2Monika2 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 ooo suuper :) na jakie szkolenie chodzisz? To pogoń p.Kamilę, powiedz jej, że Monika od Pikusia nie zapomniała o torku :mad::cool3: jest więcej osób chętnych na agility? Quote
Delta Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 My jestesmy grupa PTT, ja osobiscie to juztam chodze os szkolenia PT jakies 1,5 roku. Jest nas grupa kilku osób, także zagadam jak tylko sie wyybiore bo taka pogada ze az sie pale do cwiczen normalnie ;) Dam znac Quote
Asti Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 I powiedz, że jeszcze "taka jedna" się interesuje ;) Quote
kolka_wet Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jakie wieści z Kamironu? Kompletuja grupę agility? Kilka osób pytało o tego typu rozrywkę, kieruję do Kamironu, nie wiem z jakim skutkiem. Quote
Delta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wiadomosci nowe beda po świętach, bo zajecia wstrzymane. Kolega z grupy ma znajomego stolarza, którym mial wyciac wymiarowe częsci przeszkód i mielismy to zlozyc, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Narazie są plany. Ja męcze tate, żeby coś stworzył :evil_lol: przeszukuje też e-bay'a, bo tuneli to już szyć pewnie sie nikomu nie bedzie chciało, a nowy tune ok. 500zl tymaczem na e-bay'u ok. 40 euro. To gdyby tak grosz do grosza to nieduzo by wyszlo ja myśle. No w każdym bądź razie poczekajmy do nowego roku :) Quote
2Monika2 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 tunele to moga sobie kupić :evil_lol: łał, jestem w szoku jakie zainteresowanie :) A kojarzycie Erisa, szpica wilczego? Quote
Delta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [QUOTE]A kojarzycie Erisa, szpica wilczego?[/QUOTE]Arisa ;) Owszem,n nawet mieszka na osiedlu niedaleko mnie :cool3: Quote
2Monika2 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Asti, mówiłam Ci, że trzeba czekać do wiosny...;) Quote
Asti Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Delta']Wiadomosci nowe beda po świętach, bo zajecia wstrzymane. Kolega z grupy ma znajomego stolarza, którym mial wyciac wymiarowe częsci przeszkód i mielismy to zlozyc, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Narazie są plany. Ja męcze tate, żeby coś stworzył :evil_lol: przeszukuje też e-bay'a, bo tuneli to już szyć pewnie sie nikomu nie bedzie chciało, a nowy tune ok. 500zl tymaczem na e-bay'u ok. 40 euro. To gdyby tak grosz do grosza to nieduzo by wyszlo ja myśle. No w każdym bądź razie poczekajmy do nowego roku :)[/quote] Moje pytanie nawiązuje do tej wypowiedzi :) Wiadomości po świętach... :lol: Quote
Gajuśka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hej! macie jakieś wieści o torze do agility? Jestem zainteresowana a jeszcze bardziej moja sunia :-)) Quote
Gajuśka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej! Macie jakies wiadomości o torze do agility? jestem zainteresowana a jeszcze bardziej moja sunia :-) Quote
Asti Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [B]Uwaga, uwaga![/B] Zapraszamy na stronę: [url]www.czestochowa.dog.pl[/url] :diabloti: :cool3: Quote
Asti Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No, ludzie, gdzie jesteście? Hmm, jutro jest trening zapoznawczy o 15:00, wbijać się do Moniki, nawet niezapowiedzianie, powiedzcie jej, że ja Was nasłałam :lol: . Bo mnie nie będzie :( Jak ktoś chce przyjechać to piszcie do mnie lub do Moniki (maile na stronie), to adres się poda :cool3: Quote
2Monika2 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ile przyszło psów na dzisiejszy trening? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='2Monika2']tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P[/quote] No a co masz zamiar porzucic agility na rzecz matury? :eviltong::shake::lol: Quote
Asti Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Osz Ty, to ja wczoraj męczyłam się, żeby to dobrze sobie wyważyła, a Ty tu jej robisz mętlik w głowie :cool3::evil_lol::diabloti::mad: Quote
Asti Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W sobotę spotykamy się w "Kamironie" (ul. Malownicza 58 ), 10 zł od osoby - będzie możliwość poćwiczenia m. in. strefówek :) Quote
Asti Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy ja muszę pisać trzeci post z rzędu? Były już dwa treningi, jeden u Moniki, jeden w Kamironie. Jeśli są zainteresowani to piszcie! :) Z ostatniego treningu: [url]http://pl.youtube.com/watch?v=SOiT7kZd0d8[/url] Poziom trudności jest adekwatny do poziomu zaawansowania :] Ale jak to ujęła prowadząca: "łatwo być nie może" :lol: Quote
Ainee Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 I co, jak tam treningi, w Kamironie dalej są? My może byśmy przyjechali zobaczyć co i jak, no ale nie wiem, nie wiem... Quote
Shetanka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Monika na studiach, treningów nie ma :shake: (albo przynajmniej mnie nic nie wiadomo) Quote
Asti Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 W Czewie nie bardzo, ludzie, którzy ćwiczyli na terenie Kamironu jeżdżą do Gliwic. Quote
Recommended Posts