Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spać próbowałam, kiedy to to mnie zaatakowało :mad:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/43/417716332aa9fcde.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A tak w ogóle to coś jej ostatnio odbiło i co się ręka tudzież twarz pojawi przed nosem, natychmiast włącza się opcja zmywarki :shake: :evil_lol:

Cienko widze nasze spacerki w najbliższych dniach. Jak mnie zwiewa, to ta kruszynka będzie latać...

Jeszcze tydzień i ferie...

Posted

[quote name='puchu']A tak w ogóle to coś jej ostatnio odbiło i co się ręka tudzież twarz pojawi przed nosem, natychmiast włącza się opcja zmywarki :shake: :evil_lol:

Cienko widze nasze spacerki w najbliższych dniach. Jak mnie zwiewa, to ta kruszynka będzie latać...

Jeszcze tydzień i ferie...[/quote]
jak ja wczoraj byłam z Mickey wieczorem na polQ to narmalnie aż go cofało jak zawialo mocniej...śmiesznie to wyglądało bo on za wszelką cene chciał udawać wielkiego psa któremu wiatr w niczym nie przeszkadza:evil_lol: :cool3:

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images14.fotosik.pl/43/a4bf9ff70ba133e0.jpg[/IMG][/URL]
Jak się pięknie rozwala na tym łóżeczku :loveu: :cool3:

Posted

Hej. Puchu Ty jestes z Warszawy, prawda? Nie znasz tam kogoś kto by mógł psiaka na tymczas chociaż wziąć? Wiem, że o to bardzo trudno, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi.

Posted

Pies wielkości owczarka niemieckiego. Tutaj masz link do jego wątku:
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38819[/url]
Ja też pytam wśród znajomych tyle że ja to mam akurat daleko do Warszawy :(
Na jak długo nie potrafię powiedzieć, chodzi o to żeby go jak najszybciej zabrać z miejsca w którym teraz przebywa i zacząć szukać docelowego domku.

Posted

[quote name='puchu']Dobry :)
Mnie też się bardzo podoba :loveu: Nuuska zrobiła :)[/quote]
taki wiosenny :D
ale wiosne to mozna spotkac nie tylko na Twoim banerku:evil_lol:
u nas już widać pierwsze oznaki:evil_lol: w środku zimy:roll:

Posted

Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi:

Posted

[quote name='puchu']Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi:[/quote]
Oby!! Ja będę miałą ferie od za tygodnia ;) Wy kiedy macie ?

Posted

[quote name='puchu']
Ostatnio ze spacerku wróciła z gałązką z dużymi, zielonymi pączkami :roll: Ale podobno w przyszłym tyg ma spaść śnieg :multi:[/quote]
ja widziałam już rozkwintnięte kwiatki i trawke kiełkującą z ziemi...aaaaa i jeszcze widziałam kiedyś tęcze taką wielką i kolorową:evil_lol:

Posted

[quote name='puchu']Też za tydzień. A najlepsze jes to, że w tym tygodniu mamy skrócone lekcje ze względu na rady ;)[/quote]
Ja mam nadzieję, że będziemy mieć skrócone...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ja widziałam już rozkwintnięte kwiatki i trawke kiełkującą z ziemi...[/quote]
Też widziałam :D Nie wiadomo czy to zima, wiosna, czy może jeszcze jesień :D

Ja mam ferie już od tygodnia ;)

Posted

Chyba zima idzie :multi: Rano coś nieśmiało prószyło :multi:

wstałam sobie dzisiaj prze 10. Aria aktualnie chrapie obok. Jestem "chora" i chyba przedłużo sobie ferie o tydzień :razz:

Posted

Nową karme jej kupiła. Wcina, aż się uszy trzęsą :evil_lol: Mam nadzieję, że za jakiś czas nie będzie znowu grymasić :shake:

Posted

[quote name='puchu']Zgaqdnijcie gdzie siiedzi pannica?
Tak na moich kolanach, zawzięcie podgryzające ręce...:shake: :evil_lol:[/quote]
moja psica też często leży mi na kolanach w sumie to spi....lubi to strasznie czy siedze na kompie czy przed tv...:cool3: