Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo suuper :) na jakie szkolenie chodzisz?
To pogoń p.Kamilę, powiedz jej, że Monika od Pikusia nie zapomniała o torku :mad::cool3:
jest więcej osób chętnych na agility?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My jestesmy grupa PTT, ja osobiscie to juztam chodze os szkolenia PT jakies 1,5 roku. Jest nas grupa kilku osób, także zagadam jak tylko sie wyybiore bo taka pogada ze az sie pale do cwiczen normalnie ;)
Dam znac

Posted

Wiadomosci nowe beda po świętach, bo zajecia wstrzymane.
Kolega z grupy ma znajomego stolarza, którym mial wyciac wymiarowe częsci przeszkód i mielismy to zlozyc, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
Narazie są plany. Ja męcze tate, żeby coś stworzył :evil_lol: przeszukuje też
e-bay'a, bo tuneli to już szyć pewnie sie nikomu nie bedzie chciało, a nowy tune ok. 500zl tymaczem na e-bay'u ok. 40 euro. To gdyby tak grosz do grosza to nieduzo by wyszlo ja myśle.
No w każdym bądź razie poczekajmy do nowego roku :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Delta']Wiadomosci nowe beda po świętach, bo zajecia wstrzymane.
Kolega z grupy ma znajomego stolarza, którym mial wyciac wymiarowe częsci przeszkód i mielismy to zlozyc, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
Narazie są plany. Ja męcze tate, żeby coś stworzył :evil_lol: przeszukuje też
e-bay'a, bo tuneli to już szyć pewnie sie nikomu nie bedzie chciało, a nowy tune ok. 500zl tymaczem na e-bay'u ok. 40 euro. To gdyby tak grosz do grosza to nieduzo by wyszlo ja myśle.
No w każdym bądź razie poczekajmy do nowego roku :)[/quote]

Moje pytanie nawiązuje do tej wypowiedzi :) Wiadomości po świętach... :lol:

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

No, ludzie, gdzie jesteście?

Hmm, jutro jest trening zapoznawczy o 15:00, wbijać się do Moniki, nawet niezapowiedzianie, powiedzcie jej, że ja Was nasłałam :lol: . Bo mnie nie będzie :(

Jak ktoś chce przyjechać to piszcie do mnie lub do Moniki (maile na stronie), to adres się poda :cool3:

Posted

tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P

Posted

[quote name='2Monika2']tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P[/quote]
No a co masz zamiar porzucic agility na rzecz matury? :eviltong::shake::lol:

Posted

Czy ja muszę pisać trzeci post z rzędu?

Były już dwa treningi, jeden u Moniki, jeden w Kamironie. Jeśli są zainteresowani to piszcie! :)

Z ostatniego treningu:
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=SOiT7kZd0d8[/url]

Poziom trudności jest adekwatny do poziomu zaawansowania :] Ale jak to ujęła prowadząca: "łatwo być nie może" :lol:

• 2 years later...
  • 4 weeks later...