Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kopciuszek']Popraw na wp.pl ;) Mały błądzik ;)[/QUOTE]

To nie błąd.Mam takie konto na onecie.

Dziękuję za ogłoszenia!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia ja mam zamówiony bazarek, ale musimy poczekać. Niestety dużo zamówień. W poniedziałek wpłace pieniążki. Dam znać i podam Ci maila na którego prześlesz zdjęcia i teks do ogłoszeń ok

Posted

[quote name='AgusiaP']Avilia ja mam zamówiony bazarek, ale musimy poczekać. Niestety dużo zamówień. W poniedziałek wpłace pieniążki. Dam znać i podam Ci maila na którego prześlesz zdjęcia i teks do ogłoszeń ok[/QUOTE]

Aguniu serdecznie dziękuję!Kochana istotka z Ciebie:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Dzisiaj adoptowałam pieska Timonka(teraz Kajtek) znalezionego na stacji BP. Chciała bym, by Feluś też znalazł dobry domek, więc podnoszę[/QUOTE]

Tak Gabi adoptowała mojego Timonka :loveu:

Posted

I może Gabi spodoba się na dogo i pomoże adoptować kolejne pieski :) ja tu też dzięki adopcji trafiłam :)
A tymczasem...podnoszę Felka, co u niego słychać?

Posted

[quote name='dara9']I może Gabi spodoba się na dogo i pomoże adoptować kolejne pieski :) ja tu też dzięki adopcji trafiłam :)
A tymczasem...podnoszę Felka, co u niego słychać?[/QUOTE]

Ja też uważam, że Gabi powinna zostać na Dogo ;) Z takim serduchem wręcz powinna :loveu:

Posted

U Felka byłam wczoraj.Pani jeszcze się trzyma.Pogorszenia jej stanu nie zauważyłam.Mam nadzieję,że na razie tak zostanie.
Musimy mieć czas na znalezienie mu domu...

Agusia wykupiła Felkowi pakiet ogłoszeń;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja też uważam, że Gabi powinna zostać na Dogo ;) Z takim serduchem wręcz powinna :loveu:[/QUOTE]
Na Dogo wchodziłam od jakiegoś czasu, ale tyko czytałam i popłakiwałam nad tymi biedakami. Jeśli chodzi o Felka, od wczoraj opowiedziałam o nim kilku osobom i prosiłam, by rozejrzeli się i popytali czy ktoś z ich rodzin, lub znajomych by go nie wziął. Obiecali popytać.

Posted

[quote name='Gabi79']Na Dogo wchodziłam od jakiegoś czasu, ale tyko czytałam i popłakiwałam nad tymi biedakami. Jeśli chodzi o Felka, od wczoraj opowiedziałam o nim kilku osobom i prosiłam, by rozejrzeli się i popytali czy ktoś z ich rodzin, lub znajomych by go nie wziął. Obiecali popytać.[/QUOTE]

Dziękuję Gabi;)
Fajnie by było jakby znalazł się domek gdzieś z naszych okolic,nie będzie problemu z transportem.Ewentualnie mogę go dowieźć jakieś 100-150km od Katowic.