Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Mamciu Droga :)

U nas piękne słonko świeci, córcia w ogródeczku się poopalała :multi:

a tu prawdziwy strażnik Texasu :cool3:
[url]http://images23.fotosik.pl/51/f9005be34a1fc673.jpg[/url]

Posted

[quote name='bonita']Wróciłam zadziałałam:roll: i działa:evil_lol:

Witajcie Asiaczki:multi:[/quote]
Noooo, musiałaś nieźle działać, bo mi nawet zaczęły potwierdzenia na maila przychodzić...:lol:

[quote name='bonita']Grusia :loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images30.fotosik.pl/51/5135f381d18b3880.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Ja w tym roku jadłam "latosie" o nazwie "Sobieski". A to jaka odmiana? Klapsiorek?
Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']Witaj Bonitko ciotko moja :diabloti:
wpadłam na rybke :diabloti:[/quote]

Hej :multi: miło że wpadnułaś :)

U nas aktualnie jemy gruszki i śliwki:p:evil_lol:
Rybki poszły w zapomnienie...:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Hej :multi: miło że wpadnułaś :)

U nas aktualnie jemy gruszki i śliwki:p:evil_lol:
Rybki poszły w zapomnienie...:evil_lol:[/quote]
a u mnie wymarzli śliwki :placz: gruszków jak na likarstwo :shake:
a rybów nie cierpie :angryy: no chyba że w akwarium :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witanko z wieczorka :multi:[/quote]
Hej, hej dobry wieczorek:multi:
[quote name='madzia i medor']Witaj, to ja, córka marnotrawna:loveu::loveu::loveu: :diabloti:[/quote]
No co TY:crazyeye:, Ty marnotrawne dziecko byś miała być, nigdy!:loveu::loveu::loveu::diabloti:
[quote name='zuzolandia']Witanko i pozdrawianko faflunkowa rodzinko !!!!!!!
skoro dogo smiga to sem idem wstecz foty łobejrzec ;-) heeheheh
buziaczki[/quote]
Oj śmiga sobie dogo :D
Witaj Zuzolandio koffana:multi:

Posted

[quote name='Vectra']a u mnie wymarzli śliwki :placz: gruszków jak na likarstwo :shake:
a rybów nie cierpie :angryy: no chyba że w akwarium :evil_lol:[/quote]

U nas gruszki i śliwki sypią się z drzew kilogramami:p, jeszcze tyle nie było:crazyeye: nie do przejedzenia:shake::evil_lol:

Ja rybów też nie jadam:shake: nawet na święta wielkie:evil_lol:, ale nad morzem zrobiłam wyjątek- przemogłam sie i... smakowało:loveu::evil_lol: ( śledzika nawet tam nie przełknęłam:evil_lol:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, musiałaś nieźle działać, bo mi nawet zaczęły potwierdzenia na maila przychodzić...:lol:

Ja w tym roku jadłam "latosie" o nazwie "Sobieski". A to jaka odmiana? Klapsiorek?
Pzdr.[/quote]

Wiesz że ja nie wiem:oops:, nie znam się na grusiach:oops:- wstyd!

Posted

Noooo siem w koncu fotecko poobejrzywałam ;-) tak na spokojnie bez nerwów ;-) bo prozac sie mnie skonczył ;-) wiec dogo musi chodzic spiewajaco ;-) ehheeeehehhe
sliczne zdjatka ;-) a grusia mniamusna ;-)

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć:p

[URL]http://img467.imageshack.us/img467/4679/088e91d04c2e5e80ip5.jpg[/URL]

Śliczności:loveu: [/quote]
:evil_lol:głupolek . Hejka:multi:

[quote name=':: FiGa ::'][URL]http://images30.fotosik.pl/51/6c48620c3731ba34.jpg[/URL]
On jest niemozliwy :loveu:[/quote]
Tak ładnie prosi oczkami o gruszkę:evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']Dikuś nie tylko śliczny, ale ma fajną mimikę, po kim to, po kim...?[/quote]
Chyba po tacie, mama takich nie robi:evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']Witaj Mamciu Droga :)

U nas piękne słonko świeci, córcia w ogródeczku się poopalała :multi:

a tu prawdziwy strażnik Texasu :cool3:
[URL]http://images23.fotosik.pl/51/f9005be34a1fc673.jpg[/URL][/quote]
Cieszkam się córciu że i do Was słonko zaglądło:loveu:
Opalaj opalaj trza grzać kostki przed zimą:evil_lol:
[quote name='Kati']Ale dikuś ma słodka mordkę, urocza ta ostatnia fotka. :)[/quote]
On takie minki robi, a potem się dziwi że go chcę całować:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']śledzika to ja i lubie w oliwie z octem ;)
w zeszłym roku było od groma gruszków i śliwków , spadywały z drzew i gniły
a w tym NIC :([/quote]

No właśnie , a ja śledzika nie przełknę:shake: choćby nie wiem co, staje mi w gardle i nie przechodzi:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']U nas gruszki i śliwki sypią się z drzew kilogramami:p, jeszcze tyle nie było:crazyeye: nie do przejedzenia:shake::evil_lol:

Ja rybów też nie jadam:shake: nawet na święta wielkie:evil_lol:, ale nad morzem zrobiłam wyjątek- przemogłam sie i... smakowało:loveu::evil_lol: ( śledzika nawet tam nie przełknęłam:evil_lol:)[/quote]
Dziecko moje kochane poje gruś i śliwek :loveu: Ja nie pojem :shake: Zmoroszelmy zjedzą wszystko zanim dojrzeje :evil_lol: Szelma dzisiaj to nawet wierzbe oenetrowała czy przypadkiem coś na niej smakowitego nie rośnie :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a ja to ze slodyczy najbardziej lubie ...sledzie:diabloti:[/quote]

Ja do śledzi podchodziłam już na wiele sposobów, ale ni ma szans:shake:. A rybki to ja lubię takie, które rybą nie pachną:diabloti:, czyli np Halibut, Łosoś tak trochę się jeszcze łapie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dziecko moje kochane poje gruś i śliwek :loveu: Ja nie pojem :shake: Zmoroszelmy zjedzą wszystko zanim dojrzeje :evil_lol: Szelma dzisiaj to nawet wierzbe oenetrowała czy przypadkiem coś na niej smakowitego nie rośnie :diabloti:[/quote]

Nasze też jedzą od rana do wieczora:evil_lol:, ale muszę stwierdzić, że nie dają rady:shake:, bywały lata co się grusi ani jednej nie skosztowało, bo psy czuwały:evil_lol:, ale teraz są bezsilne wobec tego ogromu sypiącego się z drzew:evil_lol:. Co nie szkodzi im jednak w sępieniu kiedy sobie jakąś spokojnie wcinam:p