Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no i zapomnieli o psie. Super.A te kołtuny to go przed zimnem wcale nie chronią, namiękają i długo trzymaja wilgoć. Nawet jak pie się zagrzeje, co przy takich mrozach w budzie bez słomy jest bardzo trudne, to wilgoć może wywołać jedynie jakąś chorobę skóry.

Posted

No i wstyd mi się zrobiło, że tak dawno nie było mnie tutaj.:oops::oops::oops: Przepraszam, Tytusku.Poprawię się, słowo. Piesku, pokaż się jak najwyżej. Może nareszcie ktoś cię wypatrzy.

Posted

Część, Tytusie. Co za paskudna pogoda ostatnio, piesku. Proszę, wypatrzcie Tytuska. Zobaczcie, on potrzebuje być kochany i kochać swoich ludzi. Micha i daszek nad głową to dużo dla bezdomnego psa, ale to jeszcze nie wszystko.POKOCHAJCIE TYTUSA!!!!!!

Posted

Dziś wrawdzie pięknie świeci słonko, ale mrozi okropnie, więc nawet ono nie cieszy Tytusa. Pobiegałby piesio w jakim parku, a potem powylegiwałby się w domku koło pańciów. Czy ktoś zauważy naszego kudłatka?Kto chciałby kudłatego Tytusa?

Posted

A teraz już prawie za nami. Mam nadzieję, Tytusku, że nie przemokłeś i że twoja buda nie pływa, bo te roztopy dają się we znaki. Szczególnie takim biedakom jak ty. Może jednak któregoś dnia jakiś mądry, wrażliwy człowiek zobaczy, jaki jesteś fajny, psiaku.

Posted

Aby domek się znalazł potrzebne są ogłoszenia. Dziewczyny, Tytuskowi koniecznie trzeba porobić te nowe zdjęcia. Tylko tak domki mogą się dowiedzieć, że Tytusek istnieje.

• 3 weeks later...