Błyskotka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No to Cię melinda pociesze :cool3:. W zeszłym roku nie wjeźdzalismy na parking a stanęliśmy przy płocie to też musieliśmy płacić :mad:. Quote
cockermanka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Błyskotka [/B]- ale chyba nie 40 zł... ;-) Quote
melinda:-) Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ooooo:razz: czyli zwiazek po prostu szuka pieniazków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to nawet nie bede szukac miejsca blisko bo jeszcze mnie skasuja za to... to licze ze bedzie słoneczko a przedewszystkim ze nie bedzie padac zeby z tymi wszystkimi pierdołkami dojsc do swojego ringu;) Quote
Błyskotka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No naszczęście nie 40 zł :evil_lol: ale chyba 10 :cool3:. No muszą zarobić na wszystkim i wszystkich. Quote
anovi Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A ja mam ogromną prośbę byście patrzyli komu i za co płacicie - czy np. osoba pobierająca opłatę za parking robi to faktycznie w imieniu Organizatora wystawy. (mam tu akurat na myśli wszystkie wystawy). Quote
jezzmam Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 My też będziemy z Rox w Zabrzu:oops: Potwierdzenie mamy:multi: Więc mówicie,żeby uważać komu i ile się placi i gdzie sie autko zostawia--hmm dobrze mieć takie info. Quote
czikot Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='cockermanka'][B]melinda:-)[/B] - zawsze było możliwe - kosztowała ta przyjemność 40 zł...[/quote] chyba zartujesz ???? 40 zł za wjazd ,to na miedzynarodowej w Lesznie było 20 zł ale zeby na małej krajowce 40 zł sie placiło z parking ??? pozdrawiam Quote
cockermanka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='czikot']chyba zartujesz ???? 40 zł za wjazd ,to na miedzynarodowej w Lesznie było 20 zł ale zeby na małej krajowce 40 zł sie placiło z parking ??? pozdrawiam[/quote] Nie żartuję - ale - pisałyśmy o wjeździe NA TEREN WYSTAWY ,a nie o parkingu przed terenem wystawy...:roll: Quote
czikot Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 straszne :-( wjazd na teren wystawy na przygotowany tam parking dla wystawcow na wystawie miedzynarodowej to koszt do 20 zł nie wiecej a na krajowych 10 zł , to Zabrze jest jakies tragicznie drogie ..... pozdrawiam Quote
cockermanka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Z tym,że Zabrze drogie to sie zgodzę w 100%. Karnet całodniowy w Poznaniu kosztuje 30zł...i możesz wjeżdżać i wyjeżdżać ile razy chcesz danego dnia... Natomiast,jeśli masz fajnie usytuowany ring,to możesz zaparkować auto praktycznie przy samej taśmie ;-). Miejsca na terenie wystawy to nie jest typowy parking,bo miejsc parkingowych na samym terenie ośrodka jest niewiele. Ale spokojnie można zaparkować na przyległych do ośrodka parkingach - jest bliziutko do wejścia...i taniej :-) Quote
Musiałek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no ale teraz to i jastem ciekawa czy dadza rozpiskę godzinową na ringach :roll: Quote
Musiałek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no tak nie top że nie ma planu sędziowania to jeszcze na dodatek nie mam potwierdzenia !!!!!:mad: Quote
aleb Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja już dawno dostałam potwierdzenie. [b]Musiałek[/b] może twoje potwierdzenie gdzieś zginęło? Też raz miałam taką sytuację. Quote
flashka-g Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a potwredzenie to maly pikus... mi jednego psa nie przyjeli, a drugiego zgloszenie tez w akcji zaginelo na szczescie wyslalam jeszcze raz. Quote
Musiałek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ja mam psa zgłoszonego i opłaconego - jest w wykazie więc nie powinnam miec probemów - mam nadzieję :lol: :mad: Quote
ofca Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Musiałek']ja mam psa zgłoszonego i opłaconego - jest w wykazie więc nie powinnam miec probemów - mam nadzieję :lol: :mad:[/quote] no nie Wy nas normalnie śledzicie:shake: :evil_lol: ja dostałam potwierdzenia na 3 psy kazde osobno,moze jeszcze dojdzie...jak nie bierz potwierdzenie oplaty i do zobaczonka!!!!! pozdrawiam i. Quote
Musiałek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='ofca']no nie Wy nas normalnie śledzicie:shake: :evil_lol: ja dostałam potwierdzenia na 3 psy kazde osobno,moze jeszcze dojdzie...jak nie bierz potwierdzenie oplaty i do zobaczonka!!!!! pozdrawiam i.[/quote] no Laseczka - to świadczy tylko o tym że mamy podobne gustwa wystawowe :lol: Quote
Pearl Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mam nadzieje ze do jutra sie pojawi, potem wyjeżdżam:placz: Quote
flashka-g Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ponoc jest az 26 ringow i organizatorzy sami nie wiedza jak to rozporzadzic, ale z tego co wiem to kolejnosc sedziowania juz maja ułozona, tylko nie podana jeszcze. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:) I jade z edelwejs i zpr razem:) Bedzie niezla wyprawa:evil_lol: Quote
zpr Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='flashka-g']Ponoc jest az 26 ringow i organizatorzy sami nie wiedza jak to rozporzadzic, ale z tego co wiem to kolejnosc sedziowania juz maja ułozona, tylko nie podana jeszcze. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:) I jade z edelwejs i zpr razem:) Bedzie niezla wyprawa:evil_lol:[/quote] No ja też mam nadzieję, że będzie super wyprawa!!! :happy1: :chlup: Quote
Elitesse Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='flashka-g']. Ja mam nadzieje ze bede miec gdzies blisko siebie ringi:) [/quote] ja tez mam taka nadzieje :) bo mam dosc laania z jednego konca wystawy na drugi :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [URL]http://www.zabrze.zkwp.pl/plan_sedz.pdf[/URL] jest plan !! :multi: :multi: Quote
Pearl Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 I nic mi sie nie pokrywa na ringach:mdrmed: Quote
Recommended Posts