Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z'][URL]http://images25.fotosik.pl/53/2324d2183a7683b0.jpg[/URL] :D :loveu:

Heloł Fafluńce :multi:[/quote]
Hej pańciu Maksiowa:loveu:
[quote name='Kitka20']Śliczny kotek śliczne zdjęcia faflunów.
Moja przy szczepieniach też jest dzielna wręcz kręci kuperkiem u weta nawet jak zastrzyk dostaje ona z kosmosu chyba jest[/quote]
One to chyba wszystkie takie twarde są, te boksie nasze:evil_lol:
[quote name='Anashar']Bonitko nie sądzisz, że przydałoby się te zdjecia na stronę fafluńcową wrzucicć? Niektóre są poprostu zabójcze :loveu: Muszą być na stronie i koniec!:razz:
[COLOR=Magenta]Myślisz:cool3:[/COLOR]

Zobaczcie tutaj :lol: :evil_lol::diabloti: :crazyeye: :cool3:
[URL]http://zgodzinski.com/smaczek/?q=http%3A%2F%2Feksodus.anashar.pl%2Fksiega%2Findex.php&m=0[/URL][/quote]
:crazyeye:co to qurde się tu stanuło:evil_lol:, w pierwszym momencie myślałam że jakiś wiluś przyatakował moją bosiową stronkę:evil_lol:
[quote name='Vectra']ten tygrys ma to coś w oczach co mnie przeraża :diabloti:
[COLOR=Magenta]Mnie też przeraziło:evil_lol:[/COLOR]
[URL]http://images23.fotosik.pl/53/140419db61878046.jpg[/URL]
już niebawem przekonasz się co mam na myśli :evil_lol:[/quote]
Ja się o tym nie przekonam:diabloti:, ale sąsiad co go od nas wziął już przeżywa jego tygrysią naturę na własnej skórze:diabloti::evil_lol:.

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Witam Cię
foty suuper.......zwłaszcza mewka i wydmy.............
coś tam dzieciom zakopała???? uczysz je.............tropić:diabloti::diabloti::diabloti:
pozdrowionka
[/B][/COLOR][/quote]
Dzieci się wspinały wysoko pod górę, a potem zjeżdżały na dół i tak chyba ze sto razy:evil_lol:, ja bym tak nie dała rady:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']halooo halooooo dobry dzien.....kawe bym prosila...bom slaba:cool1:[/quote]
Dobry, dobry, ale coś mi się zdaje że za wczas jeszcze na kaffę:diabloti:
[quote name='goldenka245']Cześć Kasiu!:multi::multi: Ale mam zaległości:shake::p
Fotki super!:loveu:[/quote]
Hej Goldenko :) A ile ja mam zaległości:shake:
[quote name='Kitka20']Dzińdobry(uporczywie w dzieciństwie tak mówiłam) z rana[/quote]
Dzińdybry pamiętam z takiego angielskiego serialu który leciał chyba z 10 lat temu Allo! Allo! czy jakoś tam:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to i ja poproszę ....
dzień dobry SIS:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Mam kawkę teraz serwnąć:cool3:, a nie śpisz Ty już czasem:diabloti:
[quote name='Kate I Luka'][SIZE=3]Hejo Mamcia :multi: [/SIZE]

ale brudne łapki :shake: :evil_lol:
[URL]http://images30.fotosik.pl/53/3e93b0f8c753849c.jpg[/URL][/quote]
łapki są tylko lekko zapruszone, nie brudne:evil_lol:
Witaj Córcia co ma pogodę :)
[quote name=':: FiGa ::']Bry faflunie ;)[/quote]
Hej! dobry dzionek:multi:
[quote name='evaxon']witaneczko popowrotowe:multi:[/quote]
Ewcia już wróciła:multi:
Idę pooglądać foty:multi:

Posted

Heloł fafluniasta rodzinko :multi:

[quote name='bonita']Dzińdybry pamiętam z takiego angielskiego serialu który leciał chyba z 10 lat temu Allo! Allo! czy jakoś tam:evil_lol:[/quote]
Hehe :D Też pamiętam :cool3: Niedawno znowu leciał :razz:

Posted

[quote name='bonita']:multi:Hej dziewczyny, już nie śpię:cool3:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][SIZE=2][B][I]...o masz , a napewno się wyspałas...;)[/I][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][SIZE=2][B][I]...o masz , a napewno się wyspałas...;)[/I][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
O taaaaaaak:loveu: wyspana sem jest, będę mogłą długo dziś sobie siedzieć :evil_lol:
[quote name='evaxon']:evil_lol: bo Bonita to Busz...menka:diabloti:[/quote]
Bush-menka:diabloti: Heloł wypoczęta Efka:multi:
[quote name=':: FiGa ::']Bry faflunciowe :cool3:[/quote]
Brywieczór , fajny dzień był :loveu: jaK ja lubię lato:loveu:
[quote name='Donvitow']Buzioaki. fIGA czy o dalmarteńczxyk ?[/quote]
Buzioaki przekazane:evil_lol: witanko :multi:
[quote name='Werka']Cze Bonitki;)[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...sis cosik się ostatnio opuszczasz ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Ja, no co Ty:evil_lol: ja siem staram jak mogem:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:..no sis...ja wstaję 7.45 .......naj obowiązki ...pies , zakupy ....a potem kompecek....;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Widzisz sis jak masz fajnie:cool3: widzisz, a ja otwieram jedno oko, a kompicek już zajęty:p, wracam kompuś zarezerwowany:placz:, kładę się wieczorkiem, a tu kompuś nadal idzie:shake: i to nie ja na nim siedze:shake:. Co mam z tym zrobić? he:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Hej Kasiula!:multi::loveu:
Może jakieś fotki, co?:cool3:[/quote]

Na najblizsze 2 h mam komp zajęty:p, jak się potem odzajemni to wstawię coś niecoś:diabloti:
Witaj Goldenko :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Widzisz sis jak masz fajnie:cool3: widzisz, a ja otwieram jedno oko, a kompicek już zajęty:p, wracam kompuś zarezerwowany:placz:, kładę się wieczorkiem, a tu kompuś nadal idzie:shake: i to nie ja na nim siedze:shake:. Co mam z tym zrobić? he:cool3::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)...ale ja o 9 jestem juz na kompeczku :p[/I][/B][/FONT][/COLOR]