 furciaczek napisał(a):Oj fajne te Twoje sepy:loveu::lol: No takie zasępione:evil_lol:Heloł:multi: ferraribox napisał(a):Cześć! Mizianka dla faflunów:loveu: Dzięki! Wymiziane łobdwa:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ale wpatrzone sepy :D No gapią tak się. Hejka:multi: U nas sie od razu zrobilo wesolo jak foty dalam bo komentuja ludzie a tak to pusto :( A u mnie mało się dzieje bo ja ni mam czasu:shake: echh, ten qurcze czas... agbar napisał(a):ale one slodkie te twoje potwory:loveu: witaj slonecznie Kasiu:multi: Witaj również słonecznie Aga:loveu: apple napisał(a):CZESC MAMCIA. PONO MASZ DZIS WOLNE - NO I GDZIE TY:cool3: Dziś mam też wolne:cool3:jadę na podbój miasta:diabloti::evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):DoBerek! Śliczne fotki widziałam :-) Berek! Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 evaxon napisał(a):czesc wolna od pracy dzis:diabloti: Medorowa napisał(a):Cze odpoczywająca:grins::grins: Zgadza się:diabloti:dziś też mam wolne:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):Znowu byłam :roll: Mła córcia :loveu:oj chyba chce coś ładnego na zajączka dostać, że mnie tak odwiedza;):evil_lol: tygra napisał(a):witajcie faflunki kochame :) Witajcie Tygierki:multi: deer_1987 napisał(a):Witanko :D Heloł, Heloł:multi: misiaczek napisał(a):I tylko tyle??? ;) :evil_lol: Zameldowała się i poszła :eviltong:.A może tak pogadać,powstawiać foteczki??? Będą dziś foteczki:cool3:, jak wrócę z miasta:) apple napisał(a):I znowu byłam.....:roll: Widzę że jesteś obecna:loveu::loveu: agbar napisał(a):witam cie malomowna:grins: To prawda:oops:ja zawsze taka wstydliwa i małomówna byłam, już od dziecka, szczególnie mało mówię w domu, dlatego wszyscy mnie b. lubią:loveu::diabloti:i słuchają:diabloti: Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):HA! Mam cię!:diabloti: Złapała mnie:diabloti:qurcze pieczone:evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bonita napisał(a):Mła córcia :loveu:oj chyba chce coś ładnego na zajączka dostać, że mnie tak odwiedza;):evil_lol: Oj Tak tak tak :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Poproszę!!!! Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bonita napisał(a):Złapała mnie:diabloti:qurcze pieczone:evil_lol: hihihi zasadziłam się na ciebie :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzień dobry :) Przychodzę z kawusią :loveu: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Siemaneczko ja tyz jestem i tyz kce cos ladnego :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):Siemaneczko ja tyz jestem i tyz kce cos ladnego :eviltong::eviltong:Nie pchaj się kolejka jest :eviltong: Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 tygra napisał(a):no dobra a gdzie foteczki fafelkowe? No właśnie teraz będą :) No i zdjęcie b.udane pt.łogonek :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://i15.tinypic.com/8gi7az4.jpg Bonitka ma tu spojrzenie niczym kotek ze Shreka :loveu: :loveu: :loveu: A Dickuś pod nożyczki z tą kitką na ogonku musi iść :evil_lol: Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 No i coś b.normalnego o tej porze roku, czyli palenie ogniska z suchych liści :grin: jedne zdjęcia są mniej, drugie trochę bardziej wyrażne, bo ćwiczę olka :evil_lol: Zdziwiony? Quote
bonita Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 A tu kilka fotek mi tz zrobil z Dikim Quote
Recommended Posts