Jump to content
Dogomania

Czy przezyje/Wyzelka szorstka ORA/ oraz mala Hesia/Z Miedar

Recommended Posts

Posted

a tu inny skundlony szczeniolek po wyzelce szorstkowlosej
[IMG]http://images50.fotosik.pl/367/b4a86902fab02aa8.jpg[/IMG]
[IMG]http://images43.fotosik.pl/367/edf3777e84f2bffa.jpg[/IMG]
jakze podobny

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten piesek to takie dwa w jednym korpus wyżli , tylko główka nie taka:) Manio był w poniedziałek kastrowany i zaczipowany , wszystko z nim ok, śpi sobie teraz w boksie wewnętrznym.W czwartek po Mania przyjeżdżają z Krakowa nowi właściciele.Podobno totalnie w Manka zapatrzeni , bo widzą w nim poprzednią wyżełkę.Państwo lubią podróżować i mają nadzieje, że Maniuś też ma zapał podróżnika.Miemy nadzieję , że w końcu wszystko będzie dobrze. Kanna buziaki ogromniaste ode mnie i od Mania już Ty dobrze wiesz za co:)

Posted

[quote name='dominikabankert']ten piesek to takie dwa w jednym korpus wyżli , tylko główka nie taka:) Manio był w poniedziałek kastrowany i zaczipowany , wszystko z nim ok, śpi sobie teraz w boksie wewnętrznym.W czwartek po Mania przyjeżdżają z Krakowa nowi właściciele.Podobno totalnie w Manka zapatrzeni , bo widzą w nim poprzednią wyżełkę.Państwo lubią podróżować i mają nadzieje, że Maniuś też ma zapał podróżnika.Miemy nadzieję , że w końcu wszystko będzie dobrze. Kanna buziaki ogromniaste ode mnie i od Mania już Ty dobrze wiesz za co:)[/QUOTE]
fajnie...tylko troszkę nie rozumiem dlaczego p. Ela do mnie nie zadzwoniła:-(...miło by mi było

Posted

Kanna nie wiem...,. wiesz psie sprawy totalnie panią Ele zdominowały , przecież oprócz Mania ma ich jeszcze kilkanaście...W każdym razie bardzo dobre wrażenie zrobili ci państwo.Może ona myśli , ze jesteś w stałym kontakcie z tym Państwem i wszystko wiesz.No i na stronce fundacji będą podziękowania dla tych , którzy losem Mania się przejęli.Ale najpierw trzeba chłopaka do Małopolskich stron dowieźć.Sama nigdy w Krakowie nie byłam i nawet Manio mnie w tym wyprzedził.

Posted

dziś była wizyta u Ory...no ..mała potrafi rozkochać....w piątek przyjeżdża cała rodzinka

jeśli wsio będzie oki.to mała pojedzie do domu już w przyszłym tyg.

jest jedno ale...to oczywiście sterylizacja...jeśłi ma iśc w przyzłym tyg. to zabieg nusi być przeprowadzony już w mowym domu...
państwo się decydują na taki plan gry...czy klauzula w umowie adopcyjnej będzie wystarczjąca? prosze o opinię...

Posted

w sprawie Mańka...
dojechał szczęśliwie do domku...nowego domku..od dziś już nikt go nie wyrzuci ze swojej kanapy:loveu:

jutro obiecałam pani odwiedziny....mam 10 min drogi...chyba pójdę na piechotę:evil_lol:

10 min samochodem...:loveu:

Posted

I to wszystko Twoja zasługa , ze na tej kanapie się znalazł.Z całego serca Ci dziekuje , z reszta wam też Ati i Tanitko.Przez te wszystkie lata uratowałyście tyle wyżlowatych to wspaniałe.
Zazdroszczę , ze zobaczysz Mania tak w realu. Napisz potem jak się klimatyzuje:)

Posted

w temacie mania...stateczny, piękny samczyk.....lepszego domu bym sobie nie zyczyła...maniuś jest w ludzkim raju....:loveu:

a w temacie suczynki to prycha i kaszle.....dostała antybiotyk, koniecznie zobaczy ją wet....

a w temacie Ory to rodzinka cała była dziś z wizytą.....podobała się bardzo, ......czekam na ostateczną decyzję...czyli tel.......

Posted

nie sadze, by dziewczyny zbieraly zalugi;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196317-Czy-to-dwie-czy-jedna-Wyzelki-Strzelce-Krajenskie-filia-Jedzrzejewa?p=15720907#post15720907[/URL]

Posted

jutro mam się umówić co do szczegółów adopcji....

maniuś Dominiko jest tam gdzie powinien być już od dawna.....byłam , widzaiłam...państwo, którzy z miasta przeprowadzili sie na wieś....oboje już w domu..mają móstwo czasu dla psa i wiele miłości....maniuś potrafił to docenić już od pierwszych chwil...tuli się, zgląda co nuż do michy...i woli na razie dom od spacerów..., swój kocyk w łapki, poduszkę i wylegiwanie się na słonecznej plamie....oczy ma jeszcze smutne, ale.....:loveu: już niedługo....

Posted

Kanna czy byłabyś zainteresowana numerem telefonu do pana z Małopolski który jakiś czas temu szukał wyżla do towarzystwa dla setera? tylko jest jedna kwestia , bo pan jest myśliwym.Więc nie wiem czy mam się starać o ten numer.

Posted

[quote name='dominikabankert']Kanna czy byłabyś zainteresowana numerem telefonu do pana z Małopolski który jakiś czas temu szukał wyżla do towarzystwa dla setera? tylko jest jedna kwestia , bo pan jest myśliwym.Więc nie wiem czy mam się starać o ten numer.[/QUOTE]

powiem szczerze, że myśłiwi chętnie by wzięłi młodego wyżełka, ale na oytanie a cokiedy się nie nada?...najczęściej odpowiadają...pomyśłimy wtedy....tyle , ze my nie potrzebyjemy ich rozumu a serca.....a z tym gorzej.....

suczka w domu dostanie na imię ...Teodozja....:razz:

Posted

heśka...takie dostała robocze imię szczylka napawa mnie niepokojem....ten brzuszek naprawdę wygląda jak u afrykańskiego dziecka....sunia ma wg ząbków 4,5 msc maxymalnie...jest drobna, niedożywiona , ciągle się drapie od czasu do czasu kicha i poksluje...ale badania nic nie wykazały :shake:temp. w normie, jedzonkowo, kupkowo też...jest skora do zabawy, wszędzie jej pełno....
jutro pojedzie razem z orą do weta.....zastosujemy jesze inny środek na odrobaczanie, te symptomy mogą być od robaków...alergia na toksyny , które wydalają....zobaczymy... może to to a może coś innego....
badamy kupkę...