Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witam mamcię:p:p:p Kaj ze była:shake:

Twoja mamcia córciu pracowała nad rozprcowaniem kompika:p i jak widzć się udało- bo jestem:multi: :multi: :multi:
Teraz to tylko czasu brak.... zeby być ciągle z Wami:p

Pozdrowionka:cool1:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Oj,coś na krótko wpadłaś kuzynko ;)

:cool3: jestem znowu:evil_lol:

Witaj kuzynko:loveu: , zniknęło mi wielokrotne cytowanie:mad: , edytowania też już ni ma na stałe:p a na dodatek ktoś ukradł moje 2 ogieńki i zastąpił je 1 łapką:placz: . Miałam napisanych ponad 6000 pościków, a pisze, że 167:crazyeye: , to musi być magia:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='bonita']:cool3: jestem znowu:evil_lol:

Witaj kuzynko:loveu: , zniknęło mi wielokrotne cytowanie:mad: , edytowania też już ni ma na stałe:p a na dodatek ktoś ukradł moje 2 ogieńki i zastąpił je 1 łapką:placz: . Miałam napisanych ponad 6000 pościków, a pisze, że 167:crazyeye: , to musi być magia:diabloti: :diabloti: :diabloti:
To nie magia...to Administracja ;).Anulowali posty z fotoblogów oraz z offa i na tych działach nie ma już naliczania.A edycja przecież wróciła...ja mam :eviltong:.

Posted

[quote name='misiaczek']To nie magia...to Administracja ;).Anulowali posty z fotoblogów oraz z offa i na tych działach nie ma już naliczania.A edycja przecież wróciła...ja mam :eviltong:.

Tak, ja też już mam:cool3: znowu będę sobie edytować:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jezdeś, jezdeś:multi::multi::multi:
To rób córusi sniadanko:diabloti:

A co by Madzia chciała na śniadanko:cool3: , płatki Nesquik z mleczkiem:diabloti: :evil_lol: , czy jajeczko na mięczko:diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Fajnie, że jesteś, smutno bez Ciebie i Psiaków.:loveu:

Ale miło takie słowa przeczytać z rana:loveu: :loveu: :loveu:
Witaj Jagoda:multi:

Mam fotki Dikiego, ale muszę je jakoś zmniejszyć :p , a programów wgranych na komp nie mam żadnych:shake:

Posted

Najlepsze, bo zpomniałam hasłą jakiego używałm na fotosiku:oops: i dopiero do mnie przyjdzie wiadomośc z przypomnieniem:p . To dlatego że cały Windows instalowałam na nowo , więc teraz we wszystkich programach muszę się logować na nowo:shake: , niby wszędzie- poza chyba jednym forum bonita się nazywam:evil_lol: , ale hasło nie wszędzie takie samo mam...i tu pojawia się problem:evil_lol: , bilobil jest więc dla mnie konieczny:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj mła sis ...za 2 tygodnie z haczykiem:razz: sie spotkamy;)[/FONT]

:multi: Tak, i cieszkam się z tego niezmiernie:loveu:

Posted

[quote name='bonita']A co by Madzia chciała na śniadanko:cool3: , płatki Nesquik z mleczkiem:diabloti: :evil_lol: , czy jajeczko na mięczko:diabloti:
Mamciu, ja się odchudzam:obrazic:obrazic::diabloti:
Witaj kochana:multi: