ElzaMilicz Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Piękna sunia do adopcji. Ma niewiele czasu! Wabi się Dama. Kocha swoich ludzi, a oni nie mogą zabrać jej tam dokąd się udają. :-( Dama ma 4 lata, jest zdrowa, zaszczepiona. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Przebywa w Katowicach. Zdjęcia wieczorem. Proszę miłośników hovków o odzew. Nie mam jej dokąd zabrać!!! Wszystkie nasze BDT są w tej chwili zajęte. Kontakt: Elza- 692438657 Quote
Ewanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Niesamowite ... ile czasu ma sunia? ... kiedy ci ludzie wyjezdzaja? Quote
ElzaMilicz Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 A jakie ma to dla Ciebie znaczenie ? Jesteś potencjalnym DT czy DS ? Quote
Ewanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Nie ja .... mam znajomych, ktorzy szukali hovka. Quote
ani@ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Niech znajomi dzwonią do Elzy wszystkiego się dowiedzą :) Quote
ani@ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dama miała wczoraj zabieg sterylizacji. Wszystko pięknie się goi. :p Chwilowo koniec szaleństw trzeba oszczędzać szwy na brzuszku :p Quote
ani@ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Dzisiaj Dama pojechała do nowego domu! :loveu: Można ją przenieść tam gdzie szczęśliwe psiaki wylegują się u stóp swoich ludzi :p Zamieszkała wśród dębowych lasów rzut mokrym beretem od morza Ta adopcja to obustronna miłość od pierwszego spojrzenia :cool3: Quote
Milla.j Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wszystkie te psiaki trafiają do wspaniałych domków:multi::multi: to moze i ja oddam sie do adopcji?:razz: Quote
ani@ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='milla.j']Wszystkie te psiaki trafiają do wspaniałych domków:multi::multi: to moze i ja oddam sie do adopcji?:razz: Ciebie nasz skarbie nigdzie nie oddamy :cool3: Nawet jakby się dom z setką złotych klamek zgłosił ;) Quote
Recommended Posts