Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopier zajarzyłam o co biega z ta fryzurką ...ciężko dziś mi myślenie przychodzi:oops:...pogoda nieodpowiednia do wysiłków intelektualnych:diabloti: Cze Sis;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 witaaam :loveu: co dzisiaj słychać ? byłaś na rolikach ??? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopier zajarzyłam o co biega z ta fryzurką ...ciężko dziś mi myślenie przychodzi:oops:...pogoda nieodpowiednia do wysiłków intelektualnych:diabloti: Cze Sis;) [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Aga K']witaaam :loveu: co dzisiaj słychać ? byłaś na rolikach ??? :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [B]Włąśnie wróciliśmy:eviltong::eviltong:[/B]:eviltong: [B]Fajnie było :) szkoda tylko że pada:p[/B] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='bonita']:megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Włąśnie wróciliśmy:eviltong::eviltong:[/B]:eviltong: [B]Fajnie było :) szkoda tylko że pada:p[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:nie wolno się śmiać z siostry bliźniaczki:diabloti: zaje2bista pogoda:angryy: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='bonita'][B]Witaj cócia, ten jedyny w roku Twój dzionek już minął:diabloti: i dalej mamcia rządzi:diabloti::evil_lol:[/B] [/QUOTE] Powiało grozą... :smhair2: :smhair2: :smhair2: :loveu: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']foty foty gdzie sa foty:diabloti:[/quote] [B]No właśnie:cool3:gdzie są:niewiem::evil_lol: [/B] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bonita a na co ci te foty potrzebne:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: witam:multi: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']bonita a na co ci te foty potrzebne:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: witam:multi:[/quote] [B]Hej oświecona:multi:[/B] [B]No jak na co:cool3:, żeby obglądalność blożka wzrosła:p:evil_lol: Jutro pocykam jakieś deszczowe fotki:loveu: zza płotki:diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='bonita'][B]Hej oświecona:multi:[/B] [B]No jak na co:cool3:, żeby obglądalność blożka wzrosła:p:evil_lol: Jutro pocykam jakieś deszczowe fotki:loveu: zza płotki:diabloti: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:heyka ....nie rób fotecek w deszczu , bo ...........bo ci klisza zamoknie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iza i Avanti Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cześc Bonitka! Proszę o podpowiedź, na której stronie znajdę siakieś nowe zdjęcia ;) Bo mnie tu dłuuuuuuuuugo nie było ... Quote
Kitka20 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cze Bonitko co tak zamilkłaś?? Zapraszam do mnie na świerzą dostawe fotek:lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszam sie przywitać żadnych fot faflunów niedałaś??? łeeeeeeeeeeeee:shake::shake:[/B][/COLOR] Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [B]A słyszałyście że na dogo od 12-go mają być znowu remonty, a po nich nie wiadomo co zastaniemy:placz:Co się stanie z naszymi blożkami:p, jak sobie o tym pomyślę to mi się wklejać fot odechciewa:shake:.[/B] Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='bonita'][B]A słyszałyście że na dogo od 12-go mają być znowu remonty, a po nich nie wiadomo co zastaniemy:placz:Co się stanie z naszymi blożkami:p, jak sobie o tym pomyślę to mi się wklejać fot odechciewa:shake:.[/B][/quote] :crazyeye: yyy ze coo???:roll: i po ch.. oni to robia?i tak ch.. bedzie chodzic:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='bonita'][B]A słyszałyście że na dogo od 12-go mają być znowu remonty, a po nich nie wiadomo co zastaniemy:placz:Co się stanie z naszymi blożkami:p, jak sobie o tym pomyślę to mi się wklejać fot odechciewa:shake:.[/B][/quote][B][I]:placz:[COLOR=Red][FONT=Arial]mnie też niewesoło jest............cze sis:loveu:[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 czesc Kasiu:) daj nam pare fot .....jak dogo zdechnie to bedziemy mialy w pamieci fafluny twe slodkie:loveu: Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [B]Mroczne fotki:cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/da750a038640ea32.jpg[/IMG][/URL] Diki ze swoim aporcikiem z odzysku :grin: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/57/2800b829239517dc.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/129/408743ff282d74e3.jpg[/IMG][/URL] [/B] Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/129/387b21bf6bcdeae4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts