Uru Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 o la boga!:D ale numer!:D czekam na fotaski! Quote
Alicja Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 diuna_wro napisał(a):odwiedzę Diunkę w najbliższą sobotę. Sunieczka chodzi na szkolenie, jest grzeczna i jej Pani bardzo ją chwali. Waży już 20 kg (!!!) i okazała się nie amstaffkiem, ale Dogo Canario:crazyeye::crazyeye: najważniejsze że zdrowa i kochana :) Quote
diuna_wro Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 oczywiście, że byłam u Dziuńki, i wybaczcie, że się nie odezwałam od razu... Tija jest zdrowa, tłuściutka, chodzi do psiego przedszkola. Jest grzeczna i pojętna. Nie niszczy. Zaczepia sukę staruszkę, ktora nie dała się przekonac do nowego domownika i wciąż na nią fuka. Młoda nic sobie z tego nie robi i podgryza starą jak nie po nogach, to włazi jej na plecy. A staruszka zjada wszystko co jest w miskach i wypija do dna całą wodę, przez co zrobiła się z niej beczułka:) Tija faktycznie jest wielka. W kłębie sięga już powyżej kolana, a i łapska ma duże. Jest jeszcze śliczniejsza niż była, mordeczka ta sama, ogon stał się gruby i ciężki, a sierść mimo, ze wciąż jeszcze ze szczenięcym puchem już widać, że będzie gęsta. za chwilę fotaski... Quote
diuna_wro Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 zdjęcie fatalnej jakości, ale widać tu jaka jest duża Quote
diuna_wro Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 nie mogłam się nadziwić, minęło tylko 2,5 miesiąca, a toto:loveu: tak wyrosło Quote
baster i lusi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 agaga21 napisał(a):nooo, faktycznie byczek z niej :D raczej krówka:lol:śliczna jest:loveu: Quote
Recommended Posts