Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooooo:razz: czyli zwiazek po prostu szuka pieniazków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to nawet nie bede szukac miejsca blisko bo jeszcze mnie skasuja za to...
to licze ze bedzie słoneczko a przedewszystkim ze nie bedzie padac zeby z tymi wszystkimi pierdołkami dojsc do swojego ringu;)

Posted

A ja mam ogromną prośbę byście patrzyli komu i za co płacicie - czy np. osoba pobierająca opłatę za parking robi to faktycznie w imieniu Organizatora wystawy.
(mam tu akurat na myśli wszystkie wystawy).

Posted

My też będziemy z Rox w Zabrzu:oops: Potwierdzenie mamy:multi:
Więc mówicie,żeby uważać komu i ile się placi i gdzie sie autko zostawia--hmm dobrze mieć takie info.

Posted

[quote name='cockermanka'][B]melinda:-)[/B] - zawsze było możliwe - kosztowała ta przyjemność 40 zł...[/quote]

chyba zartujesz ????
40 zł za wjazd ,to na miedzynarodowej w Lesznie było 20 zł ale zeby na małej krajowce 40 zł sie placiło z parking ???

pozdrawiam

Posted

[quote name='czikot']chyba zartujesz ????
40 zł za wjazd ,to na miedzynarodowej w Lesznie było 20 zł ale zeby na małej krajowce 40 zł sie placiło z parking ???
pozdrawiam[/quote]
Nie żartuję - ale - pisałyśmy o wjeździe NA TEREN WYSTAWY ,a nie o parkingu przed terenem wystawy...:roll:

Posted

straszne :-( wjazd na teren wystawy na przygotowany tam parking dla wystawcow na wystawie miedzynarodowej to koszt do 20 zł nie wiecej a na krajowych 10 zł , to Zabrze jest jakies tragicznie drogie .....

pozdrawiam

Posted

Z tym,że Zabrze drogie to sie zgodzę w 100%.
Karnet całodniowy w Poznaniu kosztuje 30zł...i możesz wjeżdżać i wyjeżdżać ile razy chcesz danego dnia...
Natomiast,jeśli masz fajnie usytuowany ring,to możesz zaparkować auto praktycznie przy samej taśmie ;-).
Miejsca na terenie wystawy to nie jest typowy parking,bo miejsc parkingowych na samym terenie ośrodka jest niewiele.
Ale spokojnie można zaparkować na przyległych do ośrodka parkingach - jest bliziutko do wejścia...i taniej :-)

Posted

[quote name='Musiałek']ja mam psa zgłoszonego i opłaconego - jest w wykazie więc nie powinnam miec probemów - mam nadzieję :lol: :mad:[/quote]
no nie Wy nas normalnie śledzicie:shake: :evil_lol:

ja dostałam potwierdzenia na 3 psy kazde osobno,moze jeszcze dojdzie...jak nie bierz potwierdzenie oplaty i do zobaczonka!!!!!
pozdrawiam i.

Posted

[quote name='ofca']no nie Wy nas normalnie śledzicie:shake: :evil_lol:

ja dostałam potwierdzenia na 3 psy kazde osobno,moze jeszcze dojdzie...jak nie bierz potwierdzenie oplaty i do zobaczonka!!!!!
pozdrawiam i.[/quote]

no Laseczka - to świadczy tylko o tym że mamy podobne gustwa wystawowe :lol:

Posted

Ponoc jest az 26 ringow i organizatorzy sami nie wiedza jak to rozporzadzic, ale z tego co wiem to kolejnosc sedziowania juz maja ułozona, tylko nie podana jeszcze. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:)
I jade z edelwejs i zpr razem:) Bedzie niezla wyprawa:evil_lol:

Posted

[quote name='flashka-g']Ponoc jest az 26 ringow i organizatorzy sami nie wiedza jak to rozporzadzic, ale z tego co wiem to kolejnosc sedziowania juz maja ułozona, tylko nie podana jeszcze. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:)
I jade z edelwejs i zpr razem:) Bedzie niezla wyprawa:evil_lol:[/quote]
No ja też mam nadzieję, że będzie super wyprawa!!! :happy1: :chlup:

Posted

[quote name='flashka-g']. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:)
[/quote]

ja tez mam taka nadzieje :) bo mam dosc laania z jednego konca wystawy na drugi :evil_lol: