bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='evaxon']:multi:hej hej [URL]http://tinypic.pl/t1/out.php/i80368_1044.jpg[/URL] :crazyeye: buahhahahahha[/quote] [B][I][COLOR=blue]Przestraszyłąś się co[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: [quote name='teqquila'][B][COLOR=green]ale fajne zdjecia :evil_lol: a to ostatanie zajefajne :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Witanko :)[/COLOR][/B][/quote] :multi:[B][I][COLOR=blue]No bry dzień:multi:[/COLOR][/I][/B] [quote name='Medorowa']cześć:lol!::lol!:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Cześć i czołem Medorowa:cool1:[/COLOR][/I][/B] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Hej zafafluniona[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]widziałam faaajne psy[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]pozdro:diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] [B][I][COLOR=blue]Widziałaś fajne psy:cool3:a gdzie, też popatrzam:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Heloł:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [quote name='Medorowa']Znowu was nie ma ...[/quote] [B][I][COLOR=blue]I znowu my som:multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [B][I][COLOR=blue]A ja się pochwalę, chociaż wogóle nie lubię się chwalić:shake::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]że dziś zabrałam się już za świąteczne porządki:cool3:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]i nie chwaląc się:diabloti: trochę już posprzątałam:D[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]nie posprzątam oczywiście wszystkiego... [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff] jak to moje ulubione przysłowie brzmi:hmmmm: [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]A![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miała dwa dni wolnego:cool2::thumbs::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Pozdrowionka i idę do Was:multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita'] [B][I][COLOR=blue]I znowu my som:multi:[/COLOR][/I][/B][/quote] Cieszę się:grins: A więc pod choinkę chcę; * nowy aparacik * nowy telefonik z funkcją wibracyjną:roll: * laptopa * obietnicę podwyżki kieszonkowego i dotrzymanie owej obietnicy ... :grins::grins: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Cieszę się:grins: A więc pod choinkę chcę; * nowy aparacik [B][I][COLOR=blue]ja też chcę, ja też, widzisz jakie mi beboki wychodzą a nie zdjęcia:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] * nowy telefonik z funkcją wibracyjną:roll: [B][I][COLOR=blue]dlaczego ta funkcja jest dla Ciebie córciu najważniejsza:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] * laptopa * obietnicę podwyżki kieszonkowego i dotrzymanie owej obietnicy ... :grins::grins:[/quote] [B][I][COLOR=blue]A czemu Ty do mnie z tymi życzeniami przylazłaś:razz:, nie napisałaś listu do aniołka:cool3:. Ja skrzydełków nie mam:shake: i życzeń nie spełniam:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita'][B][I][/I][/B][B][I][COLOR=blue]ja też chcę, ja też, widzisz jakie mi beboki wychodzą a nie zdjęcia:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [COLOR=Magenta]... Nie widzę:diabloti:[/COLOR] [B][I][COLOR=blue]dlaczego ta funkcja jest dla Ciebie córciu najważniejsza:diabloti::evil_lol: [COLOR=Magenta]Bo wszyscy maja wibrator, chce i ja:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=blue]A czemu Ty do mnie z tymi życzeniami przylazłaś:razz:, nie napisałaś listu do aniołka:cool3:. Ja skrzydełków nie mam:shake: i życzeń nie spełniam:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote] Dokleimy sksydełka:evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Dokleimy sksydełka:evil_lol::evil_lol:[/quote] :lilangel::lilangel::lilangel::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']:lilangel::lilangel::lilangel::evil_lol:[/quote] To tera dawa prezenty:diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']To tera dawa prezenty:diabloti::diabloti:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Wysłałam tam już do Cię moich elfów pomocników z torbami:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Wysłałam tam już do Cię moich elfów pomocników z torbami:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote] czekam:Cool!::Cool!: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']czekam:Cool!::Cool!:[/quote] [B][I][COLOR=blue]czekaj,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]uzbrój się w cierpliwość:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
apple Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I][COLOR=blue]nie , one się poprostu cieszą że im fotki robię i popisują się ile sił, niestety mój wredny stary aparat wszystkie fajne ujęcia opuszcza, albo psuje, ale już niedługo... oj niedługo :diabloti:( albo już za długo mnie nerwuje, tak by było lepiej napisać:evil_lol:)[/COLOR][/I][/B][/quote] Cześć Bonitaka! Co do aparatu to mój jest taki sam - dziad straszny- chociaż nowy. Też mi wszystkie fajne ujęcia omija:-(:angryy:. Foty cudowne poprostu a pies super spokojny i wyrozumiały dla swojej Pańci chociaż z niego "wariata" robi.;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://tinypic.pl/t1/out.php/i81089_1058.jpg[/url] Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]czekaj,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]uzbrój się w cierpliwość:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote] Kiedy ja nie mam takiej zbroi:roll::roll: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Kiedy ja nie mam takiej zbroi:roll::roll:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Nie miałaś Z.P.T w szkole:crazyeye::diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć!:multi: Fotki z kapelusikiem boskie!:evil_lol: [url]http://tinypic.pl/t1/out.php/i81097_1051.jpg[/url] :loveu: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Przestraszyłąś się co[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: [/quote] nawet bardzo:diabloti::evil_lol: siemka:multi: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dzien dobry..przyszlam z kawa[img]http://www.mysmilie.de/smilies/nahrung/22.gif[/img] Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cześć tak dawno mnie nie było że już prawie zapomniałam jaki on piękny [url]http://tinypic.pl/t1/out.php/i81097_1051.jpg[/url] Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...sis....nie pracuj tyle :razz: witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...sis....nie pracuj tyle :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Staram się nie robić nic:evil_lol:trudne to trochę przed świętami:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Heloł:multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='tygra']cześć tak dawno mnie nie było że już prawie zapomniałam jaki on piękny [URL]http://tinypic.pl/t1/out.php/i81097_1051.jpg[/URL][/quote] [B][I][COLOR=blue]Dobrze że wpadłaś żeby sobie o nim przypomnieć;):evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Pozdrowionka:loveu:[/COLOR][/I][/B] [quote name='agbar']dzien dobry..przyszlam z kawa[IMG]http://www.mysmilie.de/smilies/nahrung/22.gif[/IMG][/quote] [I][COLOR=blue][B]O witaj kafa z rana[/B]:loveu:[B]Twoja pogodna mina dodaje mi sił na cały dzień:mdleje::evil_lol:[/B][/COLOR][/I] Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='bonita'] [B][I][/I][/B] [I][COLOR=blue][B]O witaj kafa z rana[/B]:loveu:[B]Twoja pogodna mina dodaje mi sił na cały dzień:mdleje::evil_lol:[/B][/COLOR][/I][/quote] bo to dopiero pierwsza kawa:roll:zaraz bedzie lepiej:grins: Quote
misiaczek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Staram się nie robić nic:evil_lol:trudne to trochę przed świętami:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [/quote] A ja już prawie mam posprzątane :eviltong:. Teraz prawie luzy ;). Ale jak wiemy,prawie... :evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A ja mogę się wprosić na kawę:modla::modla::modla::modla: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja sie wpraszam całą swoją cudowną osoba na kawę:B-fly::B-fly: P.S. Gdzie te Elfy:roll::roll: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Ja sie wpraszam całą swoją cudowną osoba na kawę:B-fly::B-fly: P.S. Gdzie te Elfy:roll::roll:[/quote] bez krępacji oczywiście:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts