bonita Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, u Ciebie w galerii, jak zawsze, tłoczno od gości i zdjęć... Wróbelek zniewalający! Witaj Jagoda:multi: [quote name='Kate I Luka']jaki zawzięty wzrok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć zapracowana i zabiegana Mamciu :multi: Witaj córciu :loveu: zaraz idę do kościółka na spotkanie przed komunią:cool3: [quote name='evaxon']witanko:multi: :multi: :multi: Helołki:multi: [quote name='BeaC']..................podpłotowe pożeractwo trawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj;) Trawa jest pyssna . Witanko ! [quote name='dealer']dotarlam i tu do elemelelkowni:loveu: dzien doberek:) No jesteś w końcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='bonita']I właśnie po to elemelki mają sksydełka:evil_lol: Dwa Dikusie:evil_lol: na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to da osobne psiaki:grin: Quote
DORRAG Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Bonitko:p Oj chyba widzę podwójnie:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 O! potrafisz już klonować.To ja już zamawiam miejsce na kiedyś po kloniki moich boksików;) Quote
leemonca Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 a jednak syjamczyki!!! wydało się w końcu:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kobiety wiem ze kruca bomba mało casu... ale prosze pomoc mi w wyborze...kiecuchny....na komunie... u mnie...zbiórka.....:diabloti: rany jaki lans.... ale tam sa foty kiecek i zapraszam......:loveu: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']kobiety wiem ze kruca bomba mało casu... ale prosze pomoc mi w wyborze...kiecuchny....na komunie... u mnie...zbiórka.....:diabloti: rany jaki lans.... ale tam sa foty kiecek i zapraszam......:loveu: Już lecem :D może sobie odgapię:cool3::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='bonita']Już lecem :D może sobie odgapię:cool3::evil_lol: od co?????????:crazyeye: :crazyeye: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']od co?????????:crazyeye: :crazyeye: No od Ciebie kieckę:diabloti: :evil_lol: na kumunię, bo ja jeszcze wdzianka nie mam:shake: . Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Sjamskie:loveu: :loveu: Jaki on jest różowiutki......jęzorek posuje mu do częsci pysia pod nochalem:evil_lol: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 halo Kasiu:multi: ja juz kawczke mam gotowa:) Quote
bonita Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Witamy :bigcool::bigcool: Hejo córcia:multi: [quote name='paula_z']Dobry Wieczorek :p Dobry o poranku:multi: [quote name='Agnieszka PPP'] Sjamskie:loveu: :loveu: Jaki on jest różowiutki......jęzorek posuje mu do częsci pysia pod nochalem:evil_lol: A o którym piesku mówisz:cool3: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Dobranoc Pańci, Boksikom! Dobry ranek pańciu Kiri i Korusi:loveu: [quote name='BeaC']..............witam:multi: Cześć :multi: [quote name='dealer']halo Kasiu:multi: ja juz kawczke mam gotowa:) Podnoszem kiece i lecem:evil_lol: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Co dwa Dikusie, to nie jeden:razz: ... O tak :D im więcej tym lepiej :evil_lol: [quote name='evaxon']na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to da osobne psiaki:grin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewa dała się nabrać, Ewa dała się nabrać [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p Oj chyba widzę podwójnie:evil_lol: Cześć:multi: Dobrze widzisz się klonują:evil_lol: [quote name='ferraribox']O! potrafisz już klonować.To ja już zamawiam miejsce na kiedyś po kloniki moich boksików;) Ok zamówienie przyjętę:multi: będę klonować Ferraribox-ie:sweetCyb: [quote name='leemonca']a jednak syjamczyki!!! wydało się w końcu:mad: No:razz: wydało się:shake: :evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc Bonitko Melduje sie, ze jestem :multi: Witaj praxxx babciu, pozdrowienia dla rozrabiaki i grzecnej Sabci Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:klonowany Diluś w galerii ;) witaj sis.....czy u was też pada:razz: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:klonowany Diluś w galerii ;) witaj sis.....czy u was też pada:razz: Rano lało równo, teraz tak leciutko padusia:loveu::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']No od Ciebie kieckę:diabloti: :evil_lol: na kumunię, bo ja jeszcze wdzianka nie mam:shake: . o kurcze...a ja jeszcze tylko menu musze ustalic w restauracyjce gdzie robimy poczestunek..... no i odprasowac garniturek miska ....i to chyba tyle z takich organizacyjnych spraw.:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czesc kobietko..... miłego dnia..... Quote
bonita Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze...a ja jeszcze tylko menu musze ustalic w restauracyjce gdzie robimy poczestunek..... no i odprasowac garniturek miska ....i to chyba tyle z takich organizacyjnych spraw.:loveu: My menu mamy już ustalone:cool3: będzie wszystko co się dało:evil_lol: u nas jest komunijne szaleństwo na maxa, bo robimy dwie komunie w rodzinie w jeden dzień, oj będzie się działo, oj tak! Ja w sumie to mam już wszystko przygotowane oprócz mojego ubrania, normalnie nie mam co na siebie włożyć i nie mam pomysłu:shake:, muszę jechać do miasta i pozaglądać po sklepach, zorientować, co się teraz nosi:evil_lol: a nastąpi to w przyszłym tygodniu- myślę:p Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Rano lało równo, teraz tak leciutko padusia:loveu::evil_lol: :angryy:nie lubie takich zmian pogody Quote
Recommended Posts