puchu Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Spać próbowałam, kiedy to to mnie zaatakowało :mad: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/43/417716332aa9fcde.jpg[/IMG][/URL] Quote
puchu Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A tak w ogóle to coś jej ostatnio odbiło i co się ręka tudzież twarz pojawi przed nosem, natychmiast włącza się opcja zmywarki :shake: :evil_lol: Cienko widze nasze spacerki w najbliższych dniach. Jak mnie zwiewa, to ta kruszynka będzie latać... Jeszcze tydzień i ferie... Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='puchu']A tak w ogóle to coś jej ostatnio odbiło i co się ręka tudzież twarz pojawi przed nosem, natychmiast włącza się opcja zmywarki :shake: :evil_lol: Cienko widze nasze spacerki w najbliższych dniach. Jak mnie zwiewa, to ta kruszynka będzie latać... Jeszcze tydzień i ferie...[/quote] jak ja wczoraj byłam z Mickey wieczorem na polQ to narmalnie aż go cofało jak zawialo mocniej...śmiesznie to wyglądało bo on za wszelką cene chciał udawać wielkiego psa któremu wiatr w niczym nie przeszkadza:evil_lol: :cool3: Quote
Xiara Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images14.fotosik.pl/43/a4bf9ff70ba133e0.jpg[/IMG][/URL] Jak się pięknie rozwala na tym łóżeczku :loveu: :cool3: Quote
haska_12 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [IMG]http://images14.fotosik.pl/43/16640f0e72172d19.jpg[/IMG] "Ale jestem dłuuuuuuuga ! :multi: :loveu: :multi:" Quote
Korenia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Rzeczywiśćie jej w różu do pyszczzka ;) Quote
nuuska Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej. Puchu Ty jestes z Warszawy, prawda? Nie znasz tam kogoś kto by mógł psiaka na tymczas chociaż wziąć? Wiem, że o to bardzo trudno, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi. Quote
puchu Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A jaki pies? Jak mały i nie na długo, to może i u mnie by się dało... Ale popytam. Jakieś dzielnica preferowana? Quote
nuuska Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pies wielkości owczarka niemieckiego. Tutaj masz link do jego wątku: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38819[/url] Ja też pytam wśród znajomych tyle że ja to mam akurat daleko do Warszawy :( Na jak długo nie potrafię powiedzieć, chodzi o to żeby go jak najszybciej zabrać z miejsca w którym teraz przebywa i zacząć szukać docelowego domku. Quote
puchu Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Troche zaduży jak na moje warunki mieszkaniowe... Popytam, się zobaczymy Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witam:D p.s. śliczny banerek:loveu: Quote
puchu Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dobry :) Mnie też się bardzo podoba :loveu: Nuuska zrobiła :) Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='puchu']Dobry :) Mnie też się bardzo podoba :loveu: Nuuska zrobiła :)[/quote] taki wiosenny :D ale wiosne to mozna spotkac nie tylko na Twoim banerku:evil_lol: u nas już widać pierwsze oznaki:evil_lol: w środku zimy:roll: Quote
puchu Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi: Quote
Korenia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='puchu']Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi:[/quote] Oby!! Ja będę miałą ferie od za tygodnia ;) Wy kiedy macie ? Quote
puchu Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Też za tydzień. A najlepsze jes to, że w tym tygodniu mamy skrócone lekcje ze względu na rady ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='puchu'] Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi:[/quote] ja widziałam już rozkwintnięte kwiatki i trawke kiełkującą z ziemi...aaaaa i jeszcze widziałam kiedyś tęcze taką wielką i kolorową:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Korenia']Oby!! Ja będę miałą ferie od za tygodnia ;) Wy kiedy macie ?[/quote] ja mam od 10 lutego...i wtedy też mam studniówke:evil_lol: Quote
Korenia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='puchu']Też za tydzień. A najlepsze jes to, że w tym tygodniu mamy skrócone lekcje ze względu na rady ;)[/quote] Ja mam nadzieję, że będziemy mieć skrócone... Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja widziałam już rozkwintnięte kwiatki i trawke kiełkującą z ziemi...[/quote] Też widziałam :D Nie wiadomo czy to zima, wiosna, czy może jeszcze jesień :D Ja mam ferie już od tygodnia ;) Quote
puchu Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Chyba zima idzie :multi: Rano coś nieśmiało prószyło :multi: wstałam sobie dzisiaj prze 10. Aria aktualnie chrapie obok. Jestem "chora" i chyba przedłużo sobie ferie o tydzień :razz: Quote
puchu Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Zgaqdnijcie gdzie siiedzi pannica? Tak na moich kolanach, zawzięcie podgryzające ręce...:shake: :evil_lol: Quote
puchu Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Nową karme jej kupiła. Wcina, aż się uszy trzęsą :evil_lol: Mam nadzieję, że za jakiś czas nie będzie znowu grymasić :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='puchu']Zgaqdnijcie gdzie siiedzi pannica? Tak na moich kolanach, zawzięcie podgryzające ręce...:shake: :evil_lol:[/quote] moja psica też często leży mi na kolanach w sumie to spi....lubi to strasznie czy siedze na kompie czy przed tv...:cool3: Quote
Recommended Posts