bonita Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']ja to w ogole jeden wielki chodzacy talent jestem...taki niedoceniony:diabloti: O i gadu gadu masz, ja tyż:cool3: Możemy tam kiedy sobie porozmawiać o naszych niedocenionych talentach:diabloti: i powspierać się duchowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']O i gadu gadu masz, ja tyż:cool3: Możemy tam kiedy sobie porozmawiać o naszych niedocenionych talentach:diabloti: i powspierać się duchowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam gie i tlena mam i skejpa tyz :) Quote
bonita Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']mam gie i tlena mam i skejpa tyz :) Tlena nie mam :placz:, ale skajpa mom:evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Tlena nie mam :placz:, ale skajpa mom:evil_lol: to czym ty oddychasz???:razz: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']to czym ty oddychasz???:razz: No powietrzem świeżym:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy, dołączamy się z własną kawusią...:razz: Quote
sylwiaskalska Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witajcie Witajcie :loveu: w poniedziałek chociaż tego dnia nie lubie bo po pięknym weekendzie trzeba być w robocie:mad: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Tlena nie mam :placz:, ale skajpa mom:evil_lol: mamuśka mikrofon zakupiłaś:cool3: :cool3: :cool3: Witam Was :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witaj Bonitkowa Mamciu Kasiu :calus: :calus: :calus: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, dołączamy się z własną kawusią...:razz: O Jagoda z wasną kawą:evil_lol:, a mnie nie ma:oops: [quote name='sylwiaskalska']Witajcie Witajcie :loveu: w poniedziałek chociaż tego dnia nie lubie bo po pięknym weekendzie trzeba być w robocie:mad: Ja też nie lubę poniedziałków:p, a najbardziej piatki lubię :D wieczorową porą:cool3: [quote name='madzia i medor']mamuśka mikrofon zakupiłaś:cool3: Witam Was :loveu: Tak córciu mogę się łączyć z głosem:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Witaj Bonitkowa Mamciu Kasiu :calus: Witaj Kasiu moja córusiu:loveu: [quote name='tygra']Cześć Bonitka!!! Czecho :) [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p Dobry wieczorek :) [quote name='Agnieszka PPP']Witam Bonitko:p Witanko Agnieszko :) Quote
bonita Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 A teraz troszkę fotencji :) Kilka cfiatów Quote
Recommended Posts