goldenka245 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale nochal [url]http://tinypic.pl/t1/out.php/i91007_PC270819.JPG[/url] :loveu: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :multi: Witaj Bonitko z popsutą myszką :loveu: :evil_lol: ;) Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dzien dobry Kasiu:multi:jak tam mycha:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak po spotkaniu z wielebnym :cool1: witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak po spotkaniu z wielebnym :cool1: witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Chyba nie wyszła z tego cało - bo jej nie ma :evil_lol: Heloł Bonita! :multi: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hej mamcia! :multi:Nie łam się że nie ma sniegu większa frajda jak się twój duszpasterz gdzieś śliźnie :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]chcem to zobaczyć:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Chyba nie wyszła z tego cało - bo jej nie ma :evil_lol: Heloł Bonita! :multi: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]olbo on nie wyszedł:diabloti: Witaj [/B][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Mamcia, mamcia, córcia przyszła :multi::multi::multi: I fotki widziała, i fajerwerki, i śnieg... A u nas ani pół śniegu nie ma... i nie było :-( Ale mimo to: wszystkiego dobrego w Nowym Roku :loveu: Quote
BBeta Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dzień dobry [url]http://images25.fotosik.pl/134/98d2fc5c6ef97bcc.jpg[/url] W biegu :loveu::loveu: Świetne :) Quote
bonita Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [B][I][COLOR=blue]To ja:cool3:-jestem.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Muszę się podzielić z Wami smutną wiadomością:placz:kompik mi się zepsuł:placz:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]i....i był zepsuty aż do dziś, czyli dzień i trochę:placz:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ale było ciężko:shake:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ale teraz już kompik znowu u nas:multi:zdrowiusi:multi: [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]co ja bym zrobiła bez tego mojego okna na świat:shake::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to masz tak jak MY ...w nocy napadało i znów zrobiła się chlapa :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko SIS :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Hejka[/COLOR][/I][/B]:loveu:[B][I][COLOR=blue]U nas już po sniegu to tylko wpomnienia zostały:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hej mamcia! :multi:Nie łam się że nie ma sniegu większa frajda jak się twój duszpasterz gdzieś śliźnie :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]moja krew[/COLOR][/I][/B]:diabloti: [quote name='agbar']czesc Kasia....:)[/quote] [B][I][COLOR=blue]Witaj[/COLOR][COLOR=blue] Aga[COLOR=red]w[/COLOR]barze:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [quote name='Iza i Avanti']Zapraszam na bazarek- dodałam ciekawe rzeczy! :smile:[/quote] [B][I][COLOR=blue]uuuuuuuuuuu, to trza zerknąć qurde:loveu:[/COLOR][/I][/B] [quote name='deer_1987']Zapraszamy na nasze zimowe fotki :D[/quote] [B][I][COLOR=blue]Przylezę, a jakby inaczej[/COLOR][/I][/B] [quote name='Medorowa']U nas też pogoda do bani. Witam:multi::multi:[/quote] :multi:[B][I][COLOR=blue]Witaj :multi:[/COLOR][/I][/B] [quote name='goldenka245']Ale nochal [URL]http://tinypic.pl/t1/out.php/i91007_PC270819.JPG[/URL] :loveu:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Hej Goldenki:loveu:[/COLOR][/I][/B] [quote name='tygra']Witajcie Bonitki :)[/quote] [B][I][COLOR=blue]Witamy Tygrule:multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Hej Bonita!!!! bez kompa to ani rusz..................... i zimę z pewnościa nadal masz???? bo u mnie to raczej..............przedwiośnie:multi::razz:[/B][/COLOR] Quote
bonita Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Hej Bonita!!!![/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]bez kompa to ani rusz.....................[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]i zimę z pewnościa nadal masz????[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]bo u mnie to raczej..............przedwiośnie:multi::razz:[/COLOR][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Zimy u nas też już nie ma:cool3: ja z tego powodu nie płaczę:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]Witanko o poranku:multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]Zaraz do pracy lecę:p[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='tygra']cześć super że już kompik działa[/quote] [B][I][COLOR=blue]No, też się cieszkam, co ja bym biedna bez niego zrobiła:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Witanko:multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Qurcze dziewczyny, kiedy ja Was wszystkie poodwiedzam:shake:, tak mało czasu mam... wypadałoby mi całą noc nie spać:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa']Kaj Ty:razz::razz:[/quote] [B][I][COLOR=blue]No tu sem jest, u siebie:diabloti: i nie mam czasu się nigdzie ruszyć:angryy:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] Quote
bonita Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chyba nie wyszła z tego cało - bo jej nie ma :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Heloł Bonita! :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B][I][COLOR=blue]he, he ja cała, ale komputer to zepsuł[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: [quote name='tygra']z wielebnymi nigdy nic nie wiadomo...[/quote] [B][I][COLOR=blue]No właśnie[/COLOR][/I][/B]:diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]chcem to zobaczyć:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [COLOR=darkred][B]olbo on nie wyszedł:diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]Witaj[/COLOR][/B] [/quote] [B][I][COLOR=blue]Szybko uciekał - się psów bał[/COLOR][/I][/B]:diabloti: [B][I][COLOR=blue]A Bonek tak się chciał z nim przywitać...[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='BBeta']Dzień dobry [URL]http://images25.fotosik.pl/134/98d2fc5c6ef97bcc.jpg[/URL] W biegu :loveu::loveu: Świetne :)[/quote] [B][I][COLOR=blue]Witaj BBeta u nas po raz pierwszy:multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Widzę że mieszkamy niedaleko siebie:cool3:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Pozdrowionka:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]gdzie ty się znóW włóczysz KOBITO?:mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mamcia nie pracuj tyle, zostaw trochę dla innych :) Quote
BBeta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Witaj BBeta u nas po raz pierwszy:multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Widzę że mieszkamy niedaleko siebie:cool3:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Pozdrowionka:loveu:[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE] Jaki pierwszy :shake: Ja już tutaj kiedyś byłam :cool3: :diabloti: Bardzo niedaleko, prawie po sąsiedzku :cool3: Quote
Recommended Posts