bonita Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień doberek:multi: [quote name='paula_z']Cześć Kasiu i fafluny :loveu: [quote name='Kate I Luka']Mamcia witaj wiosennego weekendowego pierwszego dzionka :multi: [quote name='PIKA']Bonitko jak tam sloneczny dzionek Ci minął? [quote name='evaxon']i gdzie foteczki?:niewiem: [quote name='Agnieszka PPP']:cool1: A mi sie spać nie chce:p pozdrowionka Bonita:p [quote name='Iza i Avanti']Heloł w słoneczny poranek :) [quote name='AgusiaTerierka']Piękny niedzielny poranek... Witanko o poranku :multi: Pogoda dziś równie piękna co wczoraj, więc nie ma co w chałpie siedzieć:cool3: , trza gdzieś iść -może na spacer :) A wczoraj my grilowali i sprzątali, Tz samochody kąpał:p , nie wiem po co, przecież jeszcze rąk nie brudziły jak się ich dotykało:evil_lol:, no ale jak lubi:razz: . Foteczki mam jak się uda:p to wkleję :D Życzę Wszystkim zaglądającym udanej i bardzo słonecznej niedzieli:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Śliczności. Uwielbiam galerie boksiowe.:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bonita']Merola jeszcze trochę [quote name='bonita']zły [quote name='bonita']Czekający na oddanie krokusia [quote name='bonita']Nerwowy, że długo go nie dostaje Kocham boksie za ich mimikę, poczucie humoru:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 A teraz już zadowolona :) sen ,z krokusiem oczywiście Quote
bonita Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 a tu krok atakujący ;) i prawie bez głowy Quote
DORRAG Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bonita']Witanko o poranku :multi: Życzę Wszystkim zaglądającym udanej i bardzo słonecznej niedzieli:loveu: :loveu: :loveu: Cześć:p My też życzyny udanej niedzieli:multi: Bo na dworze pięknie:multi: [quote name='bonita']Nerwowy, że długo go nie dostaje Ale super minka:loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bonita']zły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie naburmuszone Merolkowe pycho:loveu: cześć sisters:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bonita']Zawsze śpi zwijając się w kłębek :) Ona jest nie do przebicia z tym krokodylem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita'][B]Język sam się pcha d o kroka :) Jęzorek:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 W dole płynie woda, A nad wodą gęsta mgła. Serdeczne pozdrowienia z Katowic Zasyłam Mamci ja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Kasiu :multi: Ja teraz czekam na relacje z porodu z Twojej hodowli ;) Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :loveu: hehe zajedwabista fotecka:loveu: witanko :D Quote
Recommended Posts