Avilia Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='kopciuszek']Popraw na wp.pl ;) Mały błądzik ;)[/QUOTE] To nie błąd.Mam takie konto na onecie. Dziękuję za ogłoszenia!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dara9 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Feluś zaglądam do Ciebie, bo coś tu cicho...skakaj do góry! Quote
Avilia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Felku a do Ciebie nikt nie zagląda;( Proszę o pomoc w ogłoszeniach! Quote
AgusiaP Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Avilia ja mam zamówiony bazarek, ale musimy poczekać. Niestety dużo zamówień. W poniedziałek wpłace pieniążki. Dam znać i podam Ci maila na którego prześlesz zdjęcia i teks do ogłoszeń ok Quote
Avilia Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='AgusiaP']Avilia ja mam zamówiony bazarek, ale musimy poczekać. Niestety dużo zamówień. W poniedziałek wpłace pieniążki. Dam znać i podam Ci maila na którego prześlesz zdjęcia i teks do ogłoszeń ok[/QUOTE] Aguniu serdecznie dziękuję!Kochana istotka z Ciebie:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Nie ma sprawy. Musimy sobie pomagać ;) Quote
Avilia Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Felku jutro Cię odwiedzę...Zobaczę jak się trzyma Twoja Pani...Oby dobrze. Quote
AgusiaP Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mam nadzieje, że u Pani będzie wszystko ok. Musimy mieć trochę więcej czasu... Quote
dara9 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Niestety ciężko jest z domkami :( na szybko nic się nie da znaleźć Quote
monica_26 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Co Felku slychac u Ciebie, domku nadal brak... to podniesiemy chociaż do góry Quote
Gabi79 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dzisiaj adoptowałam pieska Timonka(teraz Kajtek) znalezionego na stacji BP. Chciała bym, by Feluś też znalazł dobry domek, więc podnoszę Quote
AgusiaP Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Gabi79']Dzisiaj adoptowałam pieska Timonka(teraz Kajtek) znalezionego na stacji BP. Chciała bym, by Feluś też znalazł dobry domek, więc podnoszę[/QUOTE] Tak Gabi adoptowała mojego Timonka :loveu: Quote
dara9 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 I może Gabi spodoba się na dogo i pomoże adoptować kolejne pieski :) ja tu też dzięki adopcji trafiłam :) A tymczasem...podnoszę Felka, co u niego słychać? Quote
AgusiaP Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='dara9']I może Gabi spodoba się na dogo i pomoże adoptować kolejne pieski :) ja tu też dzięki adopcji trafiłam :) A tymczasem...podnoszę Felka, co u niego słychać?[/QUOTE] Ja też uważam, że Gabi powinna zostać na Dogo ;) Z takim serduchem wręcz powinna :loveu: Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 U Felka byłam wczoraj.Pani jeszcze się trzyma.Pogorszenia jej stanu nie zauważyłam.Mam nadzieję,że na razie tak zostanie. Musimy mieć czas na znalezienie mu domu... Agusia wykupiła Felkowi pakiet ogłoszeń;) Quote
dara9 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Świetnie :) Ogłoszenia Felkowi są baaardzo potrzebne! Oby zostały zauważone przez tego przez kogo powinny! Quote
Gabi79 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='AgusiaP']Ja też uważam, że Gabi powinna zostać na Dogo ;) Z takim serduchem wręcz powinna :loveu:[/QUOTE] Na Dogo wchodziłam od jakiegoś czasu, ale tyko czytałam i popłakiwałam nad tymi biedakami. Jeśli chodzi o Felka, od wczoraj opowiedziałam o nim kilku osobom i prosiłam, by rozejrzeli się i popytali czy ktoś z ich rodzin, lub znajomych by go nie wziął. Obiecali popytać. Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Gabi79']Na Dogo wchodziłam od jakiegoś czasu, ale tyko czytałam i popłakiwałam nad tymi biedakami. Jeśli chodzi o Felka, od wczoraj opowiedziałam o nim kilku osobom i prosiłam, by rozejrzeli się i popytali czy ktoś z ich rodzin, lub znajomych by go nie wziął. Obiecali popytać.[/QUOTE] Dziękuję Gabi;) Fajnie by było jakby znalazł się domek gdzieś z naszych okolic,nie będzie problemu z transportem.Ewentualnie mogę go dowieźć jakieś 100-150km od Katowic. Quote
Recommended Posts