bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Witam Wszystkich zaglądaczy:loveu: :) Foty możliwe że będą póżniej:evil_lol:, jak znajdę chwilę na ich robienie:p Dziś mocno [SIZE=4]trzymajcie kciukaski[/SIZE], bo przyjeżdża pani która chce naszego znajdkę buraska wziąć na stałe do siebie:loveu: Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam sie przywitać z TŁa...........i twoimi faflunkami:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand: sistersko a wiesz już chyba pytałam ...ale pamięć już nie ta :oops:...czy będziesz w Rybniku w październiku na wystawie?.... [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p. Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='furciaczek']ale sie rozpisalas:evil_lol:[/quote] Prawda:loveu:, bo ja taka wygadana dziewczyna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi: Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam sie przywitać z TŁa...........i twoimi faflunkami:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/quote] Czujem się przywitana ja i moje fafluny :loveu: Witaj Bea:loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='bonita']Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p. Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...bo jakby co to my w Rybolku będziemy ...popatrzeć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Madzik13']Dzień dobry ciociu Bonito :multi: Gdzie są fotki faflunów?[/quote] Cześć Madziu :loveu:, fotek faflunów jeszcze ni ma:shake:, nawet w aparacie, trzeba dopiero popstrykać, a czasu dzisiaj mam kumpletny brak, i jeszcze ta pogoda taka.... pod psem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Anashar']Dzień Doberek! A raczej Dobranoc :cool3:[/quote] Dzień doberek :loveu: jak dla mnie:cool3: Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...bo jakby co to my w Rybolku będziemy ...popatrzeć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Ok :) :) :) Ale szczerze powiedziawszy, to nie tylko ja jakoś się na te wystawy nie mogę wybrać:evil_lol:, Duśka ze swoją pańcią nie były w tym roku na ani jednej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( choć w katalogach wpisane były:cool3:) Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Qurcze i choć bym bardzo teraz chciała Was Wszystkich poodwiedzać, to nie mogę:shake:, bo muszę już iść. A wieczorem jestem znowu padnięta jakaś:p. No nic... Do wieczorka:hand: Pamiętajcie o Trzymaniu kciukasków za kotka:cool3: Quote
Imbirka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witaj babciu:multi::multi::multi::multi: trzymam kciukasy za domek dla kotecka:bigok: chociaż szczerze powiedziawszy fajnie ten futrzak wygląda w Waszej rodzince:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 tzrymam kciukasy za koteczka:loveu: i za porcje nowych fotek:cool3: Quote
Klaudia :-) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 witanko,kociak jest śliczny i trzymamy kciuki Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='bonita']Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p. Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p[/quote] nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy: Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy:[/quote] No i problem "się rozwiązał", tak jak u mnie, też wybierałam się, wybierałam :evil_lol: ... Quote
Paula Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witanko :multi: Kciukasy za domek dla kotecka :kciuki: Quote
bonita Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy:[/quote] Przedłużyli podobno do 27 sierpnia :cool3::evil_lol:, więc mogem siem kwilkę jeszcze zastanawiać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No dawajcie do Wrocka, dawajcie, dawajcie, dawajcie wszystkie/ wszyscy:modla: Nie chcecie poznać Madziuni:loveu::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='bonita']Przedłużyli podobno do 27 sierpnia :cool3::evil_lol:, więc mogem siem kwilkę jeszcze zastanawiać :evil_lol:[/quote] noooooo popatrz :cool3: to ja chyba też zapisze Franeczka :siara: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']noooooo popatrz :cool3: to ja chyba też zapisze Franeczka :siara:[/quote] Dawaj, dawaj, dawaj:multi::multi: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']Witanko z samego rana:multi:[/quote] Witanko:multi: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/67/d0bbd2c31defeed2.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonita Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: Kciukasy za domek dla kotecka :kciuki:[/quote] Dziś ma jechać do nowego domku, będzie mieszkał w Czechowicach:cool3: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p[/quote] Dzień doberek:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']No i problem "się rozwiązał", tak jak u mnie, też wybierałam się, wybierałam :evil_lol: ...[/quote] Jeszcze się nie rozwiązał :shake::evil_lol: Dobry dzionek:loveu: Quote
Recommended Posts