Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich zaglądaczy:loveu: :)
Foty możliwe że będą póżniej:evil_lol:, jak znajdę chwilę na ich robienie:p

Dziś mocno [SIZE=4]trzymajcie kciukaski[/SIZE], bo przyjeżdża pani która chce naszego znajdkę buraska wziąć na stałe do siebie:loveu:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand: sistersko

a wiesz już chyba pytałam ...ale pamięć już nie ta :oops:...czy będziesz w Rybniku w październiku na wystawie?....
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p.
Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p

Posted

[quote name='furciaczek']ale sie rozpisalas:evil_lol:[/quote]

Prawda:loveu:, bo ja taka wygadana dziewczyna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam sie przywitać z TŁa...........i twoimi faflunkami:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
Czujem się przywitana ja i moje fafluny :loveu:
Witaj Bea:loveu:

Posted

[quote name='bonita']Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p.
Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...bo jakby co to my w Rybolku będziemy ...popatrzeć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Madzik13']Dzień dobry ciociu Bonito :multi:

Gdzie są fotki faflunów?[/quote]

Cześć Madziu :loveu:, fotek faflunów jeszcze ni ma:shake:, nawet w aparacie, trzeba dopiero popstrykać, a czasu dzisiaj mam kumpletny brak, i jeszcze ta pogoda taka.... pod psem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...bo jakby co to my w Rybolku będziemy ...popatrzeć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Ok :) :) :)
Ale szczerze powiedziawszy, to nie tylko ja jakoś się na te wystawy nie mogę wybrać:evil_lol:, Duśka ze swoją pańcią nie były w tym roku na ani jednej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( choć w katalogach wpisane były:cool3:)

Posted

Qurcze i choć bym bardzo teraz chciała Was Wszystkich poodwiedzać, to nie mogę:shake:, bo muszę już iść. A wieczorem jestem znowu padnięta jakaś:p. No nic...
Do wieczorka:hand:

Pamiętajcie o Trzymaniu kciukasków za kotka:cool3:

Posted

Witaj babciu:multi::multi::multi::multi:

trzymam kciukasy za domek dla kotecka:bigok: chociaż szczerze powiedziawszy fajnie ten futrzak wygląda w Waszej rodzince:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Nie wiem jeszcze Alu, czy pojadę, Wiesz ja cały ten rok miałam spędzić na wystawach, a byłam jak dotąd na jednej( no 2 tylko w Ustroniu bez Dikiego):oops::evil_lol: i szczerze powiem , że wcale mi się jeżdzić nie chce:p wcale!, Ale gdzieś pojechać muszę żeby z Dikim championat skończyć:p.
Zastanawiam się nad Wrocławiem, muszę z Tz-tem poważnie pogadać:diabloti:. Bo już termin przyjmowania zgłoszeń się kuncy:p[/quote]
nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy:[/quote]

No i problem "się rozwiązał", tak jak u mnie, też wybierałam się, wybierałam :evil_lol: ...

Posted

[quote name='Vectra']nie chce cię martwić , a może pocieszę ? :diabloti: przyjmowanie do Wrocławia skończyło się 13 sierpnia :angryy:[/quote]

Przedłużyli podobno do 27 sierpnia :cool3::evil_lol:, więc mogem siem kwilkę jeszcze zastanawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Przedłużyli podobno do 27 sierpnia :cool3::evil_lol:, więc mogem siem kwilkę jeszcze zastanawiać :evil_lol:[/quote]

noooooo popatrz :cool3: to ja chyba też zapisze Franeczka :siara:

Posted

[quote name='Imbir1']Witanko z samego rana:multi:[/quote]

Witanko:multi:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/67/d0bbd2c31defeed2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi: Kciukasy za domek dla kotecka :kciuki:[/quote]
Dziś ma jechać do nowego domku, będzie mieszkał w Czechowicach:cool3:
[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p[/quote]
Dzień doberek:loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']No i problem "się rozwiązał", tak jak u mnie, też wybierałam się, wybierałam :evil_lol: ...[/quote]

Jeszcze się nie rozwiązał :shake::evil_lol: Dobry dzionek:loveu: